Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Neuvěřitelné, USA mohou i zvýšení platů poslanců.

1 0
možnosti
JP

Co se stane s českým politikem, když na něho spadne jaderná bomba? Dohromady nic, změní se na nukleární prach a škodí dál.

   Pro pane "Bilihu" mám jednu studentskou říkánku, to aby se pobavil. Ta zní:

     Kdybych nebyl debil, tak bych tady nebyl

     Ale že jsem blbeček, mám tu denné řádeček

    Pane Bilino, jistě jste si vědom Vašeho morálního vítězství nad panem Olšerem. Teď nám dokažte, jaký jste hrdina. Neflákejte se v Kanadě, seberte se a běžte bojovat svůj "spravedlivý" boj s ruskými "separatisty". Ukrajinští náckové Vás a Váš fanatismus  potřebují. Je jen málo lidí na tomo světě, kteří tak hoří za práva zabijáků a hrdlořezů, jako Vy. Vy jste milované Banderovo dítko! Snad jsem Vás neurazil, je to ukrajinský národní hrdina. A proto, Vy "banderovo štěstíčko" ukažte nám, co umíte! Hluboce si vážím hrdinů, co se ztotožňují s vyvražďováním civilistů v odporné válce vůči ženám a dětem. Tak běžte, Vy hrdino a dokažte nám, že si také dokážete zastřelit pár svých matek s dětmi, ať morálně zapadnete na úroveň svých idolů.

0 2
možnosti
Foto

Nerad vas pane Pribyl deptam, ale o Ukrajine tenhle clanek vubec neni.

Vy me coby stalinista a zastance Putinovy agrese urazit nemuzete, ale doufam ze si uvedomujete, ze odpovednost za ty mrtve ukrajinske deti nenese jen rusky diktator a jeho zabijaci, ale i osoby jako jste vy. Rv

5 1
možnosti
PP

Tem co ucarovala Amerika. Co myslite ze by se stalo v USA kdyz by jste po Obamovi zacali hazet vajicka? Ja myslim ze by vas nejakej snaipr hned odpraskl.

1 4
možnosti
JR

J91a78r31a 29R96a15n53k

2. 12. 2014 21:09

Myslet si to muzete, zkuste sem prijet a zit, pak Vas nejake ptakoviny o kartach nechaji v klidu, lid protestuje jak se da, nekde kartami, jinde nazi, demonstrace proti zlovulnym panovnikum jsou zasluzne!!

1 1
možnosti
Foto

Takže jsem z toho vlastně pochopil, že za to, že si poslanci zvýší platy, mohou USA. Mají s tím zkušenosti. Vždyť už před 50lety k nám nasadily nějakého brouka na brambory. Jinak bych autorovi doporučoval vyhledat odbornou lékařskou pomoc.

10 4
možnosti
PK

P36a95v12e89l 37K91u81l86a

2. 12. 2014 10:34

To je zase masakr. To by měl vidět prezident :-D

5 4
možnosti

Ta "terapie psaním" se nám u autora nějak zvrtla, stav se naopak horší a úroveň klesá. A propos, může nám autor osvětlit co má US ambasáda společného s těmi červenými kartičkami ?8-o

11 3
možnosti
FB

Každej to říká, tak to muší bejt pravda ;-D

4 1
možnosti
VH

Pan autor si nějak nevšiml, že se nám vyměnila vládní koalice.

Takže asi takto - ti, do nichž se tu naváží si platy zmrazili bez komedií, které předvádí současná koalice.

9 1
možnosti
Foto

Proč něco, co je součástí léčebné terapie musí být prezentováno ve veřejném prostoru???

14 4
možnosti
ZB

Třeba má autor pocit, že je zdravotní stav musí být pod kontrolou veřejnosti a dost lidí si musí všimnout, že jeho stav se zhoršuje...:-/

10 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce