Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

V prvním odstavci svého inkriminovaného díla sice píšete o "duchu banderovské tradice" v souvislosti s výrokem o ničení Poláků, Židů a komunistů, ale hned ve druhém odstavci uvádíte, že "stejná slova hrůzy je slyšet v lednu 2015 na Ukrajině". 

Pokud nejste schopen doložit, kdy a kde jste tento výrok na Ukrajině slyšel, řekl bych, že jste si opět vymýšlel, abyste dodal svému dílu na dramatičnosti.

A svým dnešním "vysvětlovacím" článkem se dopouštíte (Vašimi slovy) "typické demagogické manipulace" - oháníte se prvním odstavečkem, ale zamlčujete ten druhý.

2 1
možnosti

Nemusíte být VIP bloger iDnes.

Důležité je, že vaše blogy přinášejí důležitá fakta, či jiné pohledy na události a patří k těm nejčtěnějším.

Čtenáře vašich blogů, žádné administrativní zásahy, nemohou ovlivnit.

Pište dál, protože pro vaše čtenáře, zůstáváte VIP blogerem.

To žádný Trolling, či Flamewar nemůže ovlivnit.

3 3
možnosti
JP

Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde

    Ať žije svoboda slova! Nikdo ji nesmí umlčet! Prásk ho! Celá Francie je auf, ale u nás? Ať žije svoboda slova, které nám vyhovuje! Jinak se bude mazat a vylučovat jako ve fotbale. A navíc vystavíme červenou kartu, jako ti inteligenti, kteří řvou, pískají a hází vajíčka na plebiscitem zvoleného prezidenta, jako ti nejslušnější lidé, které si lze na naší planetě představit.

    Už zase máme pocit hluboké solidarity s těmi, kdo jsou postiženi "hněvem Alláha" zrozeným v nemocných kebulích zákeřných, psychicky nemocných vrahů. Ani zlomkem svého svědomí jsme nedemonstovali civilizační sounáležitost a odpor, když se jednalo o odporné vraždy  v Moskvě, kdy islámisté zastavovali s pomocí tzv. ježka na vozovce auta, které byla nucena zabrzdit. Když řidiči vyšli, aby překážku odstranili, byli bez milosti postříleni oni, i celá jejich rodina, s příslovečným "Allah akbar!". Vražd se v Moslvě odehrálo na desítky...a my (?)...mlčeli. I hrůza v Oděse nám jaksi unikla nebo byla sprostě zmanipulována těmi, kdo dnes považují Rusy za vhodnou oběť civilizaního vyvražďování.

   Svět islámského terorismu, narozdíl od nás registruje drony, jež likvidují lidi na dálku. To, že ČT určité zprávy zamlčí neznamená. že se o nich islámisti nedozví. A tak, vyzbrojeni našimi zbraněmi, se radikalizují. Věrozvěsti islámu sice říkají, že to "umírnění" tak zle s námi nemyslí, ale všeobecná informovanost je vede k boji proti civilizaci, která má prim v přetvářce a dvojímu metru. Je k ničemu, když budeme tvrdit, že se i jinověrcům chováme ušlechtile, když v jedné zemi jim ustupujeme za krajní mez, zatímco v druhé zemi je za pomoci novodobých vyhlazovacích technologií likvidujeme. Co si mají ti postižení myslet? Za naši záludnost oplácejí záludností. Je to zcela v duchu současných dodavatelsko - odběratelských vztahů. Jejich definice zní: My vám dodáváme zbraně a vy se díky tomu chovejte kultivovaně. Naše zbraně patří do rukou mírotvorcům. A to jste právě vy.

2 3
možnosti
PV

Zase jste to trefil.R^

1 0
možnosti

"Bandera se svými zločinci zlikvidovali na 150 tisíc žen, dětí a starců."?? 

A víte etalone všech novinářů, počet obětí ruského hegemonismu v Čečensku?

...150 tisíc žen, dětí a starců....

2 2
možnosti
JP

Komu není s hůry dáno, tomu není pomoci.

1 1
možnosti
Foto

nechápu, proč psychoterapeutická literární cvičení musí nutně probíhat prostřednictvím médii

3 2
možnosti
VV

No nevím, jak komu, ale mně se takovéto "kádrování" a vyřazování z VIP nelíbí. V souvislostí s dnešní Francií je mainsteamem tvrzeno, že svoboda vyjádření je nede vše. Řazeno do VIP by měla být výše karmy. Šéfredaktor iDnes to nechápe? ... Já osobně píši osobní dopis panu Babišovi o tomto. I když tvrdí, že do novin nezasahuje, určitý vliv na svoje zaměstnance by si měl ponechat. A zaměstnanci se mu moc nepovedli.

9 4
možnosti
RA

Stačí letmý pohled na váš FB, aby bylo jasno, že jste se také moc nepovedl. Skupina Přátelé Ruska, nenávistné kecy a plivání na Václava Havla a všechny s jiným názorem, že?

7 5
možnosti
MP

Je to bohužel škoda, že idnes blog stáhla. Tím se odhalila její falešná  manipulativní podstata a neobjektivnost,  když řada obdobných příspěvků, ovšem z druhé strany spektra, jí nevadí.  A to je smutné.

8 1
možnosti
Foto

nejsem příznivcem odstraňování blogerů, ale pan Olšer překročil hranici slušnosti a je nutné mu to nějakou formou dát najevo.

3 3
možnosti
Foto

Z vasi strany se pane Olser jednalo o vymysl a umyslnou lez. Z toho se vykroutite. Rv

Ze strany pana prezidenta zase o nebetycnou hloupost, kdyz ten vas nesmysl opakoval. Prezident by si mel takove veci nechat overit, ma na to prece lidi. 

Vy budte rad ze to dopadlo jak to dopadlo a ze vas jeho kancelar nezaluje.

4 8
možnosti
VS

A mimochodem - autor se dodatkem k článku snaží omluvit tu pitomost s touhou OUN po ochraně nacistickým Německem v roce 1927 tím, že NSDAP vznikla v roce 1920. 

To ale tedy museli mít ukrajinští nacionalisté ukrutně kvalitní oddělení strategického plánování, neboť (dle Wikipedie) "v období 1925 - 1929 se vyhraněné straně (NSDAP) nedařilo. Německo hospodářsky rostlo a spělo k demokracii. Ačkoli se radikální členové strany pokouší o rozvrat Výmarské republiky, neznamenají větší problém. Roku 1928 získává strana jen 12 (1,9 %) poslaneckých mandátů."  A pod ochranu někoho takového se měla Ukrajina chtít uchýlit?

3 3
možnosti
VS

Jaroušku, už jsem si říkal, co s Vámi je.:-)

2 2
možnosti
RA

Tak vy už nejste VIP. Tragédie. Jak to vůbec přežijete? No, asi už i administraci s vašimi lživými, nesnášenlivými a plagiátorskými rádoby články došla trpělivost. Spíš se divím, že jim to trvalo tak dlouho.

A "závist karmy"? ROFL

8 6
možnosti

Taky se divím  administraci listu, že zde něco takového stále nechávají a stahují tím blog do hlubší a hlubší žumpy....

4 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce