Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32i37r77i 15B23i91l57i14n10a

11. 2. 2015 15:55

Nechapu pane Olser, proc ten povyk. 

Jiste, Jordansko je pomerne slusna a demokraticka zeme a spojenec zapadni Evropy i Spojenych statu v boji proti militantnimu islamu. Narozdil treba od Ruska.

I ja jsem rad, ze se v te zemi pan prezident chova jako statnik. Ze neurazi Islam, nevykrikuje oplzlosti a nepotaci se pod vlivem alkoholu. Kez by se tak ten clovek choval vzdycky !

Media o jeho navsteve ovsem informuji a informuji docela podrobne. Napriklad na CT24 jsem zrovna videl destiminutovy porad, ktery je doplnovan a opakuje se kazdou hodinu. Ovsem pokracujici ruska agrese na Ukrajine, nebo treba rozpad Okamurova podivneho hnuti jsou dulezitejsimi zpravami nez navsteva nejakeho papalase. Smirte se s tim, nezijeme uz davno v dobe Husakovy komunisticke diktatury.

1 1
možnosti
JR

J65a17r38a 46R46a49n64k

11. 2. 2015 23:35

Czech Republic and Jordan agree to cooperate in nuclear power

World Nuclear News‎ - 6 hours ago

The Czech Republic and Jordan have agreed to cooperate in the peaceful ... Czech President Miloš Zeman's visit to the Middle Eastern country.

0 0
možnosti
AS

A88d96a75m 30S29t21a96v25a

11. 2. 2015 9:51

Autore, ty novináři jsou hrozní. Zpravodajstvím o prezidentu Zemanovi a Ukrajině se mimořádně hluboce zpronevěřili svému poslání. I když ohledně prezidenta Zemana do přeci jen dovedu pochopit. Jsou to jen lidi, a prezident neměl tedy povšechně o nich mluvit tak jak mluvil.  Byť měl sebevětší pravdu. Ti se ale nikdy nechytí za nos, pokud přes něj nedostanou.

3 3
možnosti

Koukám, že se nám autor zamiloval do Čínského, ekonomického draka, ale ten drak nám trochu leniví. Ty tam jsou dvouciferné roční růsty HDP.

Celoroční růst HDP za rok 2014 činil 7,4 procenta a poprvé od roku 1998 tak nedosáhl vládního cíle, který byl v průběhu loňského roku postupně snížen na 7,5 procenta. Čínská ekonomika loni rostla nejpomaleji za posledních 24 let. MMF předpověděl, že v letošním roce čínská ekonomika stoupne pouze o 6,8 procenta. V příštím roce by pak měl hospodářský růst podle prognózy MMF zpomalit až na 6,3 procenta.

Ani s onou největší, světovou ekonomikou není všechno tak jednoznačné. Záleží, jaké kritérium bereme v potaz. Podle některých kritérií je dnes Čínská největší, podle jiných se tak stane až ve 20. letech. Ale i když tak tomu bude podle všech myslitelných kritérií, bude Čína stále zhruba čtyřikrát méně výkonnou ekonomikou než USA, jelikož má zhruba čtyřikrát méně obyvatel. Až bude čínská ekonomika čtyřikrát výkonnější než ta americká, teprve potom se bavme o tom, kdo je skutečný hospodářský lídr světa. Tuhle otázku však budou, pokud vůbec, řešit spíše asi až naši vnuci či pravnuci.

5 8
možnosti

...mínusáři v čele s Mikulou mají jiná data? Sem s nimi...:-)

3 1
možnosti
JB

Toto není o prezidentovi, o Zemanovi, Rathovi, Nečasovi nebo paní Michalákové. Je to o bulvární žurnalistice. Bulvár, přiznejme si, že je to tak. Že i tzv. seriozní media jsou dnes obyčejný bulvár. Tedy možná ne úplně obyčejný. Ten svoji bulvárnost neskrývá. S výmluvou na nedostatek informací (ale většinou i bez ní) sklouzávají po povrchu událostí a pokud narazí na něco abnormálního v čem se dá patlat a rochnit, co je zjevné a nejlépe dráždivé, věnují tomu maximum úsilí. Nehledají příčiny, složité souvislosti. Hledají peníze. Cokoli, co zvýší sledovanost nebo počet čtenářů. Prosím, je to jejich volba. Tedy, byla by, kdyby se to netýkalo tzv. veřejnoprávních medií. Je směšné, že v ČT nesmí být standardní reklamní čas, ale každý pořad se hemží sponzory. U dětských programů je to obzvlášť odporné. A stejně tak, když během jednoho zpravodajského pořadu zazní informace o protestech horníků požadijících prolomení limitů a za deset minut o protestech jiných horníků s odůvodněním, že se těžba nevyplácí, protože uhlí je dost. To vše bez komentářů a souvislostí. Dráždí český národ srdceryvným příběhem paní Michalákové, ale vlasní přehmaty a sociální nesparevdlnosti přechází mlčením. Dr. Rath byl zajímavý před volbami. Proč se kauza vleče? Proč byla nutná vazba v případě "několika" milionů, ale u miliardových tunelů a la Blanka jdou obvinění za pár týdnů domů? Nechce se mi věřit, že je to jen nějakým spiknutím. Je to spíš stav společnosti. "Je třeba dělat rychlá rozhodnutí, vedoucí k maximalizaci zisku". Není čas se zabývat souvislostmi, je to složité a pro čtenáře nezajímavé, není to jednoduché, přímé. Je to jako s hudbou. Hrajeme písničky, kreré chtějí posluchači slyšet. A nebo je to tak, že hrajeme písničky, které chceme, aby posluchači slyšeli?

10 1
možnosti
ZK

Hlavně , že té ž...ě , co si říká ČT platíme výpalné. Z toho by se člověk (blicí smajlík)

4 1
možnosti
Foto

Nikdy jsem po roce 1989 nepomyslel, že nastane stav, kdy bude v našich hlavních médiích zavedena cenzura formou "filtrace" zpráv doprovázená naprostými dezinformacemi.

Musím bohužel opakovaně konstatovat, že úroveň ČT je daleko horší než za totality, protože i lhát se musí umět.

A to, co předvedla naše ČT s "politickým geografem" Michalem Romancovem v pondělí v Hyde Parku a soustavná dehonestační kampaň proti našemu prezidentovi přesáhlo všechny meze pokleslé demagogie. S naší ČT se snad již dají porovnávat jen nacistická média např. podporou Kyjevského režimu a válečné rétoriky USA.

Karma R^

11 4
možnosti
VS

Neplačte. Ještě pořád Vám zbývá aeronet, Hlas Ruska a Olšerovy blogy. Tam se vždy dohledáte té správné pravdy.

6 5
možnosti
PH

Ta ignorace Zemanovy návštěvy Jordánska ze strany našich "nezávislých" médií byla včera tak do očí bijící, že se nad tím musel pozastavit i ten, kdo se jinak o podobné věci nezajímá. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat dneska, ale moc si iluze nedělám. Ubohost českých novinářů vyplouvá čím dál víc na povrch. Číhat primitivně na každé slovíčko, za které jej lze chytit a pak se na něj vrhnout jako hyeny, to by jim šlo. Informovat však o státní návštěvě, to je něco, co jim nepřináší ten pravý požitek, a proto se jim do toho nechce. Musíme si zřejmě počkat, až Zeman v Jordánsku provede něco, za co by jej mohla média alespoň trochu kritizovat.

17 4
možnosti
JR

J48a57r60a 22R93a62n17k

11. 2. 2015 23:45

Umite hledat na netu? Je toho plny:-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce