Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

Sociální demokraté ve Švédsku a masová imigrace na videu, opatřeném českými titulky:

https://www.youtube.com/watch?v=Pp2-VGyxQJA

0 0
možnosti

Který z Vás, neřádů, upozornil autora blogu na překlep v nadpisu? ;-O;-€

2 0
možnosti
MP

Vy jste neviděl Nový Zákon ani z rychlíku, takže o házení kamenem radši mlčte. To se to zase hodí, přigulášovat k uprchlicko-muslimskému problému nějaké katolíky a trochu si kopnout, že? Že jste šel do kolen.... no, kdybyste konečně jednou pokleknul před křížem, bylo by dobře.

12 0
možnosti
VS

Ano, od ledna už tuto hloupost stihl použít v nezměněné podobě asi ve čtyřech článcích, ale pochopte - pokud je puzení publikovat tak silné a zároveň schopnosti už nedovolují vytvořit něco nového, něčím už ty články vycpat musíte...

8 2
možnosti
JP

Migranti v Itálii...hřbety sehnuté k zemi a čelo směřující k Mecce, minimálně pětkrát denně...

    Už to samo způsobuje problém. Pokud budou praktikovat tyto své zvyky, kde je zaměsnat? Chci se zamyslet nad praktickými dopady muslimské víry. Jsou nepřetržité provozy, kde není čas ve stanovenou dobu pokleknout na kobereček. A tak tam nemohou tito lidé být zaměsnáni. Kde tedy mohou pracovat? Musí vytvořit takové komunity, které jim umožní práci ve prospěch společnosti. Zároveň nás nesmí ohrozit v práci tím, abychom ve stanovenou dobu vypnuli stroje a sehnuli hřbety. Kolik výrobků z nepřetržitých provozů by bylo ohroženo!? Pracovníci plynáren, vodáren, (jaderných) elektráren, cementáren, výtaháři, lékaři, různých dalších pohotovostí, policie a mnoho jiných, je potom nemohou zaměstnat. Dejte si pod sebe kobereček a modlete se k Alláhu - a vaše práce se vám rozpadne pod rukama. Co na to muslimové, když nás takto, zavalené prací, uvidí? A co teprve období Ramadanu, kdy bychom si nemohli přes den sáhnout na jídlo! Představte si, že děláte psychicky i fyzicky náročnou práci, a teď byste si kousli do rohlíku! To pohrdání, ta myšlenka na zúčtování s těmi, kdo provokují muslimy a proroka Mohameda nepřetržitými provozy, od nichž se nelze vzdálit!. Šli by s námi do kantýny a tam na ně čekalo "vepřo, péčo, knedlo, zélo" a další zrádná strava, která do žalůdků pravověrných nepatří. Dokonce ani naše ženy si nedržíme ve společnosti na distanc alespoň pěti metrů. Jak jim máme splnit jejich představu vstupu do ráje, když naše ženy nechodí zahaleny do pytlů od brambor? Úzké průrvy na oči ve mně nevybudí patřičný obdiv k půvabům našich partnerek. A tak nezbývá, než vzít nůž a podříznout pro ně jehně. Jenomže, kde vzít jehně, když mám naplánováno jít na vepřové hody. ..Ať si ještě honem užiju, než mi to někdo pravověrný zatrhne. A abych nezapomněl. Močit vestoje nám víra v Alláha zapovídá, pouze v pokleku. Jinak následuje trest.

4 4
možnosti
VK

Už jsem to psal, jsem spíše proti přistěhovalectví, ale proboha, používejte normální argumenty a ne blbosti.  U nás v okresním městě je muslim lékař na pohotovosti a žádný problém. Další prodávají v obchodě, žádný problém. Dokonce ani nepoznám ramadán.

5 1
možnosti
VK

I kdyby se jednalo o sebelepší myšlenku nebo téma blogu, tak co nesnáším, to je demagogie. A tou je to prošpikováno vrchovatě. Stačí ty fotky a popisky pod nimi.

3 2
možnosti
Foto

Vyroku "kdo z vas je bez viny, at hodi prvni kamenem" se nedopustil "Allah", ale jisty Jezis Kristus. Zachranil tim zivot cizoloznici, kterou chteli jeji blizci ukamenovat.

Olser tu hovadinu o Allahovi zatvrzele opakuje uz aspon podesate. Ja vim ze jako redaktor komunistickych hornickych novin nemel cetbu Bible v popisu prace, ale to mu nedava pravo psat o vecech, o kterych nic nevi. Rv

9 3
možnosti
VS

Udivuje mne jedna věc - když už nemá kapacitu na to, aby stvořil původní článek o délce více než tří odstavců a musí články vycpávat starými kusy, proč si výsledný kompilát alespoň nepřečte?

Nejen, že by pak netvrdil o tři roky staré události, že se stala nedávno, ale mohl by i eliminovat nejokatější omyly a lži, kterých se dopustil a které mezitím vyšly najevo. 

Problém vidím i v tom, že ho určití jedinci v diskuzích utvrzují v domnění, že je úžasným žurnalistou, jeho kompiláty že jsou objevnými díly a že tvůrčí metodu skládání starého a cizího používá koneckonců každý kvalitní autor.

Pocit nepostradatelnosti, přecenění vlastního významu, absence sebekritiky a neutuchající zášť vůči všemu, co neodpovídá jeho vidění světa, potom vede k tomu, že člověk, který se snad kdysi dal nazvat novinářem, se stává jen karikaturou tohoto slova.

8 3
možnosti
MD

Politika uz davno neni umenim kompromisu. Je o myslenkove vyprazdnenosti, falesnosti, sehnutem hrbetu, prazdnych slibech a bezostysnem lhani jak na bezicim pasu. To neni o imigrantech, to clanek o povaze prumerneho ceskeho 'sobotkovskeho' politika. Karma pro vas.

5 5
možnosti
SB

Jako téměř vždy, když píšete o problému uprchlíků, tak i nyní jste vynikající.

Zdůrazňuji však, že se to týká pouze Vašich článků o uprchlících, nikoli však vašich rusofilních článků. S těmi naopak ostře nesouhlasím.

5 0
možnosti
VS

Domnívám se, že kvalitu Olšerových článků o uprchlících si budete moci vychutnat ještě mnohokrát, vždy jen v mírně upravené podobě.

5 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce