Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Camino.

4. 7. 2011 20:08
Mate to zapotrebi ....na stara kolena....

Myslela jsem, ze zaprodavani se a splhani si u KSC uz dnes neni nutne, ale uz jste na to za tech 60 let zvykly a tak dale s nejakymi povidkami z druhe kapsyRv

0 0
možnosti

fanda2

4. 7. 2011 20:48
Re: Mate to zapotrebi ....na stara kolena....

Je vidět, že jste vůbec, ale vůbec nic nepochopila. Ani podstatu "sporu", ani obsah článku, ani názory pana Olšera. Všude a pořád motáte nesmyslně nějaké komunisty (KSČ), přitom vše to je o něčem jiném. Když jste tak jednoduše smýšlející, proč se do toho pletete? Máte to zapotřebí, dělat tady ze sebe letadlo?Rv

1 0
možnosti

truepapas123

4. 7. 2011 17:57
to si řvu :-)

..chtěl bych být muška, poletující pod "pažoutovic" palmou a sledovat jeho vzteky zrudlý a opuchlý obličej...

ROFL (jeď poyute, jeď víc!!)

0 0
možnosti

donmiguel

1. 7. 2011 18:03
komunisticka propaganda

Zapominate, ze Jizni Vietnam pozadal o pomoc sveho spojence USA proti agresi komunistickeho Severniho Vietnamu.

Podobna situce se mohla klidne vyskytnout v Evrope, kdyby napr. DDR prepadla NSR.

1 0
možnosti

pouyti

2. 7. 2011 0:33
Re: komunisticka propaganda

Amici nastoli  loutkovou vladu a pak kaze tuto vladu "zadat pomoc".Primitivni zpusob,jak strcit nos do cizich veci.RvRvRv

1 0
možnosti

mmaaxxxoo

1. 7. 2011 17:09
.

Pane Olšere, nesouhlasím s vámi na pohled války ve Vietnamu. Navíc ty náznaky co se týká 11. 9. 2001. 8-o

Já vaše články téměř pokaždé karmuji, ale za tento článek o Vietnamu (soubor článků) ode mne získáváte těžkou antikarmu.

2 0
možnosti

pouyti

1. 7. 2011 14:11
Pal Olsere

Radeji ignorujte G.Novotneho,jak ho ignoroval pan F.Matejka.Odpor slusnych Americanu k zrudnym zlocinum ,ktere spachali Ameristi zabijaci ve Vietnamu ,mluvil za vsechno.50000 jejich veteranu nespachalo sebevrazdu z hrdosti ,ze neco spravedliveho delalo ve valce,ale ze hanby a kvuli pohled slusnych lidi na ne.Naopak, vetsina Vietnamcu,kteri bojovali ,jsou hrdi na svou zasluhu v osvobozeni zeme od cizi okupace a sjednoceni zeme.S casem politicke zrezeni se muze zmenit,ale narod vecne vazi jejich zasluhy.

1 0
možnosti

pouyti

1. 7. 2011 14:21
Re: Pal Olsere

u

0 0
možnosti

jáša

1. 7. 2011 11:47
Z těch všech

v diskusi probíraných kdo je kdo, nevěřím G.N. a některým dalším.G.N. je pohádkář a jeho blogy jsou podle barona Prášila. Pan Olšer se mně jeví jako důvěryhodná persona, jeho blogy vychazejí z věrohodných události, skutečnosti a dat. Roduvěrní pravičáci mu nemohou přijit na jméno, ne proto,že by pan Olšer zastával levičácké názory , ale proto , že používá pravdive a nezkreslené informace ( tedy alespoň pokud možno nezkreslené).

1 0
možnosti

wiki5

1. 7. 2011 14:56
Re: Z těch všech

opravdu? Sice propagandisticky pribarvene jako za totace, ale co, to se furt akceptuje zdejsimi rudymi khmery

2 0
možnosti

kiurcher

1. 7. 2011 8:14
Komarna a ostatní

0 0
možnosti

kiurcher

1. 7. 2011 8:19
Re: Komarna a ostatní

Ups.... asi jsem to odklepl ...

Nebudu teď obhajovat války, ale rýpnu si do komárů. Mi to tiž celkem stačí podívat se na mapu s hospodářskými údaji. Atˇ si všichni obhajovači komárů porovnájí životní úroveň ve státech, kde řádili komáři nebo jiná havěť (,,, jiný typ diktatury ,,, ) a kde je alespoň jakási demokracie. Myslím si, že to vysvětlí vše.

2 0
možnosti

rezjirrezjir

1. 7. 2011 7:45
Zvláštní jenom je, že

si dosud nikdo z diskutujících nevšiml jedné díry v argumentaci pana Olšera, co se týče zásady padni komu padni, když říká co říká třeba ve vztahu k Vietnamcům. Více nenapovím.

0 0
možnosti

wiki5

1. 7. 2011 6:11
pane Olsere

z lidi jako vy se mi fakt zveda zaludek

2 0
možnosti

pouyti

1. 7. 2011 14:16
Re: pane Olsere

tak di do" spolecnosti genisis" resit svuj "problem".Koste a hadr jsou vzdy pripravenyRvRvRv!

0 0
možnosti

zatemnitell

1. 7. 2011 5:16
Jsem rad ze si po odtajeni US archivu Mr. Olser konecne mohl

oddychnout a preji mu aby si jeste lepe oddychl az to same ,ucini  ty zbyle velmoce i nevelmoce , i kdyz pochybuji ze budou tak hloupi aby na sebe neco  opravdu kontraverzniho odtajovali ,  dokud by jim to mohlo nejak "ublizit" !  To muze delat pouze dnesni USA, prolezla internacionalistama  s politickou a hrabivou agendou, kteri "kopou"za "NWO" a kdekoho krome obycejnych americanu a USA, vcemz jim vydatne sekunduje EU v cele s Frantikama a Germanama. Proto take kdyz sel Bush proti zajmu Frantiku, viz Irak, tak  Frantici mohutne bojkotovali, kdezto kdyz slo o primarne jejich zajmy v Lybii i jinde , tak dotoho zatahli USA, podobne jako ve Vietnamu!  Nakonec to vzdy  dopadlo tak ze  nejvetsi uzitek z toho mela Cina a jini  at uz politicky nebo ekonomicky. Jakypak mel Mr.Olser pocit ze sve rodacky M.O. ktera tez vytvarela US zahranicni politiku?:-)) Staci aby si zdejsi "blogiste" kteri nenechaji na rozdil od jinych velmoci nit suchou na USA pozorne prostudovali to video "The Soviet Story"

2 0
možnosti

zatemnitel

1. 7. 2011 5:46
Re: Jsem rad ze si po odtajeni US archivu Mr. Olser konecne mohl

>>>>> a hned jim bude jasne proc je dnes USA tam kde je a proc se dnes vse resi prez US danove poplatniky. Ale myslim ze to vi  Mr. Olser a spol. velice dobre i kdyz  jeho spravedlive rozhorcene clanky primarne na adresu USA , zavaneji salonim levicactvim!:-)) Dnes uz nejde ani zpoloviny o politicky vliv jako v dobach te Kubanske krize, kdy Cinane i Fidel nutili Chrusceva pouzit na USA atomovky az z nich byl sam Chruscev vyjevenej, ale spis o kseft svetovych korporaci se sidlem v USA i jinde, ktere sou zodpovedne pouze svym investorum ! Bohuzel se dnes vse resi hlavne na ukor obycejnych americanu a USA. A vi to dobre nejen Mr. Olser ale i jini blogiste , a vi to i "Vietnamsky" diskuter s nickem "pouyti" ktery mimochodem pise podivnou cestinou kterou jsem jeste od zadneho praveho Vietnamce  necetl. A proto vim ze ON , Mr. Olser i jini si semnou radi zazpivaji "  tu nasi  " - God Bless America Land that I Love, Stand beside Her and guide Her Thru the Night with a Light from Above. :-))))

2 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce