Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stejny nazor jako pratele pana Buriana maji i moji ukrajinsti pratele. Za ukrajinskou vladu se u nas v Kanade stavi jednoznacne i Ukrainian Canadian Congress, nejvetsi zahranicni ukrajinska organizace. 

Porada nejruznejsi sbirky, tabory pro deti jejichz otcove bojuji proti ruske agresi na fronte i dalsi akce. Pomoci muzete i vy.

http://www.ucc.ca

2 1
možnosti

Kanadu Olserovi nepripominat - od nas byl deportovan a byl mu zakazan vstup.

3 2
možnosti

Zajímavý paradox, člověk, který dokáže celkem realisticky zhodnotit situaci v Izraeli a Gaze, dokáže plácat takové hovadiny o situaci v UA...

5 2
možnosti
Foto

Stal jste se nedůvěryhodným. Svými vlastními texty. Co my s tím? Sám jste se rozhodl, co si z reality vyberete, jak moc pozitivně budete vyzdvihovat jednu stranu a jak moc negativně tu druhou. Byla to vaše volba.

4 1
možnosti

Z34d70e47n73a 51K97o59č14í

2. 8. 2014 11:54

NATO potvrdila, že ukrajinská armáda použila balistických raket malého doletu proti domobrancům na východě země, oznámil mluvčí tiskové služby Aliance.

Neuvedl žádné detaily, jenom podotkl, že „informace se zakládá na výzvědných údajích USA“. Přitom Pentagon tyto zprávy zatím nekomentoval.

V úterý oznámil televizní kanál CNN s odvoláním na prameny v americké rozvědce, že ukrajinští vojáci začali používat v bojových akcích balistických raket malého doletu s 454kilogramovými bojovými hlavicemi a s doletem 80 km. Je to nejničivější zbraň, které bylo dosud k konfliktu použito.

5 3
možnosti
Foto

Pěkný víkend. Všem. Pokud by to bylo někomu málo tak třeba i Veselé Vánoce. Když pánbček, osud, polirtici, mocnosti, potažmo blogeři daj, že:-/ Přesto zdravím. Všechny ;-)J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

oprava: ,,...PÁNBÍČEK, politici,...". Kecá mi tu do toho starej kocour Majk 8-o, proto ty překlepy. Dík za pochopení;-)

0 0
možnosti

To je řevu kvůli tomu, že jedna víc než 20 let samostatná země se postavila na odpor násilnému zpětnému přičleňování do sféry ruského vlivu.

Asi jako my jsme se postavili na odpor ruské bratrské pomoci  - okupaci v roce 1968.

Pardon, my jsme se na odpor nepostavili. ;-D;-D;-D

Kromě těch asi 300 tisíc lidí, co v roce 1969 při "prověrkách" nepodepsalo souhlas s okupací.

3 1
možnosti
Foto

Pane Olšere, Vy jste u mě na prvním místě v žebříčku těch, kterým nevěřím ani slovo. Já ve svém článku popsal přesně to, co jsem slyšel. Nic jsem nepřekroutil a dovolil jsem si vypsat svůj názor na články, které tady uveřejňujeme m.j. i Vy, aniž bych kohokoli jmenoval.  A na rozdíl od Vás, jsem ochotný pod svými články, i pod články jiných blogerů, diskutovat. Máte snad pocit, že jiný názor, než ten Vámi publikovaný se nesmí zveřejňovat a je nutno jej zašlapat do země?

8 6
možnosti

Sud kulatý, rys tu pije, tu je kára, ten to ryje  S jistotou vím, že jste se nepřeslechl.

4 4
možnosti
Foto

Ruty šuty Ukrajina, Donbas…. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz)

Polívka se vaří, maso na talíři, přijde na to, sežere to …. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz)

Jen dva článečky z února a března t.r. Co dodat? Stále to platí, bohužel, atˇ se komu líbí/nelíbí. ;-ONejde o to, kdo je napsal, autor nemá potřebu hrát si na většího. To ochotně přenechá jinejm.:-/ Kdo chce, může si přečíst. Jinak zdravím. Všechny. Těch ,,největších" nevyjímaje. J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

Moje dcera má kamaráda a ten si vzal si ženu z Ukajiny a ta popisuje události stejně jako pan  Burian.  Syn našich známých si vzal ženu pocházející z Běloruska a světe div se i ona popisuje události na Ukrajině stejně. Stejně to popisuje stařičký pán, kdys vedoucí katedry, kde učil ruštinu.

3 3
možnosti
Foto

Co je příčinou současných událostí na Ukrajině je obecně známo. Že to vše zavinili a dávno na to ,,zadělali" především ,,její představitelé", ve spolupráci s různými ,,zájmovými", především kapitálovými uskupeními, jak doma, tak i ve světě (východ/západ), VČETNĚ MOCENSKÝCH ZÁJMŮ A CÍLŮ, to je bez diskuze. Že z toho nemohlo vzejít nic dobrého, a to až po občanskou válku, bylo dávno zřejmé. A ,,cesta ven" v současnosti je takřka nemožná. Možné udržení ,,celistvosti" bez dohody mocností je čím dál více uzavíráno. Také je nepochybné, že i mnohým z.tzv. střední vrstvy ten ,,bordel" vyhovoval. Toto jsou pouze tragické důsledky. ,,Licitovaný mariáš", kde do poslední karty , do posledního ,,štychu" lze těžko poznat, kdo s kým hraje ,,o bank", kdo s kým se ,,šábne", zda se hraje betl či durch za ,,malou až velkou ,domů".Bohužel:-/

5 1
možnosti

Ano "mocenské zájmy a cíle" za tím opravdu stojí. Ale ty ruské, ala Putin. Ta hrůza, že by se UA vymanila ze sféry vlivu RF, to stojí za všemi těmi hrůzami...Rv

2 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce