Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Olšer, vzpamatuj se a prohlídni si ještě jednou to video ruské televize! Zjistíš, že tvůj milý politický pornoherec Zeman si zase vymýšlel a spoléhá na svoji beztrestnost... Jen doufám, že na Ukrajině bude "persona non grata"

1 0
možnosti
Foto

Docela by me zajimalo, kde pan Olser ten citat o likvidovani vzal. 

Ona je to totiz blbost - Zidem nebo Polakem se clovek rodi a neni to jeho vina. V pripade Zidu a Polaku by se mohlo jednat spise o prednost.

Zatimco byt komunistou je vyber kazdeho z nas. A Kdo z nas chce byt zlocincem - komunistou spoluzodpovednym za smrt milionu ? Ja teda rozhodne ne....Rv

4 0
možnosti
JR

J86a25r58a 63R72a55n60k

4. 1. 2015 6:10

Psal pan Olser take o bombardovani v Moskve? Ne? Ztrata pameti?

https://www.youtube.com/watch?v=qkjG2LQx8oE

1 2
možnosti
JJ

J86a93n 63J93e72n85i90c

4. 1. 2015 1:16

Tak jsem si to otevřel pro pobavení, jestli tu i po Novém roce bude nějaká ta homoriáda... Nezklamalo mě to. Dobré počteníčko, aspoň člověk nezapomene na dobu, kdy tu vládl komančové. Možná nás jednou pan autor obsáhle poučí, proč vlastně byl Karel Čapek solí v očích fašistům i komančům... Že by to byly stejné zrůdy?

No nic, mějte se a v novém roce vše nejlepší!!! :-)

4 2
možnosti
JR

J60a80r16a 82R41a24n31k

3. 1. 2015 19:09

Oc lepsi je toto video?

Horrific Documentary on Russian Neo Nazis part 1 - YouTube

► 9:58► 9:58

http://www.youtube.com/watch?v=aLUxuq-E9yA

May 4, 2008 - Uploaded by RussianComrade

Part 1 *** I do not support the views expressed in this documentary*** Watch my other video! http://youtu.be

3 1
možnosti
Foto

No, vzhledem k tomu ze vetsina Polaku i zidu boj Ukrajincu proti ruske agresi podporuje a vzhledem k tomu ze na Ukrajine ziskali fasisti v prezidentskych i parlamentnich volbach (narozdil od Ruska) mene nez 2% hlasu, tak nam pan Olser i pan Pribyl jako vzdy lzou. Rv

Co se tyce udajne vyzvy k likvidaci komunistu, povazuji to stejne jako likvidaci nacistu za docela rozumny napad.  R^;-)

8 5
možnosti
JR
Foto

Je tragédií, že se Česko dostalo na stranu fašistů ... u havlistů to příliš nepřekvapuje, to nejsou demokraté, ČSSD by si ale měla dát pozor na všechny ty různé Dienstbiery a Zaorálky - jinak je havlisté postupně rozloží a ovládnou.

4 17
možnosti
TP

T34o22m87á81š 82P93a50k

3. 1. 2015 11:47

aa zapomněl jsem, kromě bezskurpulózních lží se komouši rádi předhánějí v tom označovat jiné za fašisty.

Pravda je taková, že fašisté i komunisté jsou naprosto stejná sebranka a rozhodně si nemají co vyčítat...

17 2
možnosti
TP

T23o33m29á13š 79P89a50k

3. 1. 2015 11:29

co myslíte? Zavraždil víc lidí Bandera, nebo Stalin? Přesto oslavujete stát, kde uctívají portréty masového vraha jako svaté obrázky..

Kdopak nám to tu hajluje: https://news.pn/en/politics/98744

to nejsou ukrajinští fašisté ale pan Gubarev, jeden z vůdců Doneckých separatistů...

Co myslíte? Umíralo se snáze těm separatisty sestřeleným turistům, nebo těm nešťastníkům co se udusili v zapálené budově?

Problém vás komunistů vždy byl a zůstane.... jak jste neuvěřitelně a bezskurpulózně prolhaní. Četl jsem, že Rusko připravuje zákon, který zakáže dodávat ropu státům, které se podílejí na genocidě a mučení.... Hm, na co budou jezdit Rusové, vždyť v jejich dějinách těžko najdeme byť jen pár let, kdy se tomu nevěnovali....

14 4
možnosti
JP

Kdo a jak pomáhá Ukrajině

   Jistě jste si všimli, že zaímco horujeme pro nacionalistické živly a provoláváme jim slávu, skutečná, nezbytná pomoc všem jejím obyvatelům jde...můžete třikrát hádat...no přece z Ruska. Kdo jiný dodává na Ukrajinu nezbytný plyn? Kdo jiný dodává tisíce tun uhlí pro chod elektráren?

     Jak je to s finanční pomocí z EU? Ukrajinští oligarchové, z nichž mnozí si nakradli miliardy dolarů především z rozkrádání ruského plynu ve velkém, jsou zjevně miláčci těch, kteří vzhlížejí k hajlujícímu odpadu jako k naději v lepší budoucnost světa. Jejich nakradené miliardy jsou nami, kdo ctí vyšší spravedlnost, nedotknutelné. Nelze je rozdělit mezi potřebné a na projekty, které by zajistily Ukrajině základní samostatnou budoucnost. To je daleko lepší cpát hajlujícím náckům evropské peníze z kapes daňových polatníků, tedy nás všech. Na soukramé armády megazlodějů nedáme dopustit.

    Politika USA v tomto regionu je průhledně čitelná. S kým jiným se spojit, než s megazlodějí a hajlujícími zmetky a využit tak této historické příležitosti ke svému prospěchu? Čáry, máry, fuk a máme jako z udělání válčičku na přání přímo na hranici s Ruskem. Kdo je v tomto případě agresor? To přece za to všechno může! Když Rusko začne střežit své hranice, oznámíme mu, že se to nesmí. Hlídkové lety na ruském území v blízkosi hranic při monitorování vlastní bezpečnosti jsou přece provokací.

    Je pravda, že úder Západu byl po této strategicko - psychologické stránce dobře promyšlen. Stinnou stránkou tohoto strategického tahu, jehož důsledkem je demagogie, zcela schopná zlikvidovat mozky v hlavách těch méně nadaných a chápavých jedinců.

    Vracím se obloukem na začátek. Zatímco EU a USA podporují a platí temné neonacistické síly a doufají v konflikt s Ruskem, Rusko zatím dodává Ukrajině vše nezbytné k životu prostých lidí. My vyvážíme lež, propagandu a válku, Rusko dodává suroviny potřebné k přežití i těch, kdo šíleli a hajlovali se zapálenými pochodněmi. Jinak by zmrzli.

10 12
možnosti

Můžeme do nekonečna debatovat o oligarších a Majdanu o fašistech a o tom a o onom, ale stabilita tohoto světa stojí na některých základních principech, a nedotknutelnost hranic k nim patří. Rusko tuto zásadu bez nejmenší pochyby porušilo. Podpora ukrajinské integrity je naprosto v intencích všeho, o co se demokratický svět snaží a co ho drží pohromadě.

11 4
možnosti
JR

J74a28n 87R57á18ž

3. 1. 2015 10:32

Kdybyste nebyl chaotik, pane Olšere, a článek po sobě přečetl, odstranil opakující se věty, takže by nebylo poznat, že je tvořen většinou systémem ctrlC a ctrlV s minimální vlastni invencí, tak bych tomu članku dal Karmu. Ale i tak diky za informace.

P.S. Kdyby tetování na ruce toho hajlujicího holohlavce a nápis na jeho tričku uviděli novináři u nás při demonstraci DSSS, tak by fotek s odsuzujícími komentari bylo na prvních stránkách plno. BIS a protiteroristická jednotka v pohotovosti, Dienstbier, Šabatová a Kocáb by měli pěnu u pusy jak by v TV hysterčili o nástupu fašismu a nacistů u nás.. Když něco podobného mají na sobě hrdinové z Majdanu, tak je to v pořádku! Ach jo!

8 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce