Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ti, kdo rozkrádají miliady za státního rozpočtu, jsou ve své podstatě geniální zločinci (Tluchoře nevyjímaje). Vyznačují se tím, že své miliardové rozkrádačky umně přetransformují na své vyhlídnuté oběti, které mají (měly) tu drzost, vstoupit jim do cesty. Jsou to de facto géniové podvodu. Ne nadarmo se říká, že ten, kdo je schopen rozkrádat miliardy, si vlastně kupuje své bezpečí. Organizované bandy advokátů, policistů a bývalých překabátěných politruků zcela ovládly náš "politický", veřejný prostor. Omluvou pro tyto živly byla konspirace, to zn. ovládnutí veřejného prostoru tak, aby každý, kdo by se jen pokiusil proti těmto rozkrádačům miliard zasáhnout, byl profesně i lidsky zcela zničen. Přímo čítanková akce mafiánského vyřizování účtů byl případ MUDr. Ratha. Jeho teatrální, monumentální převoz z vazby do parlamentu byl zorganizován těmi, kdo chtěli vytěžit pro zloděje miliard z jeho případu precedens. Dezinformační služby, bezpochyby z komunistické minulosti, způsobily naprostou destrukci logického myšlení. Tato diverze zasahující do života celé české společnosti dosáhla, díky rozpracovaným systémům profesionální dezinformace výsledku, který se dá označit za předpokládaný. Lživá propaganda způsobila, že až 94% občanů dává za pravdu těm, kdo je okrádají o stovky miliard. Díky své vysoké inteligenci si dokonce bez problémů zajistí, aby lidé své megazloděje volili jako seriózní politické subjekty.  Ti, kteří vymývání mozků způsobili, žijí v naprostém bezpečí. Své majetky mají převedeny na své právníky, a tak miliardové majetky nevlastní, nýbrž si je propůjčují od svých právníků. Tito lidé zničili všechny, kdo přišli do politiky jako úspěšní podnikatelé. Největší problém, který se kdy v republice řešil, bylo nakládání s vlastními, zdaněnými penězi. Šlo o statisíce z vlastní kapsy. Tato kauza perfektně kryla  rozkrádačky v řádu desítek až stovek miliard ze státního. O to´"šmejdům", kmotrům šlo. Díky této geniální taktice věříme těm, kdo na nás parazitují.

0 0
možnosti

Překvapuje mne, že si pan Olšer nechal ujít příležitost okomentovat nejnovější krvavý zločin fašistických majdanistů proti civilnímu letadlu a věnuje se kopání do politických mrtvol. Článků na téma malajsijského boeingu na Ukrajině, ze kterých by se dal poskládat článek, je už přece dost...

4 1
možnosti

Takže pardon - kompilát o beingu jsem přehlédl.

3 0
možnosti
Foto

606 ctenaru v tuto dobu a jen jeden prizpevek a to jen R^. Zda se, ze pokud pan Olser zaslouzi pochvalu za trefny clanek, tak se pochvalne prizpevky neobjevi. Ale jen napise neco o Ukrajine, srsni se sleti na pastvu a nedaji pokoj, dokud vsechna zihadla nevypichaji. Zajimavy je to svet na tomto blogu. Podle mne jste to nasal bravurne a pravdive. Hnusna ceska snemovna. Lahari, podvodnici a zlodeji.

6 4
možnosti

Ale no tak, pane Krejčí. Pan Mikula zvedl palec, protože je to pan Olšer, a možná, že ani nepřemýšlel, že se tam snad ani USA nevyskytují. Samozřejmě nevylučuji, že třeba pan Mikula s tímto textem souhlasí, to je ostatně jeho věc. Nějak si neuvědomuji, jestli jsem viděl kdy od pana Mikuly napsanou jedinou větu -  kromě jeho pověstného zvednutého palce. 

Jsem liberálně pravicově zaměření (podle Vás nejspíš krajní socialista, ale na Vaše podivné a hloupé názory já kašlu) a pánové, o kterých se zde dle názvu článku mluví, mi k srdci rozhodně nepřirostli a úpan Olšer na nich zajisté nezanechal nitku suchou (nebo se snad ve svém odhadu mýlím).

Pan Olšer může mít občas i v něčem pravdu. Já už ho nečtu, protože jeho styl psaní a jeho hra s pravdou, polopravdou a lží se mi jeví odpornou. Ani tentokrát jsem jeho článek nečetl. To si radši dám kozlíka z ledničky.

9 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce