Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Opět výborný leicht eckelt eintopf... ;-D

0 0
možnosti
VS

Z posledních osmi kompilátů je šest o běžencích a imigrantech...

Důvod bych viděl v tom, že už dlouho nikdo nic nenapsal o zlotřilých banderovcích a Mistr tudíž nemá odkud "čerpat inspiraci".

4 0
možnosti
JP

To první, co uprchlíci u nás udělají je to, že od nás co nejdříve jak to půjde,  uprchnou.

     Jsme pro ně, co se týče sociálních podpor neatraktivní zemí. Takové Německo je přesně podle jejich gusta. Naučit se česky musí představovat muka pro ty, kteří si, na rozdíl od mnohých z nás dovedou přepočítat kurz stále padající koruny k potřebným valutám, které potřebují získat. Zkuste se na oplátku ponořit do základů arabštiny a jen superodolný jedinec neodolá tomu, aby nespálil arabštinu v krbu. A navíc je zde ukázka logického myšlení, když se sám sebe zeptám, co z toho budu mít....

    Za svoji nelichotivou pozici vděčíme našim kmotrům, kterým se podařilo rozkrást stovky miliard ze státního rozpočtu, které teď chybí nejenom nám. Uprchlíci před bídou a hladem by se nám nejraději velkým obloukem vyhnuli. Padli z bláta do louže.  Ale, co se dá dělat. Přijali jsme nějaké, byť minimální kvóty, a tím jsme zkomplikovali život těm, na něž připadla radost být v ČR. Naše hrůza a děs z imigrantů je, podle mého názoru, planá. Ti, kteří se rozhodli dobýt bašty vysokých sociálních dávek, se již dnes u nás cítí, jako pacienti před zákrokem zubaře. Nikdy jsem neměl porozumění k řádění megazlodějů. Ale dnes jsou to hrdinové doby, kteří nás zachránili před náporem migrantů. Rovněž tak je pašák a hrdina šéf ČNB Singer, který snížil hodnotu koruny vůči dolaru v průběhu posledních čtyřech let zhruba o třetinu. Pašák! To že nám také o tuto třetinu snížil reálné platy v přepočtu za uznávané, rezervní měny, nás jako Čechy, netrápí. Ale trápí to uprchlíky. Díky národním hrdinům - megazlodějům a bankovní radě se náš problém s nimi minimalizoval. Za ty peníze musíme žít jen my sami. Nikdo jiný to nedokáže. Dokonce nikdo soudný v širém světě by nevolil takové exempláře, kteří mu snižují závratným tempem životní úroveň.

    Není se tedy čeho bát. Tetky a babky na dědinách s uprchlíky se jistě modlí k Bohu, aby imigranti odtáhli. Ti by jim to milerádi splnili, ale nic nelze uspěchat. Ani tu SRN.

0 6
možnosti
JP

Pane Růžku, jsem rád, že jste za vodou. Pokud Vás nerozhází, že jste před pěti lety bral např. 16.700.- Kč. a zahraničního zaměstnavatele jste vyšel na 1.000 dolarů, dnes byste musel brát 24. 846-. Kč, abyste měl totožný plat pro zahraničního investora v současnosti. Pokud si někdo stěžuje na přidání k minimálnímu příjmu na 9.800 v budoucím roce, měl by si vzít do ruky kalkulačku. Před pěti roky byla minimální mzda 8.500-. Kč mnohem vyšší, než současných 9.800.  To Vy samozřejmě netušíte, protože jste v rámci oblbování naletěl těm, kteří Vás potřebují ke své konspračníí činnosti.  Ten test Vaší inteligence si vyzkoušejte sám se sebou a neobtěžujte mě obtížnými bláboly.  Logicky mi dokažte, jak se zvýšila Vaše životní úroveň a co jste osobně udělal pro to, abyste se hravě dostal do plusových čísel i přesto, že koruna razantně propadla. Dobrá rada nad zlato - přizpůsobím se. Díky.

    (Pro mne je totiž všechno ze zahraničí o třetinu dražší). Pokud máte recept, pak sem s ním!

0 4
možnosti
Foto

Hlavne ze nezapomnel na cinske komunisty cistici "Augiasuv chlev v Tibetu".

Co by si svet bez pomoci komunistickejch vrahu pocal......

5 2
možnosti
JC

R^

Všechny tyhle hnutí a neziskovky (hlavně jejich šéfové) mají teď žně. Vidina EUzlaťáků je pro ně opět krásnou perspektivou na dalších pár (i desítek) let zajištěného místa u korýtka. A co jich ještě vznikne, různých "začleňovaček", které budou začleňovat a integrovat imigranty do skonání těla a dlouhodobě, to bude, panečku, džob ... Než někomu dojde, že ty "tunely" si začnou chudáčci imigranti stavět i tady. Jinak, jinou formou a sofistikovaněji. Něco zbyde i začleňovatelům, něco na mešity, něco na speciální školy, sídliště, parky etc. Jo, bude to tady ještě zjímavé, ale hádám, že neveselé. Pro řadové občany, kteří nejedou v hnutích, neziskovkách, sdruženích ...:-/

5 5
možnosti

Pindy naší Mindy. Uprchlík není totéž co imigrant, navíc všichni uprchlíci budou muset projít azylovým řízením a nemalá část z nich povolení k pobytu nedostane (především ti z Balkánu) a budou odlifrováni ze Schengenského prostoru. Zbytek bude chtít odejít do starých unijních zemí kvůli socdávkám. V ČR jich zůstane jen minimum, to samé se stalo před 20 lety při konfliktu v bývalé Jugoslávii.

Hysterčíte záměrně nebo jste se jen svezl s módní vlnou?

4 6
možnosti

Piňose jsem nečetl a dobře udělal. Extremistů z Greenpeace, Duhy nebo Dětí Země neradno se dotýkat ani třímetrovým klackem. Kdysi dávno jsem je četl, jenže oni jsou tak zoufale omezení na pár témat, kvůli kterým by s vaničkou vylili i dítě.

Piňose a spol. řadím na úroveň Vandasovců nebo pravověrných z KSČM. Ignorovat a ostrakizovat.

3 1
možnosti

Děkuji. Skvělý blog.  Karma!R^

4 4
možnosti
MD

Dobry dil serialu o lidech, kteri jsou zcela mimo realitu. Jen tak dal. Karma.

7 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce