Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hiddenwars

6. 4. 2010 10:13
72 panen

Já myslím, že každý normální chlapse raději miluje se ženou, která ví o co "go" :-) nicméně muslim, má tak nízké sebevědomí, že raději pannu, která nemá srovnání. Navíc po každém styku s ním samým se jí panenství obnoví. Tak to už je teda pakárna největší, pořád znova od začátku. Ovšem já mám ještě jedno vysvětlení proč to tak je. Muslima totiž nejvíc vzrušuje představa, že ženě může způsobit bolest. A proč se odpalujou ženy, když na ně ráj nečeká, tak to at tady vysvětlí někdo fundovanější. Zdravím autora a karma R^

0 0
možnosti
MN

Forrrest

5. 4. 2010 23:17
Souhlas! Ale poněkud mi to připomíná i křesťany...

Potlačování přirozeného jednání a uspokojování základních potřeb vede k patologickému jednání (téměř zákonitě). To mají všechna abrahámovská náboženství společné - dělají z lidí psychicky narušené jedince. Zdálo by se, že u křesťanů je hrozbou už jenom ta pedofilie, ale není tomu tak. Jedná se např. i o nesnášenlivost vůči lékařům provádějícím potraty (v USA vůči nim křesťané páchají i čistokrevně teroristické činy), gayům, Židům, jinověrcům, nevěřícím, ženám, liberálům, vědcům... každému, kdo je podle jejich ideologie buď podřadný nebo se podřadně chová.

0 0
možnosti
B

bune

5. 4. 2010 4:49
Karma ...

Jen tak dál. R^

0 0
možnosti
MK

Maxim Kafka

4. 4. 2010 10:48
Islam, zeny a raj

Bohuzel, nemam dost casu, abych stihl precist vsechny prispevky v diskuzi, proto me omluvte, kdybych opakoval jiz recena fakta. Jen strucna reakce k "Ovšem nač se mají v ráji těšit muslimské mučednice...". Podle Koranu se zeny za zadnych okolnosti nemaji moznost dostat do raje. Mohou byt klidne "mucednice", byt poctive manzelky (ktera by nebyla, kdyz ma za manzela muslima...), verne verici, ale nic, vubec nic jim nemuze dopomoct k tomu, aby se dostaly do raje. Raj je v islamu jen a pouze vyhrazen pro muzske pohlavi.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

4. 4. 2010 8:32
každá filozofie potřebuje renovaci

Musí se přizpůsobit vyvíjejícímu světu, jinak se z ní stane zkamenělina. Křesťanství řeší zneužívání mladíků jen z důvodu nesmyslného trvání na celibátu. Komunismus dojel na neschopnosti se přizpůsobit spotřebnímu stylu života, se kterým Marx ani Engels v dobách ranného kapitalismu nemohl počítat. Stejné je to i u islámu. Trvání na středověkých zásadách udělá z věřících pološílence.

0 0
možnosti
A

anti-multi

4. 4. 2010 6:52
Pane Olsere, dneska jste ujel

> A ženy, které si muslim musí vzít, se zase nesnášejí a vybíjejí si na něm svoji zlost. Všechny jsou navíc hysterky, chodí oblečeny do oděvu s podobou pytle a musí mít neustále závoj zvaný burka.¨Jaký je to život, když všude je samý písek a sucho v hrdle. Slunko pálí na hlavu, ani pivo si nedáš. Jsi špinavý a vypadáš jak český sociálně vyloučený.<

Uplne souhlasim, ze Islam neni pozitivni prinos pro Evropu ani jinde. Presto vsak musim protestovat proti  vypadum jako je ten nahore. Muslimy nemuzete hazet do jednoho kose. To co jste popsal jsou poustni primitivni kultury.  Existuji i sofistikovani lide, kteri meli tu smulu, ze se narodili do podruci islamu.

Jsme ve valce s nebezpecnou politickou ideologii a jeji propagaci v zapadni kulture. Bijte draka, ne jeho obeti.

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

3. 4. 2010 16:38
Zase jeden religionista amatér

jehož hlavní kvalifikace spočívá v tom, že si o komentovaném předmětu nikdy nepřečetl nic, co by přesahovalo 3 stránky strojopisu. Hlavní studijní metoda pak je založena na tom, že jakmile nasbíraná fakta postačí na úderný textík, studium končí. úplnost není povinná, ba bývá na škodu.

Nevhodná fakta pak je nutno vyzmizíkovat. Jako třeba o tom, že většinu mrtvých v Beslanu a Na Dubrovce má na svědomí vojenská zhovadilost "osvoboditelů".

0 0
možnosti
C

cinnamon

4. 4. 2010 19:27
Re: Zase jeden religionista amatér

Ano, tyto operace vojaci mekce receno zpackali. Ale nenapadlo vas, ze bez teroristu by techto zasahu nebylo treba?

Btw, podle americkych statistik operace se povazuje za uspesnou, kdyz ztraty na zivotech zajatcu nepresahuji 30%...

0 0
možnosti
J

Jerry5

3. 4. 2010 13:18
Nic než pravda

Již několik let pracuji v zemích "arabského světa". Jsem velice spokojen s Vaším článkem. Podle mne konečně někdo nazývá věci pravým jménem. Je pravdou, že v některých zemích, kde je striktně dodržováno muslimské náboženství, nemají mladí lidé mnoho příležitostí k nějaké zábavě v našm slova smyslu. Od mala je jim vymýván mozek a proto velice snadno se nechávají "zblbnout" starými náboženskými fanatyky, kteří si v klidu užívají jak jídla, tak pití a dost často bydlí v krásných vilách,a kteří posílají mladé na sebevražedné mise. Všimněme si, že sebevražedné atentáty nikdy nepáchají staří lidé. Vždy se většinou jedená o mladé nezkušené lidi. A to je dle mého názoru to nejhorší, jak jsou mladí lidé zneužívání starci, kteří se většinou nikdy sami k ničemu podobnému neodváží. Samozřejmě to neznamená aby to dělali. ;-(

0 0
možnosti
JS

Spring-peace

3. 4. 2010 13:04
Je to normální?

Doporučuji shlédnout:

http://www.eurabia.cz/Articles/4240-islamsky-duchovni-chtel-odpalit-bomby-na-australskem-stadionu.aspx

Názor si udělejte sami.

Za dobrotu (demokratickou a multikulti hloupost) na na vas bombou... Z pohledu nemuslima nepochopitelné.

0 0
možnosti
G

grigorio

2. 4. 2010 14:45
to valím oči

Konečně trochu vtipu v bezbřehém chápání slabostí jiných, na úkor vlastního nicnedělání a pohodlnosti nic neřešit. Snad už se trochu probouzíme z pocitu nadřazenosti nepostižitelných a konečně nám dochází (nebo dojde), že všechny ty střety s muslimským fanatismem jsou  boj o přežití naší kultury a hodnot. Pokud budeme do nekonečna "chápat" a omlouvat šílené exesy, produkavané částí muslimské společnosti, tak může přijít doba, že křesťané dopadnou jako starý Řím a vyhynou. Je už konečně  potřeba něco výrazného udělat, protože jak je známo "i jen pocit možného trestu, brání šíření podstatného množství dalších zločinů". A i "hrdinní" imámové mají strach přijít o dobrá bydla, ze kterých ovládají svůj zbytek národa. A tak dokud se ti, kteří tam vládnou a oblbují masy nebudou trochu bát, tak se fanatismus mas bude jen stupňovat, až to někdo nezvládne a jatka jsou na cestě.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce