Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Panebože!!Co to je z ňoumy co tu mínusujou. Nebo je to pacená klaka?

2 2
možnosti

Nerozumět řeč tvůj kmen. Že by Sputnik translator?

4 1
možnosti
MD

Pan Olser, Chrastek, Pribyl. Dekuji.

2 8
možnosti
VK

K poděkování se také připojuji. Málokdy se tak nesměju.;-DR^

6 2
možnosti
JP

Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti.

   Jistě jsme každý zažil ten pocit, že nám všechno přerostlo přes hlavu. Kdy je čas zařadit zpátečku a podívat se na problém z jiného úhlu pohledu. Zdá se, že první vlašťovička z USA změnila směr a nenese ve svém zobáčku krmení v podobě výzbroje, výstroje i finanční podpory pro "Pravý sektor". Zalekla se, že by mohla dostat přes zobák od světového veřejného mínění za techtle mechtle s neonacisty. Tudíž velkolepý výcvik s hajlujícími potetovanci se odkládá na neurčito. Ten guláš (změť událostí), co měly být předhozeny mezinárodní veřejnosti, se poněkud připálil. Slibnou vůni pochutiny vystřídala páchnoucí přiboudlina. Teď jenom, kdo zaplatí obří ztráty za tu odvahu (či úmysl), dát se do holportu s tak výraznými jedinci, kteří, pokud by se stejně projevovali ve Státech jako na Ukrajině, by byli za protispolečenskou činnost zbaveni doživotně svobody, nebo by byli policisty zastřeleni při akci.

      Jen ztěží si dovedeme představit, že cizí státní příslušníci s cizími pasy budou majiteli militaristických  bataliónů. Že by nepodléhali velení, kupříkladu naší, armády. Je těžko pochopitelné, že jsme se nechali vmanipulovat do hry, na níž nemáme kapacity. Dnes už jakákoliv propaganda nic nezmůže proti destukci na Ukrajině, která se dnes projevuje neuvěřitelnou bídou pro tamní občany. Ukrajina je krůček od vyhlášení bankrotu. Vzhledem k tomu, že je to rozlohou největší evropská země s početným obyvatelstvem, jsme si po stránce finanční zadělali na obrovské problémy. Řecko je proti nim senná rýma. I lidsky jsme ztroskotali, když jsme pasivně přihlíželi rozvalinám civilních domů, nemocnic, škol a dětských hřišť. Koho se tato destukce týkala? To byly ty vojenské cíle, které má za lubem zničit tamní armáda?

     Viděl jsem video k zamyšlení: V budově, do níž se střílelo, byl baletní sál. Střepy byly smeteny a krásné dívky se držely madel u zbytků zrcadel. Korepetitor hrál na klavír. Krásné dívky doprovázené klavíristou tančily o naději.

2 11
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu ze pane Pribyl ani nevite kdo cely konflikt vyvolal, bylo by dobre to alespon trochu zkratit. 8-o

11 3
možnosti
Foto

Olser: "Dnes už ale není pochyb, že na Ukrajině šlo o fašistický státní převrat v režii Pravého sektoru a Banderovců ze strany Svoboda, podporovaných EU a USA."

Podobne tomu bylo podle Putinovy ruske televize v roce 68 i v Ceskoslovensku. Vsechno ridily USA, pomahali "esesaci" a Prazane strileli na sovetske osvoboditele z kulometu.

Pan Olser dostal v tech hornickych novinach dobrou prupravu. 8-o

11 2
možnosti
VS

1.odstavec - Wikipedia

2.odstavec - Wikipedia

3.odstavec - recyklát

4.odstavec - recyklát + lež (Poslední článek redaktory Palaty o Ukrajině a Pravém bloku je z 21.7. a rozhodně v něm není nic o "bandě vedoucí Ukrajinu na kapačky")

5.odstavec - manipulace, http://ukrainiancrisis.net/news/12400 - nešlo o žádnou akci namířenou speciálně proti Korbanovi (ne "Koprbanovi") a už vůbec ne proti drogové mafii

A tak by se v zásadě dalo pokračovat odstavec po odstavci...

12 1
možnosti
JF

Chrástek vám vysvětlí, že takto pracují všichni "velikáni";-D

12 1
možnosti
TM

Trochu O.T., ale mohl by nám  Olšer vysvětlit, proč Rusko  je proti vzniku mezinárodního tribunálu pro vyšetření sestřelení malajsijského letadla nad  povstaleckým územím Ukrajiny vloni v létě?

12 0
možnosti
JC

A proč by Vám to měl vysvětlovat pan Olšer? On je snad mluvčí vlády RF?

2 13
možnosti
JC

Informace, které o Ukrajině prostě nikde v hlavních, nejčtenějších médiích prostě nejsou. Zákulisí velkého divadla Majdan je ještě horší, než si kdo (i scénáristi, dramaturgové a režiséři) kdy představoval. Jako vždy jde o moc a peníze. Jedno s druhým souvisí, samozřejmě. Tady narazili i tahači nitek z USA. Podcenili totiž mentalitu Ukrajinců a CIA odvedla špatnou práci.

Rozebírali jsme Vaše články i diskuzi pod nimi s několika přáteli a shodli jsme se na tom, že ta neskutečná nenávist několika lidí k Vám je právě proto tak vytrvalá, že píšete to, co prostě nechtějí, aby se psalo. Vy jste zase vytrvalý a pečlivý ve shánění faktů, argumentů, dokumentů. A protože je nemohou vyvrátit, tak Vám nenávistně spílají a bezmocně zuří, protože vědí, že se nenecháte zastrašit, znechutit, zastavit.  Nezvládají úkol zabránit Vám v psaní a to je mnohdy zbavuje i posledních zábran, ztrácejí glanc, o slušnosti nemluvě.

Pište dál, pane Olšere, čtenáře i příznivce máte, byť se málokdo odváží otevřeně Vám projevit přízeň. Už jenom proto, že se tím stane obětí těch nenávistníků a terčem sprostých, hulvátských útoků. Přeji hodně sil a vytrvalosti!R^

4 12
možnosti
VK

;-D;-D;-Drozebírali jsme s několika přátely vaše články a diskuse pod nimi.....;-D;-D;-D

Napiš rovnou Chrástku, že jste to probírali na schůzi stranické buňky;-D;-D;-D

11 3
možnosti
VK

Konečně starý dobrý Olšer. Sergej Bubka mezi havíři. Foto Břetislav Olšer.;-D;-D;-D

9 5
možnosti

Gogol mezi popy. Portrét od Břetislava Olšera. ;-D

2 2
možnosti