Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

B50o38b 24K63o86z45á59k

29. 4. 2014 22:56

Žoldáci legie zkázy

Česká televize se za posledních sedm let pravicových vládproměnila z televize veřejnoprávní na štvavý propagandistický vysílač tohonejhrubšího ražení. Cenzura, lži a manipulace jsou na denním programu. Pokud siněkdo dovolí nesouhlasit či dokonce protestovat na webových stránkách ČT, jetakový příspěvek označen jako "porušení pravidel diskuse" a vymazán. Bylydokonce uzavřeny celé weby ČT po sílícím nesouhlasu a kritice z řad diváků akoncesionářů ČT.(Události; Události, komentáře; Hyde Park - zde jsoucenzurovány "nevhodné" divácké dotazy atd. atd.)

Problém objektivity ČT dvacet let nikdo neřešil a tak došlok jejímu jednostrannému politickému vyhranění. Roky byl nejen členem, alei vůdčí postavou rady ČT bývalý předseda poslaneckého klubu a celoživotnísympatizant ODS Milan Uhde. Tomu odpovídá i dlouhodobě budovaný kádrový amorální profil současných zaměstnanců veřejnoprávní televize. Zvlášť v oddělenízpravodajství je nutná okamžitá kompletní personální obměna, protože u zcelajasně vyprofilovaných jedinců naučených informovat jednostranně, buď na příkazči na objednávku nebo dokonce snad z vlastního přesvědčení je změna jejich jižpevně zažitých návyků nemožná. Jediná možnost jak docílit objektivityzpravodajství v ČT je stávající zpravodajce včetně jejich ředitele na hodinupropustit za hrubé porušení pracovní kázně a vlastního kodexu ČT a to bezzlatých padáků a jakéhokoli odškodnění na které dle mého názoru za předvedenývýkon nemají nárok. Někteří hlodavci včetně štěkny to pochopili za včasu aopustili potápějící se zpravodajství ČT dříve, než si stačili namočit svéprominentní modré kožichy.

Za stav v ČT i v jejích jednotlivých odděleních jezodpovědný generální ředitel ČT. Generálního ředitele ČT jmenuje a odvoláváRada ČT. Radu ČT volí a odvolává Poslanecká sněmovna. Ta proto nese plnou zodpovědnosta vinu za to jakým způsobem veřejnoprávní médium funguje.

Pro charakteristiku Poslanecké sněmovny a "jejího"média se hodí název jak příhodně - amerického filmu

1 0
možnosti
Foto

B67o69b 60K29o83z44á52k

29. 4. 2014 23:32

% : Žoldáci legie zkázy

0 0
možnosti
Foto

Místo těch keců vám všem doporučuji prohlížet videa, kde byste zjistili, kdo rozhodl události v Kyjevě, kdo platil kolony přicházejících žoldnéřů z celé Evropy, kteří nastupovali do akce rozkazem a takové jsme si přiváželi na ošetření do Prahy. Zkušenosti budete potřebovat možná už v brzké době, neboť se budou ustavovat jednotky o síle 500-750 mladých mužů kolem 30 let, jimž bude velet 7 důstojníků ze západu a 3 z východu. Budou nejprve nenápadně vstupovat na území dotyčného státu tak, aby později svou činností přesvědčili obyvatelstvo o nutném přehodnocení situace.   Je to bláznivé? Ale zanedlouho podle stejného návodu bude prováděna "přestavba" Egypta. Vy si oči nechte zavřené, jako dosud a tlachejte dokud můžete!

0 0
možnosti
VS

Nejsou větší lháři než redaktoři ČT Pazderka a Szánto. Nezapomenu, jaký dělali poprask kolem Bulatova z Pravého sektoru, údajně uneseného a mučeného, s upižlaným uchem, dnes je chlapec zcela bez poskvrnka i s ušima - viz zde: http://www.literarky.cz/blogy/tereza-spencerova/16776-ukrajina-byly-unos-a-muceni-dmytra-bulatova-jen-podfuk

1 0
možnosti
PH

P44a97v54e69l 15H20e94k

28. 4. 2014 21:41

Ruské mírotvorné sbory, fakt kůl sousloví ;-D

5 1
možnosti
JM

J10i82r20i 59M60a80l32i41n72a

28. 4. 2014 17:25

Me az dojima zoufalstvi, s jakym se cesti nackove a komunisti dozaduji toho, aby televize prestala "lhat" a zacala papouskovat Putinovu propagandu. Obvykle to oduvodnuji pozadavkem "vyvazenosti".

Tedy tak nejak podle hesla "dejte slovo komunistum, hitlerovcum, pedofilum i dalsim uchylum a ve zbyvajici polovine vysilaciho casu vam milostive dovolime rikat co chcete".

Jenze takhle to mili rudohnedi soudruzi nefunguje. Verejnopravni televize by mela byt objektivni a snazit se nalezt pravdu.

A to se ji podle me dari. R^

9 5
možnosti
KB

Vy se pořád rozčilujete, ale já kvůli jejich lhaní na ČT vůbec nekoukám. Ještě, kdybych tak nemusel platit těch 140 kč. Jenže to se musí podle nesmyslného zákon platit i za prázdnou bednu, kde kdysi byla televize. Když už musíte povinně platit za lži, dívejte se aspoň třeba na nějaká zvířátka v ZOOM nebo jiných specializovaných kanálech.

3 0
možnosti
TT

už mě je z těch nekonečných lží ČT také nevolno ... karma R^

10 6
možnosti
JC

Komunisti hodně lhali. A díky tomu se dostali do situace, kdy jim nevěřil nikdo nic. A říkalo se, že komunisti mluví pravdu jenom když se spletou, a i to lžou.

Do stejné posice se dostává dnešní moc - lžou tak okatě a tak příliš moc, že jim lidé přestávají věřit a halasný povyk několika propagandistů to už nemůže vůbec změnit. Když takový Ziegler nebo Pešyňský zveřejňují své propagandistické články, má to stejný dopad jako měly za komunistů všudepřítomné prvomájové plakáty: lidi se nad tím akorát tak ušklíbli.

12 4
možnosti
TJ

Opět krásně omlazující příspěvek, díky němuž jsem o třicet let omládl a snažil se oprášit plynovou masku ze skladu CO, co jsem používal kdysi na branném cvičení. Tenkrát zrovna psaly necenzurované  noviny, jak se hromadí na hranicích našeho svobodného světa po zuby ozbrojené armády NATO a v Turecku se rozmisťují balistické střely Pershing. Na rohu ulice stála nástěnka pouličního výboru KSČ s karikaturou strýčka Sama s cylindrem a cenila zuby na náš mírumilovný svět, kapsy napěchované k prasknutí atomovými střelami. Televize nezaujatě a nestraně dávala netendenční příspěvek, jak program hvězdných válek co nevidět začne lasery nás bombardovat až z vesmíru. Pak ovšem přišel šok, když se v roce 1991 objevili v ulicích Moskvy nikoliv tanky NATO, ale světe div se domácí armády. Tak teď snad se konečně naplní nám po generace vštěpované pravdy a armáda NATO začne překračovat hranice, aby využila slabosti protivníka. Zase nic, tak to si snad už z člověka dělají srandu! Cože posílají tam potraviny Rusům, jejich odvěkým nepřátelům. Vůbec se nedivým Rusům, když po generace čtou podobné články, že se jim u hranic neustále hromadí nepřátelé, kteří mají jediný cíl a to je napadnout, že nás budou vždy mít za nepřátele. Představa aktuálně nám opět sugestivně podsouvána, že bude atomové Rusko vojensky napadeno, je úsměvná stejně jako před třiceti lety. Bohužel není k zasmání, že sto let od začátku Velké války opět se začínají smluvně garantované hranice měnit a poslanec ruské dumy vyzývá k rozdělení si sousední země. Pokud by si náš parlament schválil, že pověřuje prezidenta k zásahu na Slovensku ve prospěch Čechů tam žijících, tak by si člověk ťukal na čelo, ale pokud to schválí v Rusku, je potřeba zakládat skupiny Přátel Ruska a psát úvahy, jak ten Putin byl dotlačen k obsazení Krymu. Trefně to pojmenoval náš bývalý velvyslanec, když prohlášení pana Klause označil za stejnou nehoráznost, jako tvrdit, že nemělo Německo jinou možnost po plebiscitu v Sudetech, než nás vojensky obsadit

13 7
možnosti
Foto

Ale jděte... Hranice se v Evropě měnily docela nedávno a zcela určitě se změnily po II.SV, což opět jeden z důsledků nynější krize.

A rozšiřování NATO, vojensky zcela neodůvodnitelné, např. do Pobaltí, které mohlo být neutrální jako Švédsko a Finsko, protože má na tyto státy daleko přirozenější vazby než jinou část Evropy, se zdá být jinak logické?

8 3
možnosti
Foto

Karma R^

"Úroveň" našeho zpravodajství je katastrofou, které se zvrhlo v pouhou protiruskou a protiputinovskou propagandu.

12 8
možnosti
AS

A84d28a82m 82S15t72a75v93a

28. 4. 2014 8:56

Petříku, nedivte se, když tam působí takové socialistické relikvie jak Karas....

2 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce