Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Hrozba militantního islámismu nás měla sjednotit

    Namísto toho zažíváme hrůzu likvidační války proti Ukrajincům ruského původu na východě Ukrajiny. Hladomor speciálně určený pro důchodce, kteří nedostanou od Porošenka ani shnilý chléb, natož důchody! ("Třetí říše" se plácla přes kapsu). Stejnou chybu Jaceňuk a banda spolčených ďáblů neudělá). Na Majdanu se seřadili mstitelé vůči  ruské rase v černých kápích pomsty a nenávisti. Jako kdyby z očí vypadli mstitelům z "Islámského státu". Ty samé symboly značící násilí a pomstu. Černá barva sjednocuje "Pravý sektor" a jeho banderovské zločince s těmi, co chtějí ve svém konečném řešení vyvraždit za pomoci nepředstavitelného násilí a hrůz  veškeré obyvatelstvo Země. Islámisté jdou do důsledku a nebudou nikoho šetřit. Zato Majdanisté jsou specialisti na vyhlazení ruského etnika. Proboha! Vzpamatujme se už jednou provždy! Vždyť akce zločinců islámského státu a banderovců se naprosto kryjí jak co se týče černých kápí, tak svými důsledky pro ty, jimž byla vyhlášena  pomsta. Kanečnému řešení nelze dát v žádném případě zelenou! Jak někdo může souhlasit s likvidací ruského etnika a zároveň se bránit důsledkům militarizace islamistů. To je farizejství. Na jedné straně máme oplakávat  několik zavražděných "svatýmí" blázny, kteří na cestě z blázince najížděli do nic netušících lidí, na straně druhé se nemáme vzrušovat nad tisíci nevinných mrtvých na Ukrajině. Takhle si rozparcelovat svět na nevinné a pro NATO žádoucí, kteří s černými kuklami chtějí pozabíjet Rusy a viníky, kteří s černými kuklami chtějí pozabíjet nás, zbytek světa(!) To je prostě skandál, roven civilizačnímu selhání.

    Příběh Ježíše Krista je zdokumentován biblí, příběhy těch, kdo umírají na Ukrajině hlady bez jekýchkoliv prostředků se u nás dokumentárně nezaznamenávají. Kdyby alespoň to minimum, alespoň nějaká výpověď o utrpení umírajících hlady! Jsme informováni jako říští Němci za války. Ti o vyhlazovací mašinérii také nic nevěděli. Nevědomost hříchů nečiní?

12 3
možnosti
SN

:-)  Jiří, to vydá za celý dlouhý článek! Hutné a přesvědčivé!    R^R^R^

5 3
možnosti
MK

Chanuka není oslavou nad helenizovanymi Syrany, ale vzpomínka na zázrak v jeruzalemskem Chrámu, kdy lampa s olejem mela horet jeden den a vydržela horet osm dni. Toto se událo v dobe Makabejskych

6 0
možnosti
MK

Oslavou vitezstvi - oprava

1 0
možnosti