Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

georgesco

9. 4. 2009 9:33
pozn.

Viděl jsem to jen chvilku a to shodou okolností oba první góly. Na Slovensku mám půl rodiny a veskrze pozitivní vztah, ale tohle bylo fakt ujetý, a to nemusím být žádnej maniak.

Jinak ale s panem Olšerem vesměs souhlasím. Hlavně ten odstavec o disproporcích v odměňování. Jsem rád, že nejsem sám, komu tyhle věci připadají totálně absurdní.

0 0
možnosti
AS

Eman Mažňák

9. 4. 2009 9:29
Co to je zase za výblitek ?

Koukám, že se zase nekdo potřeboval vymezit vůdči fotbalovým fanouškům a ukázat jakej on je kosmopolita. Myslím příteli, že byste se neměl vyjadřovat k věcem o nich nemáte páru, my se vám taky nenavážíme do diskusního pořadu netopýr s Justem a Rejžkem.

Kdyby byl do studia přizván slovenský fotbalový odborník, nikdo by jiste nic nenamítal, ale  radostné hýkání goooool v český televizi, když ten gol je v síti české reprezentace je myslím minimálně nevhodné....

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

8. 4. 2009 15:34
Pane Olšere,

komentovat mezistátní zápas může pouze příslušník té země do které je přenos vysílán.  Prostě z těch důvodů abych měl pocit, že s tím člověkem sleduji stejný zápas. V době, kdy nálada poklesne na bod mrazu (po vstřelení gólu soupeřem) potřebuji pohladit na duši a pofoukat bolístku a ne poslouchat ódy na to jak nějaký Slovák vstřelil branku. Co si vyslechl ten komentátor a vedení Novy z mých úst, to ani nechtějte vědět. A to proti Slovákům nemám vůbec nic a když postoupí na náš úkor, tak jim budu fandit. Takhle se to prostě nedělá. A netahejte do toho Poláka, který fandil Československu. Doufám, že cítíte ten rozdíl.

0 0
možnosti
JH

Holes

8. 4. 2009 13:23
vlastizrada?

Myslím, stejně jako autor, že komentování bylo na tom zápasu to jediné zajímavé[>-](Y) Vcelku se těším, až český fotbal v televizi vůbec nebude strašit

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

8. 4. 2009 15:37
Re: vlastizrada?

Dnes je možné v televizi sledovat (včetně satelitu) snad třicet českých nebo slovenských (když vás ta slovenština tak dojímá) TV stanic. Tak se na český fotbal nemusíte dívat vůbec.

0 0
možnosti
J

Jeffrey

8. 4. 2009 12:18
Je zbytečné jenom kvůli obyčejnému fotbalu....

....se takhle hádat a vyvolávat zbytečné národnostní "třenice"!!! Náckové všech zemí spojte se!!!! Zalezte do svých hospod a dejte si tam všichni vzájemně do zubů!!! Vyřešte si svoji nenávist, netoleranci, paranoiu a primitivitu mezi sebou....;-):-);-)

0 0
možnosti
LDK

Leopardo di Kardio

9. 4. 2009 8:24
Re: Je zbytečné jenom kvůli obyčejnému fotbalu....

R^R^

0 0
možnosti
TV

Vajtek

8. 4. 2009 10:04
Nápad dobrý...

ale komentování mělo vypadat nějak takto:

http://www.youtube.com/watch?v=YZNXWDUdY7o

(pro mne důkaz toho, že komentování s fanouškem soupeře může být zajímavé...)

0 0
možnosti
FF

Dr. Fee

7. 4. 2009 20:48
Olšere, vy jste naprosto mimo

Tady jde o to, že utkání národního mužstva komentoval fanoušek soupeře !!! To nikde na světě nemá obdoby. Vaše srovnání s časy Československa, kdy jsme jak Češi, tak Slováci fandili jednomu týmu je proto naprosto vedle, protože tentokrát byli Slováci naším soupeřem. Těžko si představit, že by např. na německé TV komentoval zápas Německo - Francie Francouz a radoval se z toho, jak Němci prohrávají ...... takže všechny ty vaše moralistický kydy okolo jsou úplně zbytečné, v tomto případě je rozčarování fanoušků z toho, že zápas KOMENTOVAL FANOUŠEK SOUPEŘE naprosto pochopitelné.

0 0
možnosti
T

tojá

8. 4. 2009 13:13
Re: Olšere, vy jste naprosto mimo

Máte úplně pravdu. Pan Olšer neví o čem píše.

0 0
možnosti
ST

neverest

7. 4. 2009 16:42
špatnej nápad

cz fotbalisiti hráli mizerně a zasloužili si prohrát. Ale komentátor sympatizující se soupeřem byl FAKT ŠPATNEJ NÁPAD. I když už tam nestraší úděsné duo T.bach a P.ček, tak NOVA vymyslela novou zrůdnost, tentokrát na "kvalitativně vyšší úrovni" RvRv

NOVA K...RVÍ FOTBAL. UŽ DLOUHO A ČÍM DÁL VÍC.

0 0
možnosti
OS

skalin2000

7. 4. 2009 16:04
Jste mimo mísu

Je vidět, že vůbec nevíte o co jde. Nepište prosím takto o fotbale, pakliže jím nežijete. Nemám proti tomu komentátorovi nic. Rád si ho poslechnu když komentuje PL, ale tohle je moc.

0 0
možnosti
L

lofashej

7. 4. 2009 15:29
zhovadilost

byla to zhovadilost...zhovadilost která po prohře ještě více znásobila můj smutek - respektive by se dalo říci, že nechybělo mnoho a můj smutek se časem mohl překlopit i ve zlost. prostě nova ...... všechny sporty na CT a vytrénovat dalších několik malých Bosáků!R^ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce