Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Olšere, nikdy jsem v diskuzích pod Vašimi články nečetl hrubé urážky, které ve svém textu uvádíte. Jestli je pro Vás urážkou to, že někdo (včetně mě) občas poukáže na neustálé recyklování celých odstavců z Vašich textů, což Vy přiznáváte, pak to ale urážkou být nemůže, jen se jedná o konstatování smutné pravdy. Ovšem Vy zcela prokazatelně kopírujete i celé odstavce z cizích článků, zrecyklujete je pak 3x a náhle se domníváte, že po troj- a vícenásobné recyklaci se z toho stává Váš původní text. Není tomu tak, porušujete práva skutečného autora i nadále. Škoda, že tak talentovaný novinář a fotograf, jakým bezesporu jste, se nedokázal odpoutat od tématu Ruska ani o Vánocích. P.S.: V Ostravě všechno v pořádku?

2 0
možnosti

Vzkaz pro pana Preslera

   Pokud píšete dokumentaristiku, musíte opakovat fakta, protože jsou neměnná. Pokud píšete beletristicky, můžete si pustit fantazii na špacír. Jistě víte, že dokumentaristika je vědním oborem. Dokumentarista se zabývá podloženými, ověřitelnými fakty a cituje (uvádí) jejich zdroje. Asi jste nikdy nepsal disertační (ale i  vědeckou) práci. Tam musíte vždy uvést autory, z nichž citujete. Je to dokonce povinnost. Nesmíte se chlubit cizím peřím. Pokud Vám vadí  uvádění a citace faktů, nečtěte to. Ne každý dospěje tak, aby pochopil, že fakta jsou neměnná..

1 0
možnosti

máte ode mne bod R^  a druhý za to že jsou vám všechny urážky k smíchuR^ . Co jsem si poslechl CD namluvená hercem Duškem Čtyři dohody mě už málo kdo vytočí, tedy skoro nikdo;-D

3 0
možnosti

J29a80n 28Č44e52k20a87l

5. 1. 2015 14:27

Tak to je mazec, porovnávat Krym s Falklandami...  ;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Děkuji za článek ...... Karma.

4 1
možnosti

S tou přesilovkou se mi to líbí. Přesně tak to vidím i já. Hlavně furt nadávat na Rusko a nevidět, že je obklíčené základnami NATO. To dělají jenom zbabělci a lháři. Proč bych měl fandit Rusku, nic z něho nemám? Windows je americké, hudbu poslouchám jenom tu zápaďáckou, telefon ruský taky nemám, ale nemůžu se dívat na ty mediální lži o Rusku. Je to obrovská země a historie ukazuje, že Američani a Západ nemůžou být v klidu a neustále podrývají vztahy s touto zemí. Hledají stále dokola důvody jak Rusko očernit. Hned jsou to lidská práva, pak zase něco jiného a Západ a USA se tváří mediálně jakoby se jich to netýkalo. Západ a Amerika nejsou ti správní, jsou to ve vztahu s Ruskem křiváci!

7 6
možnosti
Foto

Ale notak pane Olser. Vykradani vasich i cizich clanku vam zde bylo dokazano uz aspon stokrat a vy sam jste to obhajoval tim, ze vsechno kopirujete porad dokola  s jakymsi umyslem.

O nejakych urazkach opravdu nevim - byl jste to naopak vy, kdo opakovovane a neuveritelne sproste urazil a lzive pomluvil nejruznejsi osoby verejneho zivota, nebo dokonce cele narody. Napriklad Tibetany a Polaky.

A pokud se ceskych medii tyce - ta jsou ruzna. Pravicova i levicova, ale dulezite je, ze jsou narozdil od medii ve vami milovanych diktaturach svobodna.

Pokud vam pripada prilis pravicove ci proamericke treba iDnes, muzete si koupit treba Pravo, nebo dokonce Halo noviny. 

Co naopak nemuzete, je pozadovat po mediich demokraticke zeme, aby tupe papouskovala propagandu ruskeho diktatora nebo propagandu diktatoru komunistickych zemi, jako o delate vy. Rv

Media jsou svobodna, at se vam to libi nebo ne.

