Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..černoši...tlučený...nebudou....???

0 0
možnosti

Nejhorší jsou ptáci, kteří .... do vlastního hnízda.

0 0
možnosti

Olšer je opravdu fanatický bolševický propagandista, který si nevidí do úst a vytrhává věci z kontextu. Bolševici neuměli nic jiného než nálepkovat a pak zabírat majetky, zavírat i popravovat. Olšer zatím nálepkuje. Chápu, že jako všichni kovaní  bolševici nenávidí Havla, který nás přivedl ke svobodě a "Západu". Doufám, že dnes už téměř otevřený pokus o obrat směrem k ruské diktatuře se nezdaří.

6 1
možnosti

Pavle Černý pro vysvětlení si přelaďte na můj blog, tam je vše podrobně. Majdan nebyl    v ruské režii, ale Putin pouze reagoval na protiruské zločiny v Oděse(200 ubitých             a spálených Ukrajinců považovaných za Rusy), pogrom v Korsuni-7 zastřelených Rusů na útěku a 400 mučených Rusů po dobu 8 hodin!

Kdyby na východní Ukrajině bylo povolené demokratické referendum, jako ve Skotsku, tak by žádná válka nebyla! Jenže Donbas má nejen uhlí, ale i břidličný plyn v hloubce     1,5 km, což  je velký problém! Jak vypadá situace dnes? Porošenko přiznal ztrátu              65 procent obrněné techniky, která mnohdy na místo boje ani nedojela. Ale Abramsy jsou už na polských hranicích a jejich šoféři jsou velmi zkušení. Uvidíme!

Ještě jednou přelaďte na můj blog-tam jsou jasné informace o ztrátách Ukrajiny, sepsané Viktorii Šilovou z Dněpropetrovsku, o změně názoru pěvkyně Ruslany atd.

0 1
možnosti

P54a58v60e51l 47Č20e44r79n68ý

22. 11. 2014 21:00

Jedním slovem-nesmysl. Fakt si myslíte, že stát jako Rusko a Putin se svou tajnou službou jen čekali na to co se stane, nebo nestane a že budou reagovat až post? Nesmysl protláčený od začátku ruskou propagandou. Když dovolíte v tomhle já více věřím rusům kteří stáli přímo u vzniku konfliktu. Zkuste si podrobně prostudovat Strelkovovův rozhovor pro ultraruské médiu Zavtra.

http://zavtra.ru/content/view/kto-tyi-strelok/, kde podrobně popisuje genezi konfliktu.

Od začátku rusové čekali, že vše půjde stejně hladce jako na Krymu, (mimochodem, ten Krym byl dlouhodobě plánován, Majdan jen poskytl záminku) jako první obsadili část hranic pro bezproblémové zásobování z ruska a většinu úřadů. Začali vyzbrojovat další skupinky místních i rusů, vše v režii GRU jako na Krymu.

Bez těchto ruských aktivit by nebyla válka, ne kvůli referendu, které by ostatně na začátku konfliktu opolčenci zcela jistě prohráli.

1 2
možnosti

P65a48v64e94l 27Č51e75r52n19ý

22. 11. 2014 14:59

Proč zemřelo v Kyjevě přes sto demonstrantů a mnoho dalších bylo zraněno? Proč nyní bojují ukrajinská vojska proti proruským separatistům a ruským vojákům? Proč zbytečně umírají lidé a dochází k válečným hrůzám a zločinům?

Nepřímé přiznání vyšlo přímo z úst zločince Putina před pár dny.

V Rusku nikdy žádnou "barevnou" revoluci nedovolí. A o to šlo! Proto musel být Majdan utopen v krvi a oslabená Ukrajina uvrhnuta do chaosu, který se ale zcela nenaplnil. Cílem bylo ukázat svým ovečkám v Rusku, že jakákoliv snaha o rozhoupání Putinovy fašistické bárky může skončit mnohem větší tragédií. Putin potřebuje nestabilní a válčící Ukrajinu jako varování pro všechny, kteří by chtěli ohrozit jeho diktaturu.

Svobodný svět šokovala ta zdánlivě nesmyslná brutalita, ale já mám pro ni vysvětlení. Jako paranoidní psychopatická osobnost se Vladimir Vladmimirovič cítil v přímém ohrožení a musel tak jednat okamžitě bez rozmýšlení následků. Byla to instinktivní agrese šelmy zahnané do kouta.

Jestli tohle není teroristická taktika na nejvyšší úrovni, nevím co je.

5 2
možnosti
Foto

Už jsem si u pana Olšera zvykl, že již není schopen napsat souvislý původní text a tak jej zplácá z celých odstavců publikovaných před lety (zde se konkrétně jedná o roky 2010 a 2011). Jen mě zaráží, že si nepamatuje důvody, pro které byl jeho otec komunisty vyhozen z povolání učitele. Dnes pan Olšer uvedl, že to bylo proto, že chodil do kostela. Dřív tvrdil, že odmítl podepsat přihlášku do KSČ... Uvidíme, jaké důvody uvede příště...

6 2
možnosti

Důležité je, aby toho bylo hodně. To mne potom nejvíc baví ty oslí můstky, kterými se Velký Kompilátor snaží jednotlivá témata spojit. Dnešní přechod "Havel - McCarthy" je toho zářným příkladem.

5 1
možnosti

To s těmi hrdinnými opolčenci bránícími své rodiny před "fašistickými hordami" , si budete muset kapku poopravit, karikaturo všech novinářů:-) Sami rusáci se přiznali k založení násilí a války v téhle oblasti. A Rusovi Strelkovovi snad věříte. Bez něho a jeho jednotek, aktivních už v Čečensku, Abcházii nebo Podněstří, by žádná válka nebyla, pár výstřelů jako v Oděse a konec. Žádné tisíce mrtvých, statisíce uprchlíků a miliardové škody...všechna ta krev a násilí jde za Ruskem a "dobré práci" FSB a GRURv

http://echo24.cz/a/wJEEE/strelkov-valku-na-ukrajine-jsem-rozpoutal-ja

http://zavtra.ru/content/view/kto-tyi-strelok/

6 2
možnosti

Rusko a USA by si mohli vlastne dobre rozumet, co rikate, kdyby mel kazdy z nich svoji planetu?

1 3
možnosti
Foto

Vlasta Burian nehrál ani v jednom německy mluveném filmu, např. 

V průběhu války a samozřejmě i později, byly americké úřady prošpikovány sympatizanty se Stalinem, většinou na úrovni užitečných idiotů. Nejednalo se o marxisty v pravém slova smyslu, ale hodně často o lumpeninteligenci, která byla fascinována diktátorskou mocí, protláčením sociopatických pravd na úkor druhých. To je to, co je charakterizuje do dneška. Na barikády se špinit nepůjdou, na to jsou příliš nepraktičtí a fajnoví, ale o to více jsou halasní, nátlakoví, poťouchlí, se všemi znaky slabochů, kteří umí pouze vykřikovat za rohem.

8 2
možnosti

Omezená suverenita států

   Kdo si ještě vzpomene na tzv. "Brežněvovu doktrínu"? Byl to on, kdo omluvil vstup pěti států Varšavské smlouvy na suverénní území Československé republiky právě touto formulací. Když si budete dělat ve svém státu cokoliv, s čím my nesouhlasíme, nemůžete počítat s tím, že vás neobsadíme. Brežněvovo husté obočí byl Stalinův knír na vyšší úrovni. Byla to doba totálního ujařmení našeho národa. Lidé hledali záchranu v chataření a chalupaření. Mnozí dotáhli své budoáry k dokonalosti. Poslouchala se "Svobodná Evopa". Znělka byla zkratkou české a slovenské hymny. Neobešel jsem se bez denního přílivu muziky americké provenience. I jazz, který vysílal hodinu před půlnocí Jirka Planer z New Yorku se mi tuze líbil. Náš rozhlas jsem neposlouchal, noviny nečetl, považoval bych to za svou ostudu.

   Čas oponou trhnul (slovy básníka) a všechno je jinak. V současnosti se nám omezená suverenita jaksi přepólovala. Do naší politiky kecají (slovy diplomata se vměšují) opět ti, kteří by si přáli, abychom podlehli jejich psychologicko - diplomatickému nátlaku. To už tady přece bylo. To všechno jsme si vyslechli a věřili, že se to už nikdy neobjeví. A vida, zlý sen se vplížil nejprve jako přízrak a poté nabíral na síle. Zaorálek se stal horlivým přitakávačem čtvrté generace zrádců. On ví, jak je třeba poklonkovat, jak se vloudit do přízně těch, které musíme mít rádi. Pokud bych ho měl s někým poměřit, tak mi připomíná Bilaka nebo Indru. Ještě chybí zvací dopis. Co mají tito výtečníci společného? Je to naprostá ignorance zavražděných, kteří prosákli svou krví svou rodnou zemi. Naše symboly národní příslušnosti a hrdosti. ONI nechtěli vidět a nevidí tu hrůzu, kterou přiváží válečná, vražedná mašinérie. Děti zabalené do našich zástav. Zoufalství a bezmoc.

    Nevidíme tu hrůzu, když domobranci v Doněcku musí bojovat o své domovy, ženy a děti. Jsou námi označeni jako separatisti a teroristi. Není větší krutosti, než nespravedlivé obvinění. Informovat? To se nesmí.

6 2
možnosti
Foto

J96i63r67i 66B87i69l36i92n57a

22. 11. 2014 17:07

To jsou pane Pribyl jen takove kecy, kterym se snazi lide jako vy davat rovnitko mezi zlocinny komunismus ci nacismus a demokracii. Ceska republika si sve spojence vybrala dobrovolne, protoze je to k jejimu prospechu. Je tedy naprosto nesmyslne se tak vztekat, mluvit o zrade a srovnavat demokraticky zvolene politiky ke zrudam, jako byl Bilak. 

Pokud se tyce Ukrajiny, tam by bez Putinovych hrdlorezu a jejich obhajcu zadny konflikt nebyl. Nevim, proc by prave o tomhle konfliktu mela media lhat a opakovat Putinovu propagandu jen proto, aby uspokojila par skalnich komousu.

0 1
možnosti

Jeden z tech lepsich clanku i kdyz zaver clanku chtelo trochu zestihlit a mene opakovat. Trebas zminka o sledovani americkych jinak smyslejicich obcanu a hnuti je skvela. Nejak se na to pozapomina. A je toho tam vice. Clanek je pestrejsi a ctivejsi, tedy karma.

5 6
možnosti
Foto

J79i92r65i 89B15i22l16i78n22a

22. 11. 2014 9:02

Treba nam aspon vy vysvetlite, proc se v nem tak dlouho a nesouvisle pise o Milosi Havlovi. 8-o

2 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce