Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jiprok

17. 12. 2009 12:54
koho dalšího za mír

Nominoval bych  Hitlera a Stalina, vzhledem k tomu kdo ji již získal.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

11. 12. 2009 12:00
par slov k vami vychvalovanemu prezidentovi ...

Kdyz prezident G.W.Bush ukoncil svuj termin - bylo v Afganistanu 35,000 americkych vojaku. Nyni, po rozhodnuti prezidenta B.H.Obamy tam bude 100,000 vojaku. Mirotvorec, pane kolego ? I kdyz se povazuji za konzervativce (ale ono to je slozitejsi) a tvrdim, ze terorismus je terorismus a musi se bez milosti vykorenit, od pocatku povazuji afganistanskou politiku pana Obamy za blbost, v horsim pripade za nebezpecny precedent. Proti zlocincum, kteri pouzivaji teror existuje efektivnejsi a chytrejsi zpusob boje, nez praktikuje tento "milacek" celosvetove luzy, co sedi v Bilem dome. Takto vedena valka v Afganistanu pouze predstavuje, kterak prezident opovrhuje zivoty svych vojaku, protoze mu na nich v jeho hloupe kalkulaci prakticky nezalezi.

G.N.

0 0
možnosti
PZ

Karlik1263

14. 12. 2009 18:47
Re: par slov k vami vychvalovanemu prezidentovi ...

Pane Novotny

Ruku na srdce nebyl to nahodou Bush ktery misto aby se soustredil na Afghanistan zacal valku v Iraku? Nebyl to nahodou zase G W Bush za ktereho zacala tahle celosvetova krize? Ja vim ze hodne lidi se citi sklamani Obamou ale opravdu Jste si vsichni mysleli ze tam nejaky reset button? Knoflik ktery by zmacknul a vcecko je ok.Bohuzel Bush nadelal tolik skody ze to bude trvat Leta a Leta nez se to napravi.To co Obama zatim dela (napravuje splupraci s Evropou a Ruskem aby mel podporu vAfghanistanu) uz melo byt udelano daleko drive.Ale holt jsme meli Cowboye v Bilem Dome ktery si myslel ze nikoho nepotrebuje a proto dnes to tak vsechno ( ekonomika take) dopadlo.

0 0
možnosti
FS

aroneček

11. 12. 2009 8:56
Nějak jsem na rozpacích,

když si vzpomenu,kdo všechno už dostal Nobelovu cenu míru.Bylo by zajímavé,kdo zná kritéria,podle kterých se to posuzuje.Zdá se mi,že to udělování cen bude za několik roků dost zprofanované.

A ještě dodatek k Hulimírovi".Proč tu do diskuze pletete Paroubka,toje ta Vaše nenávist a ideologická zaslepenost tak velká?.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

11. 12. 2009 8:21
jen drobnost:

zdůvodňovat udělení "nobelovky" Obamovi tím, že tu není nikdo lepší patří opravdu do říše ... teď nevím přesně, kam to zařadit: prosté blbiny, nebo snad sny po velikánské míse ovaru?, opravdu nevím. Cena byla tomu pánovi udělena dávno před tím, než se vůbec dalo zjistit, co že je vlastně zač. A ta změna politiky oproti Bushově? Já bych si s hodnocením počkal, vzpomeňme zde například nebožtíka Kennedyho a jeho odkaz následníkům.

0 0
možnosti
JM

Hulimír

11. 12. 2009 8:04
No

Třeba Paroubek by si jí zasloužil víc, ten nemá ani cenu a nezná míru....;-)

0 0
možnosti
LM

Aaron71

11. 12. 2009 7:52
Pobavilo

Zejména ty alternativní NobelovkyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce