Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Vy se pane bavíte nad tím, že jsou nevinní lidé vězněni a odsuzováni k trestu smrti. Pak že fašisté jsou jen na Ukrajině. Je mi Vás líto.

0 0
možnosti
JR

J69a19r59a 71R97a13n78k

24. 11. 2014 23:48

Zapomel jste na ty zavrazdene v Dubrovce....bylo jich 165!!

1 0
možnosti
JB

Tohle je přesně to co nesnáším. Z jedné strany propaganda proti Rusku a z druhé proti USA a to vše ve formě rozvodové hádky manželů. V podstatě jen blbnutí lidí a ti na obě strany ochotně skáčí

0 2
možnosti
PV

Zjednoduším to: bude vysoká karma a v álejích nab.... Tak to chodí, když se objeví skutečná novinařina.:-)

0 4
možnosti
Foto

J39i61r49i 14B61i17l75i33n37a

24. 11. 2014 22:18

Co je to za novinarinu, kdyz nekdo vykrade radu clanku a naplaca tolik nelogickych nesmyslu ? Napadlo vas nekdy, kolik musi byt justicnich omylu, ale hlavne justicnich vrazd treba v Cine? V zemi kde se popravuji rocne stovky lidi casto bez moznosti odvolani a uz nekolik dni po vyneseni rozsudku?8-o

3 1
možnosti
Foto

Inu, já se na blogu pana Olšera královsky bavím. Používám metodu ctrl+C a ctrl+V. Stačí vzít první větu z kteréhokoli odstavce uvnitř textu (ten první bývá povětšinou originální) a následně zjistíte, že bez jediné změny byl publikován tu samotným autorem, tu došlo k vykradení jiných médií, vše je ovšem několik měsíců až let staré. Tak třeba dnes Olšer argumentuje "nedávno" propuštěným nevinně odsouzeným vrahem Jamesem Bainem - a to "nedávno" je čtyři a půl roku. Prosím příznivce pana Olšera, aby na svého Mistra apelovali, aby když kompletně recykluje své staré či přímo ukradené texty je alespoň aktualizoval. Tím otupí hrot Mistrovým odpůrcům a oni samotní získají dojem, že Olšer píše skutečně současné věci a nedává jim k dispozici hromadu vyčpělé veteše.

5 1
možnosti
Foto

Ještě citace z posledního odstavce článku (pan Olšer to během posledních let recykloval již po několikáté):

"Inu, zbývá dilema; kdo řekne, zda je 18,5 miliónu USD (asi 323 miliónů Kč) odpovídající suma za "pouhých" 22 let krutého věznění Alanu Newtonovi, za zničení života a odepření svobody, která je hlavní chloubou až po uši zadlužených USA…?"

K dnešnímu datu je 18,5 milionů USD již asi 411 mio Kč. Jen se ptám, kdy nastane doba, že Mistr VIP opět napíše původní článek, aniž by recykloval sám sebe anebo vykrádal jiné zdroje bez uvedení skutečného autora?!

4 1
možnosti
JP

Tak, tak. Je příšerné strávit cele polovic života a přitom se ničeho nedopustit. Člověku se otevírá kudla v kapse za pachatele, jenž vraždu nespáchal. Jsi podezřelý, šup s tebou do báně, až zčernáš!

   Úplně jiná kategorie je to, když na Ukrajině nedostanou vyplaceny důchody rentiéři Donbasu. Je zde uplatňován princip kolektivní viny. Kdo jiný  podkope blahobyt Ukrajiny víc,než starobní důchodce? A proto je nutné nedat jim nic. Matematicky vyjádřeno: nic plus nic = nic. Tak a teď mi řekněte, zda-li má Rusko nechat ty chudáky pomřít hlady? Co jiného zbývá, než vměšovat se do vnitřních záležitostí Ukrajiny a pomáhat jim. Přece nikdo, kdo je zodpovědný a soudný nenechá nevinné lidi vmanipulovat do hladomoru doporučeném "poradci". Poradci dělají co můžou, aby vyprovokovali válku s Ruskem. Poslední zbraň, kterou vytasili, je hladomor statisíců důchodců, kteří se provinili...Šelma puštěná ze řetězu dělá všechno pro to, aby rozpoutala válku. Abychom si odpověděli na otázku: Přišel bych pomoci lidem, kteří jsou z rozhodnutí poradců naprosto bez prostředků? Odpovídám jednoznačně, přišel bych jim pomoci. Větší bestialita nebyla v dějinách nikde nikdy prokázána. I zločinecké Hitlerovo Německo dávalo našim lidem potravinové lístky. Ale v tomto případě nic. Je to jasný pokus o holocaust, tentokrát pod širým nebem, aby se ušetřilo za Mengeleho. Běda, jak Rusko pomůže ubohým obětem zvěrstva Západem vyprovokovaného konfliktu!. Z Ruska jdou těm nešťastníkům potraviny, ze Západu profesionální ozbrojené vražedná komanda. Běda, jak Rusko pomůže trpícím, to je ta pravá agrese, na kterou je třeba odpovědět silou! Takto rozehraná partie krvelačné sebranky nemůže dopadnout jinak, než fiaskem. Ten odpad společnosti ví, že Rusko musí pokračovat v pomoci těm, kteří by bez jeho pomoci zahynuli hladem. Je to prachsprastá past. Když budeš pomáhat zachraňovat životy, označím tě za agresora. Zastřelíme každého, kdo bude předávat potřebným chleba! To není přece v soušasnosti možné! Chléb hladovým!

1 7
možnosti
Foto

J84i31r98i 67B49i44l98i59n59a

24. 11. 2014 13:01

To je zase silnych slov pane Pribyl. Vysvetlete me ale, proc by mela Putinovou agresi zbidacena Ukrajina posilat penize na uzemi, ktere ji rusti fasiste ukradli? To byz uz pak Ukrajinci mohli okupantum rovnou posilat i naftu do tanku a strelivo do kulometu, kterymi Putinovi hrdlorezove vrazdi na ukrajinskem uzemi ukrajinske vojaky.

Ale rec je o politickych veznich. Lidech kteri se provinili jenom svymi nazory a kteri trpi v ruskych lagrech.

6 1
možnosti
JD

Cely tento clanek je jeden veliky argumentacni faul a ja neverim autore, ze to nevite a ze to nedelate schvalne.

Porovnavate dve naprosto neporovnatelne veci.

Byt totiz zavreny za sve odlisne POLITICKE nazory je ukazkou totality a ztraty demokracie.

A porovnavat to s jiste nezavidenihodnymi priklady justicnich omylu, ovsem v naprosto nepolitickych trestnych cinech, je z vasi strany podle a hloupe.

6 1
možnosti
Foto

J87i46r17i 68B95i91l15i97n63a

24. 11. 2014 7:36

Ja myslim, ze ten rozdil komunista proste nechape. A vysvetlovat mu, ze k justicnim omylum dochazi vsude a ze ve velke zemi jich bude asi vice  nez v male by byla asi uz  uplna zrata casu.

5 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce