Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Peterbild

12. 12. 2011 11:25
Tak přesně o tom to je

Breivik není šílenec. Je to pouze zločinec. Politicky motivovaná střelba do dětí, které z toho dílem nemají pojem a dílem mají vypláchlý mozek mi nepřijde jako zbabělost, ale rozhodně to není šílenství.

Totéž si ale netroufám tvrdit o vládnoucích strukturách Norska, když v reakci na Breivikův čin prohlásily, že navzdory extrémistům ještě zesílí proimigrační politiku. By mě zajímalo, nakolik to vyjadřuje veřejné mínění Norů.

Ale když do pekla, tak se vší parádou.

Pokud si plánujete letos dovolenou, projeďte si Skandinávii. Je pěkná a stojí to za to vidět. Dokud tam ještě nějaká zbývá.Pokud totiž někdo má peníze na imigranty, na nóbl vězení, ale už nemá na policejní vrtulník, tak to brzo dopracuje někam na úroveň Palestiny. Norsko je sice bohatá země, ale na takový sociální experiment nemá.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

10. 12. 2011 22:05
Pan Ruml

svého času jako ministr vnitra prohlásil, že rozvoj kriminality je znakem rozvoje tržní ekonomiky. Máme, co jsme chtěli.

0 0
možnosti
JK

tuan4

9. 12. 2011 16:19
Vím,že pan Olšer je proti trestu smrti..............ale

nejsou tyhle případy,které popsal,právě důvodem pro obnovení tohoto trestu?

Pokud je pachatel nezpochybnitelně usvědčen,nemám námitek.Demokracie která se neumí bránit,je určena k zániku.

A v dnešní době je to o tom............buďto oni,nebo my.

Třetí možnost neznám.

0 0
možnosti

Ottis300

8. 12. 2011 21:45
Ohledně Plameho charakteristiky bych byl opatrný

velká část Švédů má za to, že v zájmu země musel být odstraněný. Poslední měsíce probíhá ve Śvédsku diskuze o agentech-Švédech, kteří byli naverbování východoněmeckou Stasi. Profesorce historie Birgitě Almgren bylo u možněno do části těch archívů nahlédnout s opmezením, že nesmí jmenovat. Napsala knihu, "Nejenom špioni", (Inte bara spioner), kde vylíčila 57 příběhů oněch "užitečných idiotů", (moje pozn.). 53 z nich Švédi přesto víceméně rozpoznali a divili se. Byli mezi nimi vážené osobnosti, intelektuálové, nejznámější Jan Guillou, který byl již před rokem byl na základě dokumentů z archívů označen za agenta KGB. Šel tu film ARNE podle jeho knihy. Pouze 4 osoby z těch 57 byly autorkou silně zamaskováni, že se nedalo určit o koho jde. Z komentářů čtenářů v tisku vyplynulo jednoznačné: mohl to být klidně i Palme. Jinak má autor pravdu: část té společnosti se masochisticky požírá sama, ale velká část zatím jen zatíná pěsti. Breivik není jen jediný signál.

2 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

9. 12. 2011 8:43
Pokud pracoval pro Stasi

pak jeho zabití bylo pro Švédsko lepší řešení než jeho zatčení.

0 0
možnosti
K

kaktusak

8. 12. 2011 21:36
Uznání Palestiny je správné.

Palestinci jsou tam doma, tak ať si tam žijí, jak uznají za vhodné.

Za příliv miliónů muslimů do Evropy nesou odpovědnost evropští politici.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

8. 12. 2011 15:19
Na jedné straně napíšete takový úderný článek

a na druhé se divíte, že někdo zastřelil Olofa Palmeho.  Vždyť to byl větší a škodlivější šílenec, než kdyby osobně odpálil ve Stockholmu atomovou bombu! A Baruch možná nebyl šílený, ale v době své akce nebyl docela při smyslech, jinak by se byl líp vyzbrojil.

3 0
možnosti
JC

Jarcho

8. 12. 2011 14:00
Za znásilnění přepadením

by měla být automaticky nařizována kastrace.

1 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

8. 12. 2011 16:11
Re: Za znásilnění přepadením

Souhlas s kastrací muslimských násilníků. Přidal bych ještě amputaci penisu, a vyhoštění do arabské země.

5 0
možnosti
P

pěnice

8. 12. 2011 13:20
Včera jsem si přečetla,

že ve Francii napadli křesťanský pochod muslimové. Není to absurdní ? Francouzi jim tolerují jejich náboženství, přijali je a jejich vděk ? Já říkám - lidé dělají to, co jim dovolíte. Až se Francouzi naštvou, budou mít opravdoví extrémisté zelenou.

7 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

8. 12. 2011 13:40
Re: Včera jsem si přečetla,

Být Francouz, tak volím Marinu Le Pen.

5 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

8. 12. 2011 12:57
Pokud se nezamyslíme nad jeho důvody,

a odbydeme jeho čin jako dílo

šílence, pak tím zaděláme na další "šílené činy".  Šílenství je

socialistická multikulturní politika.  Nejen šílenství, je to vlastizrada a jako taková by měla být potrestána.  Za všechna ta znásilnění nesou vinu socialističtí politici. Breivik je začal trestat.  Tím nejtvrdším způsobem.

5 0
možnosti
D

Dunja

8. 12. 2011 13:50
Re: Pokud se nezamyslíme nad jeho důvody,

Za tuto situaci nesou vinu hlavně naše zženštilá společnost, která není schopna trestat kriminálníky tak, jak si právem zaslouží, díky své liberálnosti nedovolí rodičům zodpovědně vychovávat potomky k respektu nejen ke kulturním, ale také k morálním hodnotám. Speciálně v sev. zemích je svoboda dítěte povýšena nade vše a tudíž rodiče jsou kontrolováni na každém kroku, jestli neuzurpují jeho osobnost. Není divu, že muslimové, kteřé svoje děti chtějí vychovávat k morálce, k respektu k autoritám a poslušnosti jsou tohoto práva de facto zbaveni a pak z těchto dětí vyrůstá, co z toho vyrůstá člověk bez morálky (protože de facto už mnohé morální hranice ve společnosti díky toleranci všeho možného nejsou) a bez vztahu k práci, protože od mala mu zdůrazňovali, že je povinností rodičů mu díky soc. dávkám vše koupit. A nesvádějme vše na muslimy. Např. v Dánsku vzrostla kriminalita s příchodem pracovníků z východoevrop. zemích.

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

8. 12. 2011 12:29
Breivik spáchal hrůzný zločin,

ale otázka proč to udělal, se řešit nebude. Jednoduše ho prohlásí za nemocného a problém s tím, co se děje v Evropě je zase po kobercem.

7 0
možnosti
PH

akaša

9. 12. 2011 17:23
Re: Breivik spáchal hrůzný zločin,

Dnes máte za jedna!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce