Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

........autore , co má společného jmenování ministrem Bárty , Babáka ...atd s Bohuslavem Sobotkou ?..........jak uvádite ve svém článků .......:-P:-P

0 0
možnosti
OS

A nevím, proč není uvedeno jméno Herman. Tomu asi neschází odbornost, ale morální kvality určitě. Nedávno mluvil na radiožurnálu. Opravdu pokřivený charakter.

7 2
možnosti
JC

Pravda je to, že tento článek byl především o Chovancovi a Univerzitě v Plzni.

Herman je ale škodič největší (z navrhované vlády) a na ty jeho křivárny je záhodno napsat nový, i delší, článek. Máte pravdu, opravdu silně pokřivený charakter.

5 0
možnosti
MP

Soudruh Zaorálek zamlouvá toto chovancovo studium, že o nic nejde. Je-li taková morálka v ČSSD, pak nás bůh ochranuj. Jidáš a má vedoucí funkci, kam jsme to dopracovali?

6 1
možnosti
JC

Ano, napsal jste fakta. Pravda se ale tak nějak nenosí a dle novinářů jsou tato fakta urážkami. Žijeme v divné době. Kdy, probůh, bude těmhle zvěrstvům konec?! Jestlže si takhle někdo představoval demokracii a svobodu, já teda ne. :-/

5 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Bohužel , co s tím ? V USA nebo Velké Británii není relevantní co ? vystudoval , ale kde ? získal titul . Harvard nebo Oxford je zárukou kvality , bezejmenná škola kdesi v Oregonu ( Sládkovičovo , že pane Hašku) nebo ve Skotsku je nula nula nic.

U nás jsme ale tak demokratičtí, že titul vysokoškolským profesorům bude asi předávat průmyslovák a soustružník !

Tak tak !

4 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce