Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Nomen O

1. 1. 2009 13:39
Díky za článek.

Organizace Hammas je zločinecká organizace, nemá s ostatními Palestinci nic společného. Izraelští židé žijí v krytech a ve sklepích, protože jsou stále ohrožováni Hammásem. Jak dlouho to mohou snášet? Proto ta odveta Izraelců, kteří  přestali věřit na společných úmluvách a ujednáních.Hammas nic nedodržuje, Navíc vychovává děti k nenávisti a k zabíjení izraelských židů. Je třeba hledat pravou příčinu této "války" zločinců a fanatiků Hammas.

0 0
možnosti
BL

claricia

1. 1. 2009 10:30
Díky za článek

Držím Izraelcům palce, aby ustáli současné boje i mezinárodní kritiku a další věci - přesně jak píšete, chtěla bych vidět ty evropské země, které Izrael kritizují, jak si nechávají ostřelovat své vlastní území. Mám za to, že by v takovém případě velmi rychle zasáhla nejen jejich vlastní armáda, ale především NATO a silnými slovy i OSN...

0 0
možnosti
MZ

MZak

31. 12. 2008 23:03
Nesouhlasim!!!

Vite,zil jsem v Izraeli.Je to fantasticka a krasna zeme.Mel jsem,ale to stesti, ze jsem ho mohl videt z jineho pohledu nez z toho kterym nas masiruji media. Musim Vam, ale pripomenout, ze stat Izrael vznikl rozdnutim rady OSN (myslim ze kveten 1948) na uzemi arabskeho statu Palestina. Izrael ma nejmodernejsi a nejlepe vyzbrojenou armadu na svete diky kazdorocnim miliardovym dotacim od USA.(sluzba je 3 leta pro muze a 2 leta pro zeny) Na kazdem rohu muzete koupit tricka ve zneni "Nebojte se Amerika je za Vami" Izraelska media tlaci do obyvatel takovou masaz, ze se za to nemusi stydet zadny totalitni rezim!

Netvrdim ze okolni staty jsou svatouskove.Ale Izraelci taky ne! Nikde jsem se nepotkal s tolika ortodoxne a zaroven militantne naladenymi lidmi jako v Izraeli.Jsou ochotni "branit" svoji viru az do uplneho konce a za kazdou cenu. Zaroven kazdy zid,ktery prijde do Izraele,ma pravo na to,aby dostal od statu pudu pro dum. Jenomze ten stat neni nafukovaci a to je ten cely problem.

0 0
možnosti
TK

trdelnik

31. 12. 2008 21:00
"vojenská operace proti teroristům v Gaze"

Souhlas s autorem, to je presny nazev udalosti.

Navic tem palestinskym teroristum vydatne napomaha 100-krat prokleta  OSN a EU svym 'selektivnim' arogantnim  chovanim, vcetne  financovani teroristu !!

0 0
možnosti
WL

world leader

31. 12. 2008 20:51
Pán autor není Palestinec,proto je jasné koho podporuje...

jak prosté;-O.

0 0
možnosti