8 7
možnosti

Díky za to co děláte R^

7 5
možnosti

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej!

    Bývalý SSSR byl naprosto nesoběstačný, co se týče potravinové výroby. Kolchozníci nestíhali z toho důvodu, že bylo víc politických školení, než dnů, které strávili na poli nebo s hospodářskými zvířaty. Soudruzi dováželi miliony tun obilí z Argentiny, Kanady a USA. Byla to ostuda. Celý svět viděl jejich nesamostatnost. Jistě budete souhlasit, pane Olšere, že obilniny jsou mnohem strategičtější, než atomové, vodíkové, nukleární zbraně. SSSR a jeho hospodářství bylo na odpis. Hledaly se alternativy, které by umožnily potravinovou soběstatnost. Přišla "perestrojka", kdy byl do čela sovětské říše postaven Gorbačov. V žádné velmoci světa nepřichází "osvícený" vůdce národa, aniž by ho do čela nedosadily síly zpoza společenského spektra. Lid v životě nic nerozhoduje. To je jenom iluze vytvořená jako pláštík demokracie. Vy zvolíte - my vám dodáme svého člověka. Jeho preference jsou naším dílem. Ale vy to nevíte, a proto ho volíte. A tak jsme se rozhodli použít přes vaši "svobodnou" volbu člověka, s jehož personifikací dosáhneme svého zákulisního cíle.

   Shrnul bych cestu k úspěchu, vedoucí k naprosté samostatnosti.

    1.) Potravinová soběstatnost

    2.) Technologicko - inovativní rozvoj

    3.) Vysoká vzdělanost co nejširších vrstev obyvatelstva

    4.) Finanční nezávislost v bankovním sektoru

    5.) Potírání korupce

    6.) Minimální (splatitelné) zadlužení státu

    Díky tomu Rusko, vzhledem ke svému surovinovému bohatství, má minimální dluh. Dnes si Rusové dobře uvědomují, že láska k americkému dolaru byla falešná. Platilo se jím všude. V luxusních restauracích to ani jinak nešlo. Klanění se zlatému teleti se nevyplatilo. USA této ruské slabosti využily bezezbytku. Rusové platící dolarem dostali přes prsty. Přišlo na hru v šach. Ukrajina je destabilizující faktor, není vůbec "srdcovým esem" s nímž by hrál Západ. Záchrana Ukrajiny nespočívá v tom, že "Rusové jsou agresoři", ale v obživě milionů oligarchy okradených nešťastníků.

5 4
možnosti

Rusko má minimální dluh a přesto se řítí do ekonomického průšvihu srovnatelnému ze státním bankrotem v roce 1998. Kde udělali rudí soudruzi chybu?

2 2
možnosti

Cit.: "Svět je dnes rozdělen na agresora a na ochránce světa - zlé Rusko, versus "mírumilovné" NATO, EU a CIA. Stačí titulky novin: Putinova doktrína nepřátelství k NATO, Porušování lidských práv Kremlem, Agresivní anexe Krymu, kontaminovaná zatuchlým bolševickými představami... Snažím se psát pravdu, nebo se k ní alespoň přiblížit."

.

Už první tři věty vašeho článku mě hodně odrazují od dalšího čtení.

Už tolikrát jste nás všechny přesvědčil o tom, že vám nejde vůbec o hledání pravdy, že ve vašich článcích není ani náznak snahy po objektivitě. Absolutně nevidíte, že propaganda je na obou (všech) stranách, že každá strana má své cíle, kterých se snaží (ne vždy čistým způsobem) dosáhnout. Ve skutečnosti se ze všech sil snažíte přesvědčit - a teď parafrázují vás - že svět je dnes rozdělen na agresora a na ochránce světa - zlé NATO, EU, CIA, versus "mírumilovné" Rusko.

.

A to, že se podle vás diskutéři nezmohou na žádný solidní argument, to je hodně hnusná lež. Anebo je to trochu jinak. I kdyby se argumentovalo horem dolem, tak to prostě za argumenty nepovažujete, protože máte o své pravdě jasno.

6 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce