Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

multikulti pravdoláskař

25. 7. 2012 21:38
?

Copak je pane Olšere "islámský velyslanec"?

0 0
možnosti
LH

Vegan

25. 7. 2012 18:02
Díky za ten článek

R^

0 0
možnosti
AP

AlesPresler

25. 7. 2012 1:45
No, já jako u všech článků pana Olšera

skončil na začátku. Tentokrát ne proto, že bych se v textu ztratil, ale proto, že když někdo, byť velvyslanec, začne kafrat o tom, že jeho největší náplní jsou chlastačky za státní peníze (můžeme tomu říkat setkání, vzpomínky atp.), pak je mi vše jasné. Tak na zdraví, soudruzi Izraelci, platit ze svého to jistě nebudete!

0 0
možnosti
PDC

Pierre de Croissant

25. 7. 2012 18:38
Re: No, já jako u všech článků pana Olšera

A co jiného má asi tak velvyslanec dělat, než reprezentovat?

Chodit do Kolbenky roztáčet kola průmyslu?

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

24. 7. 2012 9:10
Dobry clanek

a mnohem mene zmateny, nez vetsina dalsich Olserovych vytvoru. Skoro bych dal karmu, kdyby.........

Kdyby nebylo Olserovy tak castych, pomatenych obhajoby komunistickych diktatur a genocid, kterych se tyto diktatury dopustily a dopousti. Zejmena genocidy, spachane cinskymi komunisty behem "kulturni revoluce" proti vlastnimu narodu a zverstev, kterych se komousi dodnes dopousteji proti Tibetanum a jejich zemi svetozname svou prastarou kulturou. Olserovy utoky na tibetsky narod nepostradaji prvky rasismu a jen malo se lisi od utoku, kterych se dopoustela nacisticka propaganda prave proti zidum.

Mam zato,ze kdyby byl velvyslanec statu Izrael  seznamen s Olserovou obhajobou cinske diktatury, ktera dnes tak hruznym zpusobem podporuje zlociny v Syrii a Iranu, nikdy by Olserovi rozhovor neposkytl. Rv

3 1
možnosti

Achenbach Šimon

24. 7. 2012 19:59
Re: Dobry clanek

Ono se toho moc nedá v rozhovoru zkazit, dáte otázku a potom přepíšete odpověd. Problém s náhledem na Tibet a potažmu na Čínu, jaký má pan Olšer mu v jeho zdejší blogové práci moc neprospívá. Je to vidět nejen na masovém odlivu diskutujících, kterým je jeho neserioznost už proti srsti. Můžete tisíckrát říkat, že jste "nestraný", ale budete-li stále velebit komunistické diktatůry a naivně lhát, lidé si potom o vás názor udělají.

Šimon Achenbach

2 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce