Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Tryskomys Muf

11. 9. 2009 13:15
Kalvoda

Kalvoda byl narozdil od diletantu z parlamentu velmi dobre pripraveny. Chcete-li profesionalni. Jeho argumentace byla logicka a srozumitelna. Obhajoba rozhodnuti parlamentu byla diltentska, nepripravena, nepresvedciva, bez podlozenych argumentu a protirecici si. Tudiz Ustavni Soud ani nemel jinou moznost.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

11. 9. 2009 11:17
verejny zajem ...

ve "verejnem zajmu" je predevsim dusledne dodrzovani platnych pravnich predpisu, ustavy pak predevsim, nebot ustava je ostatnim pravnim predpisum nadrazena. to, ze pani politici nejsou schopni vyuzit nektery z jasne definovanych postupu, kterak dosahnout zkraceni volebniho obdobi jeste neznamena, ze si mohou z ustavy udelat car pouziteho toaletniho papiru a je dobre, ze jim toto nekdo pripomnel. jedina skoda je, ze ti poslanci (a to napric politickym spektrem), kteri uvedeny zakon schvalili, nemohou byt tim samym zakonem svazanym v hrosi kuzi mlaceni denne po svych hlavach ... treba by si priste dali pozor na to co vlastne schvaluji.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

11. 9. 2009 9:01
Melčák a Kalvoda

Musím říci,že mi je úplně fuk,co vedlo Melčáka k podání stížnosti. Důležité je, že mu ÚS dal za pravdu, zkrátka Melčák podal oprávněnou stížnost. Pan Kalvoda podal u soudu perfektní výkon,marná sláva. Můžete s tím nesouhlasit,ale je to tak.

0 0
možnosti
LH

ant.

11. 9. 2009 0:04
pane Olšer, vy jste fakt co - cot...!!!

...omlouvám se všem čtenářům i co - cotům, nic výstižnějšího mě nenapadlo...:-)

0 0
možnosti
JP

Jadap

10. 9. 2009 20:48
Kdo nechce slyšet, neslyší.

Zdůvodnění Ústavního soudu bylo velmi instruktivní a nadmíru jasné. Pan Olšer hraje na nízké pudy lidí a to je podlé. Ostatně o kauze Diag Human si lze přečíst knihu Jana Urbana Tunel plný krve, doplněnou dokumenty, které si lze přečíst tentokrát na internetu. Kompenzace panu Šťávovi byla přisouzena za zničení jeho pověsti a tedy i podnikání v důsledku amatérismu, závisti a nekompetentnosti našich bývalých rozhodujících státních činitelů i úspěšné rabování dříve státního majetku ze strany tunelářů. Jsem rád, že dnešní rozhodnutí ÚS dává šanci na posílení právního vědomí v našem Kocourkově.

0 0
možnosti
MH

bathed

10. 9. 2009 20:45
trošku se tu ztrácí jedna věc...

I já byl do dneška tak trošku ve vleku mediální masáže. Bylo ale skvělé si dnes po desáté pustit čt24 a poslouchat otázky ústavních soudců. Bylo skvělé poslechnout si lidi, kteří nepodléhají hysterii a kladou logické a srozumitelné otázky týkající se letošního jara a toho, co se tehdy vlastně stalo.... Zástupce jediné spravedlivé strany na to reagoval pištěním "politizujete jednání!!"... Tak předně: kdyby čssd "nezkopla" vládu, teď bychom tohle neřešili. Když se soudkyně Wágnerová zcela napřím ptala onoho pištícího Zaorálka na to, jestli si uměli představit před oním svržením co bude následovat a s kým se teda chystali vládnout a co a kdy udělai proto, aby se jim povedlo funkční vládu ustanovit, reagoval tím shora popsaným hysterickým způsobem.... A těch otázek, jež ve mně vyvolaly spoustu dalších otazníků tam bylo víc.... Hledejte a přemýšlejte - stojí to za to! Viníkem tu tentokrát není ani loutka Melčák, ani vyčůraný Kalvoda a už vůbec US!

0 0
možnosti
K

kion1111

10. 9. 2009 19:46
Také pravda

želbohu.

Koukám, že melčák a Kalvoda jsou pěkná kvítka-o jejich minulosti jsem nic nevěděl:-/R^

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

10. 9. 2009 19:25
Pane Olšere,

... snad bych se článkem i do jisté míry souhlasil, kdyby to nebyla těžká voda na mlýn Paroubkovu "hlasu lidu" ...

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

10. 9. 2009 18:17
Excelentní

R^

0 0
možnosti
TT

tolan

10. 9. 2009 21:18
Tak Olšer ohlašuje přestup do týmu LD k M.Jiroukovi

Rv

0 0
možnosti
VK

egypttwo

10. 9. 2009 17:47
ta to ne

Vaše články čtu rád. ALE v tomhle jste to podělal. Vytržené citace Svobody, neuznání, že přes 60 % obyvatel stojí dle dnešních průzkumů za rozhodnutím ÚS. Článek je slabý a zavádějící. Dal jste si za cíl formulovat závěrečný názor bez ohledu na pramatická fakta, skutečnosti a souvislosti = záporná karma.[>-][>-][>-]

0 0
možnosti
TR

Liška13

10. 9. 2009 17:48
Re: ta to ne

těch šedesát procenet jsou právníci, zabývající se ústavním právem? Věřím tomu, že za zvýšením platů by stálo sto procent obyvatel, a přesto by to nic neznamenalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce