Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak mě napadlo, že za tou četností, se kterou tady tohle zapšklé individuum zvané Olšer chrlí jeden nenávistný článek za druhým, musí snad stát více lidí 

než jen jeden. Jeden amatérský trotl přeci nemůže stíhat dát vše tak rychle dohromady.

Na to měla svého času redakce Rudého práva štáb placených pisálků a pomocníků.. 

a nyní mám věřit, že na to stačí jeden amatérský trotl? :-)

Ale když si tak pročítám víc článků s podpisem Olšera, nejde přehlédnout to množství společných znaků, doprovázejících každý zveřejněný článek. 

Např. zmatečný surrealistický styl resp. takové pele-mele, bez hlavy a paty, 

bez jasné osnovy, s kulhající logikou avšak vždy  se zarputilou nenávistí. 

Se zarputilou nenávistí ke všemu co vedlo k pádu jím tak milovaného 

bolševického totalitního režimu, kterému on tak věrně sloužil v tehdejších médiích.

3 2
možnosti
Foto

Mýlíte se, pan Olšer píše své články sám, respektive je recykluje a celé odstavce použil v několika svých předcházejících blozích, vydaných již před lety. Jsou v nich i vykradené texty z cizích zdrojů, ovšem bez uvedení skutečného autora. Toto je o Olšerovi všeobecně známo, bohužel s jeho stále se zhoršujícím zdravotním stavem u něho upadá schopnost napsat kromě úvodu a několika vložených vět něco nového. Přeji panu Olšerovi do nového roku hodně zdraví, hlavně duševního - a aby se mu opět vrátila schopnost napsat původní, nevykradený a nerecyklovaný text. Alespoň jeden jediný!

5 2
možnosti
AS

A78d98a78m 42S77t78a70v54a

31. 12. 2014 17:51

"...kdo si pamatoval tyto lidi, co dělali v 50. a 60. letech, musel být zděšený, ...": Přesně, a především proto ten uzavřený okruh chartistů. Nicméně, čo bolo, to bolo. Nejhorší je, že ti "pomýlenci"  určovali politiku Václava Havla i po sametu, a ještě horší, že  mnozí z nich, ale hlavně jejich potomci, věrni společensky mimořádně nebezpečné pomýlenosti  svých předků, ji určují dodnes. Neodpustitelné, mimo jiné! je působení mladého Uhla v ÚSTR. O Šustrové nemluvě.

1 4
možnosti
AS

A69d31a11m 10S59t29a59v13a

31. 12. 2014 17:41

"...co mi vyhodili učitelujícího tátu ze školství za to, že chodil do kostela, j...": Autore všechna čest vašemu tátovi, i neskonalá úcta mu patří, o tom není slova.... ale vy jste s tím už trapný: jako byste neznal slova klasika: "Jeť sláva otců krásný šperk pro syny, však kdo chceš ctěn být..... dokončete to, no! Neříkám, že na tom nepracujete, ale s tou Amerikou a s vašim tátou to už přeháníte.  I když dobře  rozumím, proč to píšete - ano, já dobře vidím, že jablko nepadlo daleko od stromu, zřejmě na rozdíl od různých kul a pod.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, ani o tom, proč byl tatínek vyhozen ze školství, si není pan Olšer jist. V jiných blozích píše, že to bylo kvůli odmítnutí podepsat vstup do KSČ. Zajímavé: Zatímco o ostatních ví Olšer všechno, o své rodině nic...

2 2
možnosti
PK

P59a60v45e10l 79K78u93l84a

31. 12. 2014 16:34

Celkem správně jste se v tom titulku ohodnotil. Do revoluce jste držel husu a krok :-/:-)

4 4
možnosti
MV

Olšere, texty Pražského výběru, které vás měly tak zaujmout, když jste byl jako mladý ministrant na jejich koncertě, jsou z roku 2007. Když už si vymýšlíte, tak si aspoň kontrolujte, jestlii to nějak zapadá...!

7 1
možnosti
Foto

Revoluce, kterou začali aktivní svazáci 17.11.1989 nastolila režim chartistů.

3 8
možnosti
JK

Pěknej blábol. .. ;-D

5 2
možnosti
Foto

J44i18r92i 13B32i48l58i15n73a

31. 12. 2014 10:27

Kocab s Horackem se tehdy o cosi snazili. Tem dvema panum vsechna cest.

Staci se podivat na stare vytisky "svazackeho" Mladeho sveta, kde tehdy delal Horacek redaktora. Ten casosopis si v poslednich letech komunisticke diktatury hodne dovoloval a sel doslova na dracku.

Narozdil od okresniho komunistickeho platku, ve kterem posluhoval Olser......Rv

13 5
možnosti
MC

Nikomu z nás nemůže vlastní intelekt postačit k pochopení plné pravdy, neboť nelze nikdy dosáhnout absolutní moci nad médii. Pravda a její hledání zůstanou vždy prostorem pro diskusi, pokud majoritní společnost bude symbolem vzdělanosti. Dle mého názoru nejde ani tak o pravdu a lásku, což bylo symbolem naší "sametové revoluce", jako zasahovat se o svobodu se vším co s ní souvisí tak, aby sloužila nejen jednotlivcům, ale v rozvoji celé společnosti. Proto se rovněž nemohu shodnout s mnohými našimi disidenty v tom, že pokud to budeme nazývat skutečnou revolucí nelze použít té pravdy, že revoluce se musela ohlížet na ústavu republiky a souhlasit s převzetím moci s příslušnými socialistickými balíčky.:-)

2 1
možnosti
JK

Lžete, jako ostatně téměř vždy.Rv

11 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce