Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J78a86n 17J77e33n62i52c

12. 6. 2014 8:07

Pro Libyi to asi není dobrá zpráva. Jenže mít Kadafiho za vládce je vždy velké riziko. Vzhledem k "zaručeným" informacím a poplašným zprávám (jiné blogy), jak se kvůli Rusku zhroutí finanční systém USA a EU, tak beru článek s rezervou. Navíc mi nesedí nějak ti výrobci F15 a F16. Jsem si vždy myslel, že to dělají konsorcia a snesl bych tam ještě GE a MDD...

0 0
možnosti
LK

tentokrát bohužel (nikoliv kvůli Vám, ale kvůli Libyi) R^:-/

0 0
možnosti
PV

Shrnuto perfektně,R^ jako vždy od tohoto pana novináře, který supluje práci ostatních médií. Očekávám tedy vysoké hodnocení - občané mají podobné názory - a velké blitky od menšiny, která ještě neprozřela. (Však oni už se ozvou.)

4 5
možnosti
Foto

hm, to asi moc občanů neznáte

5 0
možnosti
HJ

"Libye, nejbohatší země Afriky"?? Není to nějaká pitomost??

3 3
možnosti
JP

Dnes jste svůj příspěvek zdokonalil. Těžko ho navrtat pod značkou ponoru. Jsem rád, že píšete shodně s mým míněním, že válka tady bude, i kdybyste se mírovou ratolestí umávali. Na poklidné klimbání po obědě nataženi na sofa, nebo na práci na zahrádce zapomeňte. Tady se bude střílet, a basta! Co je zbrojnímu průmyslu do vašeho přejedeného říhání po nedělním obědě do toho? Čím více zbraní se vyrobí, tím více se jich musí prodat. Jenomže nepoužité zbraně ztrácejí na atraktivitě. A v tom je problém. Lze s jistotou konstatovat, že zbraně, jimiž po nás teroristé pálí, nesou značku  made in USA, i kalašnikov není k zahození. Kdejaký náboženský fanatik používá zbraně, které jsme mu sami dodali. Dávám Vám zapravdu. Abych se neurdousil v obšírnosti, končím.

4 2
možnosti
KB

Zase jste to přesně popsal. V době předcházející těsně bombardování Libye se u nás, jako obvykle, vyznamenal Havel, který o příčinách konfilktu neskutečně lhal.

7 2
možnosti
DH

Od kdy je, pane Olšere (chápu, že neodpovíte, na to CTRL+C, CTRL+V nestačí), Libye nejbohatší země Afriky?

1 0
možnosti
ZK

Z54d26e27n10a 56K94o90č32í

11. 6. 2014 9:58

Soudě podle životní úrovně tamních občanů před 10 lety, tam rozhodně nikdo netrpěl bídou a životní úroveň tam byla výrazně vyšší, než ve všech okolních státech. ;-)

8 2
možnosti

J23a90n 89Š89u82s24t90e35k

11. 6. 2014 9:28

Kdyby novináři z iDNESu začali psát pravdu v souvislostech jako novinář Olšer, tak by museli polovinu zbytečných "novinářů" z redakce vyhodit a stejně by prodej novin stoupl min o 300%! Snad si tento příspěvek nepřečte Ing. Babiš! :-)

Karma!

5 4
možnosti
VS

Pokud by postupovali přesně v intencích "tvorby" pana Olšera, stačil by jim jen jeden redaktor, který by skládal dohromady články ostatních agentur a vydával je za své dílo.

10 1
možnosti
JM

Jejda, to je zase lzi a spiny. :-P

Libyji nikdo "3 roky" nebombarduje. Pomoc NATO byla kratka a ucinna, ale vetsinu prace vykonali sami libyjsti obcane. Zacalo to demonstracemi, ktere zlocinec a terorista Kaddafi s nesmirnou brutalitou potlacil a skoncilo to vytazenim te zrudy z roury pod silnici a naslednym lyncovanim. 

Ze se to komunistum nelibi, to je jejich chyba. Kdyz oni sami vyvrazdi treba desitky milionu NEVINNYCH lidi, Olser ani nekvikne, nebo se dokonce vrahu zastava.

Zajimave je, ze mezi temi fotografiemi chybi Kaddafiho navsteva v Praze a pusinkovani se soudruhy Bilakem a Husakem…..

Libye neni "zcela vyrabovana". Ropa je tam porad, nikdo ji narozdil od tvrzeni komousu nekrade, tezba stoupa a je ted na obcanech te zeme, jak s tim vsim nalozi.

Tentokrat bez pomoci velkeho sovetskeho bratra a jeho pricmrndavacu. Zejo pane Olser ?

6 11
možnosti
MD

Ono staci kratce a ucinne stouchnout do kamene zatim pevne stojiciho nad svahem.

4 0
možnosti
VL

Já myslím že by pan Olšer by mohl být čestným předsedou Svobodných a v tom EuroParlamentu být místo pana Macha, který na to tam jezdit - dle svého vlastního vyjádření - nebude mít čas. Doufám, že si dnes od Svobodných zasloužím kladná hodnocení. Předem děkuji.

3 3
možnosti
JC

Myslím si, že opravdu nemáte za co děkovat.

3 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce