Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
II

„Olšer píše to,co se nikde z naších médií nedovíme.“

No, to je pravda. Ale žádná výhra to není. Ověřit si Olšerovy informace není nic až tak těžkého. Kam na to ten Olšer chodí? No, brouzdá po netu, a co se mu hodí do krámu, to použíje. Bez ohledu na to, zda je to pravda či nikoliv.

0 0
možnosti
PK

Tak několik poznámek k článku, co Olšerovi fanoušci hltají jako "pravdu" plnými doušky. O střílení z budovy filharmonie promluvil Olexandr Jakimenko, ex šéf ukrajinské tajné služby v rozhovoru pro ruskou televizi. To je už tolik jasných indícií, že to skutečně musí být pravda, že?:-)

Dále Olšer píše:"Americká lež jako věž; ukrajinský parlament se po odstavení prezidenta Viktora Janukovyče nezměnil. Je to stejný parlament, který byl zvolen všemi Ukrajinci, zahrnuje všechny strany existující před únorovými událostmi, včetně Strany regionů bývalého prezidenta Janukovyče. Skutečnost? Vládu tvoří především členové protijanukovyčovské opozice, z dvaceti ministrů je šest ze strany......." Takže pan Olšer píše o americké "lži" ohledně složení parlamentu a tuto "lež" vyvrací poukazem na složení vlády. Trochu rozdíl, ne? No a Dmitro Bulatov není ministrem zdravotnictví, ale mládeže a tělovýchovy, to už jen tak na okraj.

6 0
možnosti
VS

Zrovna v tomto případě bych mu vinu nedával. Tuhle část nepsal on. Je zkopírovaná z Novinek.cz.

6 0
možnosti
KB

Zase karma, výborný a vyčerpávající článek.

To je holt politika "západní civilizace", to nejlepší, co prý na zeměkouli existuje. To samé se dělo v 90. letech na Balkáně a bylo to i tehdy doprovázeno všeobecným novinářským lhaním. Jako kdyby povolání politického publicisty přitahovalo psychopaty a sociopaty, kterým dělá obzvláštní rozkoš lhát.

4 7
možnosti
JM

Ten clanek od Ransdorfa Olser nevykradl uplne cely. Vynechal pasaze o vypaleni sekretariatu Ukrajinske komunisticke strany a o vypaleni vily generalniho tajemnika te zlocinecke organizace. 

Jakoby nechtel slusnym lidem (antifasistum a antikomunistum) doprat trochu te radosti…..;-)

10 1
možnosti
AK

Jediné co je pravda je tak maximálně Váš nadpis.

11 3
možnosti
AS

A71d70a19m 98S36t79a53v29a

15. 4. 2014 8:29

Jeho první půle ano!  Druhá půle, žel,  platí pro naše média také. A jimi pomýlené jedince. A že naši lidé bývají tak rádi pomýlení, to si, žel, uvědomujeme už 66 let!

2 1
možnosti
FS

To pan Ponert,Studený,Raček. Vám se nelíbí pravda? Proč ? Olšer píše to,co se nikde z naších médií nedovíme.

5 8
možnosti
JC

Zapoměl jste na pana Malinu, ten je "skalný fanoušek", vytrvalý a ani velká  louže mu nebrání v neustálém prskání na pana Olšera.

Protože i tento dobrý článek je souhrnem faktů, doložených a to je štve, tyhle okopávače.

3 8
možnosti
JM

Janukovicovi hrdlorezove postrileli 20. unora 77 demonstrantu. Cely svet to videl a zadne lzi nepomuzou.

V jednom s Olserem souhlasim. Krym je rusky. On se stal rusky hned v dobach, kdy Stalinem zmasakrovane a vyhnane Tatary nahradili rusti pristehovalci. 

Jenze tanky na Krymu jsou Putinovi i jeho ceskym prisluhovacum houby platne. Oni je potrebuji na hranicich Polska, Madarska a Slovenska. A tam se ty tanky diky statecnosti lidi z namesti Majdan jen tak nedostanou. 

Proto se asi Olser tak casto a tak vydatne vzteka. ;-D

6 6
možnosti
JC

Vzteká? Pochybuji! To právě Vy nikdy nezapomenete přijít do diskuze pod jeho blogy a prskat tady i přes moře, jak vzteklý kocour.:-) Nehodí se Vám to, viďte, co píše pan Olšer?;-)

2 4
možnosti
JP

Ach jo, ráno jsem si přečetl dva blogy

http://lajkep.blog.idnes.cz/c/405524/Ukrajina-kam-s-ni.html

http://houska.blog.idnes.cz/c/405538/Rusko-je-zlo.html

a potom ten váš. Ten rozdíl je tak propastný, že je to až k pláči.

Prosím, už se nevyjadřujte k tomuto tématu, a jestli je to jen možné, už nepište vůbec.

Děkuji ;-)

5 5
možnosti
JC

A proč by nepsal? Naopak, jenom ať píše pan Olšer, ať jsou informace vyvážené. Vy tu možnost máte také, klidně se snažte, rád si něco přečtu i od Vás.

3 5
možnosti
VS

"Břetislav Olšer - vaše denní dávka emocí..."

7 4
možnosti
IR
IR

I92v64a40n 21R13a23č81e92k

15. 4. 2014 7:14

....a naopak, jak soustavně zní z Ruských médií:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce