Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Titulek je sice na autorovy poměry poněkud krátký, ale o to údernější. 

Přečetl jsem poctivě celé "dílo", ale opravdu jsem v něm nikde nenašel nějaké konkrétnější informace, které by potvrzovaly, že každý běženec dostane šest tisíc Euro. 

Ale možná jsem se špatně díval. Dovedl by některý z Olšerových obdivovatelů poradit?

1 0
možnosti
SP

Tolik zbytečných slov a plivání kolem sebe z důvodu jedné organizace, kterou vedení v posledních letech naprosto nezvládlo!! 

Firma se 600 zaměstnanci, která dlouhodobě neplatí sociálku a zdravotko a svým zaměstnancům mzdu, i přes to, že ty peníze měli, by byla v insolvenci a ne aby ji ještě dávali další a další mimořádné dotace. 

Takových zařízení jako jsou Klokánci je v naší republice víc, a nevšimla jsem si, že by někdo tak hrál na "city" veřejnosti. Ani o nich nevíme!

Myslím že by se skutečně mělo důsledně zjistit kam ty peníze zmizely a potom teprve zachraňovat. 

Ona i krásná myšlenka se totiž postupem času může změnit na krásný nehospodárné vedení organizace - proč taky ne když to vždycky někdo jiný zaplatí !!

1 1
možnosti
JF

Nebyl by to Olšer, aby se na závěr opět neotřel o skutečného novináře a skutečného spisovatele, pana Neffa. Smiř se s tím Olšere, že už do smrti zůstaneš tou absolutní nickou, píšící své žumpoidní lži a okopáváním kotníků úspěšnějším a lepším, na tom nezměníš vůbec nic...Rv

7 4
možnosti
JP

Sociální instituce ve své mnohostranné činnosti v péči o lidi postižené chudobou, invaliditou, opuštěné děti, mají své klady i zápory.

     Jsou jich desítky. Výdaje na personál a vybavení ukrojí velkou část finančních výdajů, které by měly sloužit přímo postiženým. Jak taková instituce funguje? Musí zřídit obydlí pro své klienty. Musí mít odpovídající technické vybavení, včetně počítačů, o odborném personálu ani nemluvě. Potřebuje k provozu dodávková auta, pracovníky zabývající se personálním školením, psychology, pracujícími s lidmi vystavenými stresu. Dárce DMS, který v dobré vůli zašle své peníze postiženým, může být překvapen tím, jak vysoké jsou výdaje na technické vybavení instituce a na její personál. Ty většinou převyšují výdaje na klienty těchto institucí. Pokud taková instituce vybere od dárců víc peněz na provoz, zvýší se tím zároveň komfort jejích zaměstnanců. Pracovníci si vyberou měsíční dovolenou a za peníze dárců se také chtějí někam podívat. Udělují se odměny, navštěvují (i) zahraniční destinace. O klienty je samozřejmě postaráno, jenomže peníze ubývají. To se přesně stalo "Klokánkům". Miliony mizely. Že by je ty děti prohýřily na houpačkách? Asi těžko. Třeba jim byl předkládán k jídlu losos nebo kaviár...Asi těžko. Takže černá díra na peníze zela z jiného kouta. Než nadšenci zasílající takové instituci pošlou svůj desátek, měli by si zjistit, zda-li nedotují počítače, auta a personál. Osobně pomáhám daleko vyšší částkou, ale i já mám pochyby o správnosti svého rozhodnutí. I když naděje umírá poslední. Věřte, že to není skepticismus, ale životní zkušenost. Představte si, že spolu s postiženými musíme živit stovky lidí, kteří se jim věnují. Co myslíte, je u našich peněz dříve ten, komu peníze doručíme - nebo jeho klient? Proč by se nezabývalo Romy přes čtyřicet sdružení, když Romům se přes ně nedostane ani koruna? Zde je přímo čítánkový příklad toho, jak zabránit klienům, aby se dostali k penězům, které jsou pro ně určeny. Napřed  my, pak klienti!

1 0
možnosti

...děda už se sklidnil??;-D;-D

4 0
možnosti
PV

Ono to s těmi víčky a klokánky na první pohled skutečně může vypadat jako laciná demagogie, ale souhlasím s tím, abychom se nejdříve postarali o naše děti, seniory, hendikepované spoluobčany, válečné veterány, týraná zvířata, opuštěné matky a otce.... a tu invazivní armádu mladých černoušků pomohli zastavit kdesi na hranicích EU.

3 3
možnosti

PET víčka a jejich sběr je jen ztráta času - 6 Kč za kilo "špuntů" je tak absurdní cena, že raději dávám cash. Podobně DMS mají "závaží" - cca  5-10% z ceny jde operátorovi.

2 0
možnosti
Foto

Zeman se snizil az k urovni Okamury. Nejspis chce, aby se diky jeho dnesnim ohavnostem zqpomnelo na trapas nad korunovacnimi klenotami

5 7
možnosti

Snížil k Okamurovi? Nějak jsem si nevšimnul, že by Pitomio opile vrávoral u korunovačních klenotů nebo zaměstnával jako poradce člověka, který českému státu dluží 30 mega?

4 0
možnosti
Foto

Nekde se ty penize najit musi. Co je takhle vzit uzvanenym komunistickym duchodcum, kteri podporuji nasili a zlocinne diktatury?

8 2
možnosti
AS

A13d93a29m 10S25t33a47v19a

30. 7. 2015 9:23

Brát jim je už nelze. To bychom byli jako voni. Ale neměli jsme jim je dávat. Že k tomu došlo,  to je chyba politiky Václava Havla.

0 5
možnosti
AS

A47d82a83m 59S76t53a94v57a

30. 7. 2015 9:04

"....Miloš Zeman je nešťastný člověk. I když chce konat dobro, na okolí to působí jako hnusné populistické rozeštvávání ..." píše nějaký Zvěřina z  

Lidových novin.

Zde je třeba podotknout, jak na které: Na závistivé nenávistné anarchisty, kteří se nedokáží smířit, že prezidentské  volby, na štěstí !! nedopadly - to bychom byli dopadli- podle jejich gusta? tak to ano. Ale nějací ti, jak vidno, nenávistní ublížení, jsou v podstatě pro naši společnost bezvýznamní, i když prskají, jak syslíci, kteří vykukují a jen  piští  ze svých děr. Na víc se, na štěstí, nezmohou. To je případ i toho Zvěřiny. Ale většina obyvatelstva, i když prezidenta Zemana zrovna neadoruje, jak by nám právě ti ublížení nenávistníci  vnucovali svého prezidenta, dobře to již známe, Zemana dnes  bere racionálně, a sleduji, že i vstřícně.

6 4
možnosti
PV

Samozřejmě to píšete přesně, zejména pasáž ....i když prezidenta Zemana zrovna neadoruje..., mi mluví z duše.

Ono je to přirovnání s těmi víčky a klokánky na první pohled silně populistické, ale naprosto trefné. Občané vidí, jak se svými dětmi sbírají dnes a denně víčka na léčbu těžce nemocného dítěte a posilují ve svých potomcích pocit sounáležitosti a soucitu s bližním, na druhou stranu ti samí rodičové vidí, jak se na nás hrne černá vlna z Afriky a z toho nemají dobrý pocit. Zvláště, když vědí, jak "štědré" dovedou být neziskovky, co tenhle byznys mají v kompetenci. 

Slova o tom, že to nebo ono jde z jiné kapsy, je naprostý blábol, neboť vždy platí, že na jedné straně jsou daně, na druhé výdaje, kolonky nekolonky.

2 3
možnosti
JC

Ten výrok pana prezidenta je naprosto správný a na místě.

Je ale zajímavé sledovat, jak i zarputilí odpůrci imigrantů a v podstatě lidé, kteří to samé jinou formou říkají také, se najednou vrhli na Miloše Zemana a zase mu nasazují psí hlavu. Ti věčně nesmíření s výsledky prezidentských voleb, ti věční okopávači kotníků prezidenta, který byl poprvé zvolen v přímé volbě.

10 8
možnosti
VK

Milý Dostálku. Tomuto prezidentovi kotníky okopávat nelze. Ten je tak nízko, resp. tak hluboko, že se tam málokdo dostane. Já osobně jsem odpůrce přistěhovalectví, ale nesnesu, když lidé se stejnou myšlenkou, kterou zastávám, používají demagogii. To je spíše ke škodě než k užitku. Věř Dostálku, že to není o volbě prezidenta, ale o kvalitě. Zeman již dávno prohlásil, že souhlasí s výrokem, že jedna třetina národa jsou idioti. Na tom založil svou kampaň a prezidentování. Přeber si to jak chceš.

7 5
možnosti

Autore, vyberte úspory a pošlete je na účet 3055103/0300...

http://www.fod.cz/nase-cinnost/klokanek

Pokud máte hluboko do žlabu, pošlete DMS na 87777 (30 Kč měsíčně).

NEŽVAŇTE A NEKŇUČTE = POMÁHEJTE VY SÁM

A pokud by Vám nějaké peníze zbyly, tak doporučuji např. Lékaře bez hranic (těm zase přispívám já - http://www.lekari-bez-hranic.cz/).

7 3
možnosti

Chrástek, i oni se mohou přidat. Dobročinnost není trestná ani opovrženíhodná. S mínusy nechť si oblepí WC.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce