Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bravo, tolik lží nacpat do jednoho článku...Čína opravdu není největším věřitelem USA, A ti opravdu nejsou největším světovým dlužníkem s 17 biliony dolarů...Rv

0 0
možnosti
JR

J20a75r50a 97R75a35n44k

3. 4. 2015 22:08

Kdyz Vam staci B herec s obarvenym vlasem, proc ne? At jede i do KLDR v USA ho nikdo nijek moc vazne nebere hraje skutecne v beckovych filmech, skoda, ze nepozval Putin Angelu Davis, jeji jmeno zna snad vice ceskych duchodcu a odboraru:-P

0 0
možnosti
MS

Přidám karmu a zápis ze školního deníku. USA Jižní Koreu osvobodilo, Rusko Krym dobylo. Jihokorejci se chtěli odtrhnout dobrovolně. Na Krymu došlo k manipulaci veřejnosti,která následně zblbla požadavkem nezávislosti. Ruská přítomnost na Krymu je zlo, Americké neviditelné bombardéry nad Severní Koreou je obrana Evropy. Obrana Evropy jsou také tajné odposlechy a nelegální zásah do soukromí Evropských lídrů. Hergot já snad uvěřím,že Putin může za ekonomickou krizi z let 2008-2009....

4 1
možnosti
VS

Poslouchejte, Vy toho o korejské válce moc nevíte, že?

4 0
možnosti
JK

Co je realita? Když vidím, že zde v Čechách se někteří lidé ani na 1 sec nezamyslí nad smyslem proč se toto všechno děje, kdo a jaký má úmysl a jak z toho bude profitovat? A dokonce ti, co vyjádři nesouhlas s jiným názorem nebo např. s projevem nadřazenosti cizí armády na našem území v době míru, tak jsou napadaní ze stran jiných občanu ČR jako putinofilové. To už rozum nebere a ptám se co se zde s lidmi proboha děje? To opravdu je tak těžké vidět zhoubnou zahraniční politiku Spojených státu, jejich vládních elit, kteří se považují za "současné bohy", které budou vést svět pomocí jejich "demokratických" hodnot a jejího vidění a nahlížení na nás ostatní? Ještě stále lidé nevidí pravou podstatu, že právě táto "americká elita" vyžaduje podřízenost celého světa kvůli jím zájmům? 

Je to tristní a hodně smutné kam směřuje český národ, zatímco např. na Slovensku se začínají organizovat protesty proti NATO a americké politice, dost lidí nesouhlasí s politikou NATO a vidím, že to lidem není lhostejné a chtějí žít v míru. Zde se jenom tradičně nadává doma a lidi, kteří mají nesouhlasný postoj s vedením tohoto státu jsou označovány za bolševiky apod.  A navíc váleční štváči dostávají neskutečný prostor ve státní televizi, která je placena občany, v jiných médiích a jiný opačný názor je potlačován. 

Ptám se, jakým směrem se vydala tato země. Stát, který by měl být hrdá na ideály Masaryka. Jako Slovák, který již zde žije skoro 20 let a jsem opravdový vlastenec, který chápe co je to láska ke své vlasti, přestávám rozumět občanům teto krajiny. Vidím, jak si vlastní lidé si nechávají krást to nejcennější co mají, a to jejich vlast a jejich státnost!!

5 2
možnosti
Foto

Tento národ si prostě zvykl nepřemýšlet. Proč také? On se vždy někdo najde, kdo za něj rozhodne.

4 1
možnosti
LB

Samozřejmě, že o nějaká lidská práva nebo svobody v soustavně kritizovaném Rusku se Západu nejedná. Když na to přijde, tak Amerika má nejen Evropany i s naší Evropou a našimi lidskými právy úplně tam dole u zadnice.

Podstatné je Rusko zničit, jeho území si podmanit, zmocnit se nevyčerpatelných přírodních zdrojů. A proč ? Protože je velké, je hrdé, je nezlomné a před nikým se neskloní. Proto Američany tak dráždí už 100 let, kdy zaplatili Trockému 20 mil. dolarů za provedení bolševického převratu a za likvidaci carské rodiny, aby se zmocnili jejích vkladů v US bankách.

2 2
možnosti
Foto

Nu, tou největší legrací ale je, že to bylo Německo, které zaplatilo a organizovalo cestu Lenina ze Švýcarska do Ruska. Pochopitelně včetně jistého  provozního kapitálu.

4 0
možnosti
VR

Pane Olšere, můžete z té stovky anexí, které USA provedly za posledních 70 let jmenovat alespoň jednu?

4 1
možnosti
Foto

viz film Myš, která řvala,

1 1
možnosti
MK

R^R^R^ karma. Podle našich medií je Putin vládce říše zla.   Ale opak je pravdou, zaplať pánbůh za Putina,  což dogmatičtí přátelé bilderbergovské Ameriky a EU nemohou strávit a pořád se dusí vzteky, vyhrožují a za pomoci opakovaných hloupých a obecných a nic neříkajících frází se snaží zesměšňovat lidi uvažující racionálně, na které má hloupá a naivní propaganda nemá vliv.

7 10
možnosti
Foto

Tak má vliv, nebo nemá? Já, jako dogmatický přítel bilderbergovské Ameriky, bych v tom potřeboval mít jasno...;-D

4 1
možnosti
FD

Pravdou ovšem zůstává,že kam,po 2.světové válce noha amerického vojáka donesla demokracii,odtud proudí davy uprchlíků.Např. Maďarsko je plné Srbů.Když tito hoši řeknou A,měli by říci i B.Až po nastolení demokracie na Ukrajině budou k nám proudit tyto davy,měli by říct pošleme si pro ně lodě.

7 4
možnosti
JR

J76a56r23a 31R44a31n59k

4. 4. 2015 4:19

To jeste nevite, kolik Jugoslavcu uteklo do Svycarska, Kanady a USA, to byste teprve koukal, do ruska asi moc ne....

1 0
možnosti
Foto

Ano - kolovrátek, či spíš kafemlejnek - možná jen mlejnek na maso fachčí - a semele vše, hlava nehlava - vzniklý prejt je fakt boží, zbývá ho narvat do střívek - to zas bude jelit;-DRv;-D

13 2
možnosti

Karma pro pana Olšera,  jeho vědomosti jsou nesrovnatelné s těmi výkřiky, kterými jsou jeho blogy provázeny tady v diskusi. Argumentace proti žádná, jen ironie a urážky.

10 15
možnosti
VH

Pan Olšer má nějaké argumenty? Jaké, například. Jen opsaný klovrátek.

11 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce