Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blog mi připadal, jako napsaný pro ty, kteří chtějí přemýšlet, ale diskuse ukazuje, že zasáhl kdekoho. Anticharta jako antikarma. Stačí co psali v novinách a říkali v televidění. Hlavně být v tom správném zástupu, když někoho napadaj. Lepší už to bylo.Je docela možné, že stejnou roli bude pro mnohé "deficiente" hrát i nastávající president. A tipuji, že tím omylem bude pan Zeman. Jen tak bude zachována kontinuita v možnosti realizace karmistů.

0 0
možnosti
PJ

myslel jsem si ze predseda fanklubu je havranek.. ale olser se dere na jeho misto.. havranek bude muset pritlacit na delce aby odolal tem nekonecnym slintum..

7 4
možnosti
OF

Blud, nic jiného než blud. Bývvalý novinář komunistických novin obhajuje Kaluse a

estébák se ho zastává. Je to hnus velebnosti.Rv

6 5
možnosti
MD

Jako minule dobre, ale podle mne jsou tam sporne body. Treba doladi diskutujici, sam

budu liny. Jinak karma.

1 1
možnosti
Foto

A ještě poznámka. Pan Kajínek zastřelil dva a těžce postřelil třetího, z nichž všichni byli cikánští kriminálníci.

Tedy žádné doživotí, 15 let by bylo až moc.

4 2
možnosti
RK

Při vynášení rozsudku není morální profil oběti argumentem, pokud pochopitelně přímo nesouvisí s činem. Kájínek není prodloužená ruka spravedlnosti, aby trestal cikánské kriminálníky. Jestliže skutečně ty vraždy spáchal (já nevím, nemám dostatek informací), tak vzhledem k jeho předchozí trestné činnosti je doživotí adekvátní. Převýchova není možná.

1 3
možnosti
Foto

Váš blog, pane Olšere, vyznívá asi takhle: "Tak už jste se, MILÍ blogerší hlupáčci,  dostatečně vytlachali, už jste napsali spoustu blbin, tak můžu přijít a konečně napsat, kde pravda - jak je to SKUTEČNĚ. Já jsem ten, který má právo vás zhodnotit a vyřknout konečné, moudré a spravedlivé rozhřešení."

Běžte se...a nebo nechoďte. Je to jedno, protože Váš článek má na běh světa přesně stejný vliv, jako všechny ostatní, které si troufáte tak blahosklonně kritzovat.

8 3
možnosti
Foto

Paní Palová, máte 100% pravdu. Pod toto se rád podepíši: "Tak už jste se, MILÍ blogerší hlupáčci,  dostatečně vytlachali, už jste napsali spoustu blbin, tak můžu přijít a konečně napsat, kde pravda - jak je to SKUTEČNĚ."

S některými jednotlivosti v článku bych nesouhlasil, ale jinak "průtokový ohrívač vody firmy Karle Macháček (Karma)" pane Olšere.

3 1
možnosti
RK

Neznám ústavu z roku 1990 a nevím jak to bylo s odpovědností. Ale podle toho co píšete to vypadá, že rovněž v tu dobu musel amnestii podepsat premiér a zodpovědnost měla vláda, tj. i ministr financí Václav Klaus. Pak ale netuším kde jste byl, když příznivci V.Klause Havlovi neustále amnestii vyčítali.

0 2
možnosti
Foto

To jste ale opravdu spadl z višně. On Kalousek snad něco podepisoval?

2 1
možnosti
FL
Foto

Naopak, čistá racionalita. Tedy na 95%, něco bych poopravil.R^

3 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce