Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když vidím toho Hutku,ten at je zticha,každého kritizuje a co hraje,nic, jedna písnička pořád dokola,Nohavicu taky pomlouval, a kolik písniček nahrál od revoluce on a kolik Jarek

2 4
možnosti
Foto

Myslíte si, že kvalita muzikanta se pozná, podle počtu vytvořených písní? Já si to nemyslím. Je pravda, že s tím Nohavicou to přehnal, nicméně Jarda Hutka je vynikající folkař a pro šíření folkové hudby udělal víc než dost.

3 0
možnosti
Foto

J57i48r53i 80B78i66l57i10n98a

19. 10. 2015 17:55

No, zlocin to neni. Ale znak toho ze je dotycny kolaborant s okupanty a Quisling to je urcite.Rv

Jde totiz o soubor Rude armady ktera nas kdysi okupovala. A ten soubor se nestydi zpivat pod rudymi prapory se srpem a kladivem.

Jak by se lide ten hnus omlouvaji tvarili, kdyby k nam Nemcko vyslalo armadni soubor ktery by zpival stare nacisticke pisne pod vlajkami s hakovymi krizi ?  Rv

5 2
možnosti
Foto

Jiří Bílino je ale v tom velký rozdíl. Jste asi také čtenářem mých článků a najděte si jeden s názvem Drsný výčet úspěchů americké civilizace, kde najdete zločiny Američanů při mnohaleté okupaci Iráku. Oni tam totálně rozvrátili hospodářství dávné Mezopotámie tak, že dodnes 2/3 dětí nechodí do školy. Nemají tam čistou vodu, protože 40 dní bombardovali zavlažovací kanály obou řek. V každé z obou válek zabili téměř milion iráckých vojáků podle nařízení Bushe. Jejich synové a vnuci dnes vstupují do řad IS aby se pomstili. Každý z nich chce zabít svého Američana! Rusové v té válce dodělali to, co by Američani nikdy nedokončili!. Tušíte?

0 8
možnosti

Pane Olšere, těch 20 miliónů nepadlo za naši svobodu. Možná za svoji. Většina však padla proto, že jim za zády stáli důstojníci s napřeženými nagany. Nekonečno jich padlo jen proto, že se velící důstojník bál dát rozkaz k ústupu.   Někteří padli též při osvobozování Prahy. Ani ti ne pro naši svobodu, ale pro Stalinovu ambici vládnout Evropě (a konec konců i pro slabost všech mocných dělit si svět podle svého - za císařů stejně jako za prezidentů a premiérů).

PS:  Ovšem: poslech Alexandrovců může za národní zradu považovat  jen ideologií zdeptaný blb.

5 0
možnosti

Blábolíte, je mi vás líto...

6 1
možnosti

A proč je Vám líto pana autora? (mně ho líto není)

2 0
možnosti

Ne, ten váš nadpis opravdu není ani trochu manipulativní. ;-)

Sám přesně citujete všemožná vyjádření ke koncertu Alexandrovců. Kdo v nich mluví o zločinu zpívání pod rudou hvězdou?

Přijde mi naprosto přirozené, zamyslet se nad tím, jestli je úplně košer, když kteroukoliv z vítězných mocností reprezentuje ve světě pěvecký soubor jejich armády. Jestli to čistě náhodou nemůže být forma propagandy.

5 0
možnosti

A88d10a22m 11S42t53a13v14a

19. 10. 2015 9:40

"Ne, ten váš nadpis opravdu není ani trochu manipulativní...": Viďte i mně to až příliš nápadně připomíná nadpisy Rudého práva, Reflexu, Dikobrazu, Aktuálně.cz a podobných totalitně ideologizujících plátků.

1 2
možnosti

Klasika. Argumentace podle toho, jak se to hodí. Když je řeč o SSSR, tak se všichni rusofilové dušují, že s ním nemá dnešní putinovské Rusko pranic společného. Ale někdy se to zase náramně hodí. Jinak těch dvacet miliónů Rusů padlo hlavně za svobodu SSSR, tam skutečně zaslouží uznání. Ovšem od chvíle, kdy Rudá armáda překročila své hranice, už nešlo o žádné osvobozování, nýbrž o dobývání sféry vlivu v Evropě, a ne o nějakou svobodu dobytých území, jak jsme se mohli později přesvědčit.

7 1
možnosti

"Zdvořilí lidé se zdvořilým výrazem zdvořile hledí a zdvořile prosí. Stojí prostě zdvořile stranou a zdvořile nesou svou zbraň.“

Pokud byste nevěděli, o čem je řeč, tak písní s tímto textem oslavují Alexandrovci anexi Krymu...

8 1
možnosti

Je to tak, Stáňo. A můžete mínusovat jak chcete...

1 0
možnosti

Máte recht pane Olšere, te smečky trollů si nevšímejte.

4 8
možnosti

Další důchodce. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Padli i za naši svobodu, to je pravda ( i když ve jménu Stalinovy hegemonistické politiky). Ale od té doby uplynulo 70 let  a během této doby Rudoarmějci:

- potlačili povstání v Berlíně 1953,

- v Maďarsku 1956,

- v Československu 1968,

- okupovali Afghanistán, 

- okupovali části Gruzie,

- okupovali Krym a části východní Ukrajiny

a tím významně poškodili svůj osvobozenecký obraz.

Armáda německé říše také porazila Maďary roku 955 a zachránila nás tím možná od zcela jiného vývoje. Vystoupí tedy u nás pěvecký sbor veteránů německé armády?

9 3
možnosti

Fantastické, jak vidíte ty Sovětské agrese a nevidíte 10x větší a mnohem častější agrese svých amerických kamarádů.

3 7
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce