Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někteří diskutující si nepovšimli, že p.Olšer se symbolů  komunismu nezastává ani  v nejmenším, jen upozorňuje na to, že místo zabránění bankrotu se vydávají peníze na to, o čem píše. Ukrajina je samostatná 

od r.1991 a jejími prezidenty byli Kravčuk, Kučma, Juščenko (za něj byli "odejiti" i Tymošenková a Porošenko ,mimochodem oba kvůli korupci )a poté v r.2010 Janukovyč. Nikomu z nich to nevadilo . Symboly a jména ulic apod. byly stále na své místě. Peníze na jejich odklizení se vydávají až teď, v době kdy je Ukrajina krok od bankrotu. O tom ten blog pojednával.

0 4
možnosti

No vždyť to říkám. Německo bylo po II.světové válce zničenou zemí, ale nikdo nutnost denacifikace nezpochybňoval. Podle Vás s ní měli počkat, až se ekonomicky postaví na nohy? 

Víte, problém je v tom, že se autor neodváží do diskuze vstoupit, aby případně dovysvětlil některé své ne zcela jasné názory, ačkoli diskuze bedlivě sleduje. Potom nutně dochází k tomu, že se tady objeví jeho proroci a samozvaní vykladatelé, cítící se povoláni k objasnění toho, jak to vlastně myslel.

P.S. Už ten titulek neodbytně vzbuzuje dojem autorovy silné ostalgie.

4 0
možnosti
Foto

J71i55r42i 96B37i93l79i12n63a

18. 6. 2015 10:13

To udelali zlocinni Ukri panu Olserovi naschval. 

On byl zvykly jit ze Stalinova nadrazi po Breznevove tride na Derzinskeho namesti, zatocit u sochy V.I.Lenina na Jagodovu ulici, dojit po ni do parku Velke rijnove socialisticke revoluce  a sypat u Fontany komsomolcu pred budovou Komitetu gosudarsvonej bezopasnosti ptackum.

A ted chudak zabloudi..... ;-(

6 5
možnosti

Pan Olšer je novinář, spisovatel a cestovatel. Narozdíl od ostatních místa o kterých píše navštívil a velice dobře je zná. 

Proboha v čem mu tady chcete oponovat? Vždyť jste k smíchu! ;-D

6 7
možnosti

Pan Olšer není novinář, jen provinční, bolševický pisálek nad kterým si opravdový novinář odplivne.

8 7
možnosti
Foto

Uz je to tak pane Olser a budete se s tim muset smirit.

Vetsina slusnych lidi (nejen Ukrajincu) nema ty vase portrety a sochy zrud jako byli Hitler, Stalin nebo Lenin zrovna v lasce. 

To stejne plati o srpech, kladivech, hakovych krizich a ulicich, ktere jste pojmenovali po zlocincich a masovych vrahounech.

Pokud se vam po tech symbolech hruzy a nasili opravdu tak styska a nemuzete bez nich zit, udelejte si v soukromi sveho bytu muzeum a muzete mit v predsini treba obraz doktora Mengele. 

V demokraticke Ceske republice to neni trestne.

7 2
možnosti

Chce to jen polozit si otazku, kdo a co zrodilo tyto lidi. A teprve potom nad nimi a sebou plakat.

5 2
možnosti

Opět nic nového. 

Ale napadla mne jedna věc - když autorovi zjevně vadí obrazoborectví zaměřené proti komunistickým ikonám, co by říkal v roce 1970 na Německo plné soch nacistických zločinců a v každém městě třeba Reinhard-Heydrich-Strasse nebo Adolf-Hitler-Platz?

10 1
možnosti

Nejlepsi by bylo vyckat hodnoceni vasich oponentu, vzniknuvsi na zaklade odhaleni nedostatku clanku. Ale jak uz ve svem prispevku rika jeden z vasich znalcu pan Kopriva, 'nic k nemu nemam', tak to bude asi 'dobry'. Dam na nej a davam karmu.

4 8
možnosti

Dík a karma panu Olšerovi.

6 10
možnosti

Tak nám řekněte pane Kopřivo! Copak že to v tom článku není pravda?

5 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce