Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z27d51e50n54a 22K86o43č30í

15. 9. 2013 20:39

Kdo ví, jak to ve skutečnosti všechno je:

Americký armádní dokument: Rebelové provedli v Sýrii útok sarinem

Zveřejněno 14 Září 2013 

Ukazuje to uniklý dokument americké armády.

Podle tohoto dokumentu na al-Kájdu napojená teroristická skupina měla k dispozici sarin, který produkovala a který byl použit při chemických útocích v Sýrii.

Tajný dokument obdržený WND potvrzuje, že byl tento jedovatý plyn zabaven předním členům militantní skupiny fronta al-Nusra. Tato teroristická skupina stojí za hrůznými útoky proti syrským vojákům i proti syrským civilistům. >> WND: U.S. military confirms rebels had sarin Zpráva National Ground Intelligence Center uvádí, že al-Kájda v Iráku vyrobila sarin a pak ho dopravila frontě al-Nusra v Sýrii. Turecká protiteroristická policie zabavila dvoukilogramový válec sarinu členům nechvalně známé teroristické skupiny poblíž syrské hranice.

0 0
možnosti
JM

J96a83n 91M94r64s27k19o52š

9. 9. 2013 6:30

Ale USA nebude smět na pozemní bojování. To jim moc radosti zřejmě neudělá. A tak budou muset holt odpalovat ty raketky by remote control :-/

0 0
možnosti
JM

Kdyz pise Olser o valce ve Vietnamu, tak recykluje sve starsi clanky, ktere jsou ale zase jen papouskovanim komunisticke verze historie.

Je to poznat uz na tom, ze lzive zatajuje samotnou existenci dvou vietnamskych statu i samotny fakt, ze komunisticky severni Vietnam byl celou dobu agresorem. I to, ze se prakticky cela valka odehrala na uzemi komunisty napadene suverenni zeme - Jizniho Vietnamu.

2 1
možnosti
JM

Rovnez by bylo zajimave vedet, jak prisel Olser na to, ze "Syrie bude rozbombardovana do doby kamenne".

Podle vseho neni nic takoveho nutne, protoze se o to uz postaraly ruske tanky, delostrelectvo a letectvo soudruha Asada.

A navic - vsechny utoky maji byt vedeny proti vojenskym a strategickym cilum pomoci presnych, laserem, nebo GPS navadenych okridlenych raket nebo bomb.

Pokud si Olser tyhle nesmysly sam nevymysli, mohl by aspon uvest zdroje svych "informaci". Rv

2 1
možnosti
MP

Nesouhlasím.Obama nový diktátor světa, kam se hrabe Stalin ...atd.Nepravdivé a hloupé srovnání autora.Jenom tak mimochodem...Obama si ještě nevystřelil a rozhodně "slávy" Jožky Džugašviliho ať by se snažil jak chtěl nemůže dosáhnout.20 milionu mrtvých za stalinskou éru, zabráno kus Polska, Podkarpatská Rus, Pobaltské státy atd..., o tom slyšíte zřejmě prvně Mr. Olšer ....Amerika má jistě mnohé vady, ale nepatří mezi ně zbabělost, švejkovina a diplomatické tanečky,  lži a vytáčky, když jde o věc.

2 3
možnosti
Foto

Děkuji za článek, karma R^

2 2
možnosti

8. 9. 2013 19:57

A co teda navrhujete?

0 0
možnosti
MJ

Přestat podporovat bandy hrdlořezů, co už dva roky deptají Sýrii.

4 4
možnosti
JL

Díky, dávám karmu za odvahu. Obama na tiskovce v Moskvě byl nažloutlý, ač černoch, což je pozoruhodné. Není to snadné rozhodnutí nasrat Rusy, Čínu a muslimy další intervencí v ropném teritoriu, Nobelova cena se z toho celá orosila v jeho vitríně. Snad jim klukům se zeleným mozkem neulítne masivní bomba nebo tomahawk do Jeruzaléma, hned by bylo zaděláno na židovský malér.

6 3
možnosti
JM

"Karma za odvahu" ?  Tu mohl Olser projevit za diktatury.

Ted kdyz se mu uz nemuze nic stat se jedna spise o spolehani na informace z komunistickych zdroju, grafomanstvi a posetilost.

2 1
možnosti
TB

nevím jak to skončí v Sýrii,ale u toho Vietnamu máte zdroje trochu šejdrem. U toho Mc Namary, tak třeba. Pokud by se do vedení války nepletl stále Bílý dům, tak by bylo válce a vítězství by slavily USA. Třeba po ofenzívě Tet, kdy byl viet-cong prakticky na pokraji zkázy a situaci nemohly zvrátiti ani severovietnamské divize, které tuto ofenzívu partyzánů plně podpořili, tak přišel zásah z Bílého domu, což jihovietnamská armáda v podstatě nechápala, proč už nemají plnou podporu letectva ba ani jiných jednotek. Ano v tehdejší jihovietnamská armáda byla plněschopnou součástí bojů a dařilo se jim velmi dobře. po tomto zásahu, se už nedaly dohromady všechny bojové složky a šlo to všechno do háje.

 U toho torpédoborce to bylo trošku jinak. Tato loď lehce narušila výsostné vodní území Severního Vietnamu. Zda to byla cílená provokace se dost dobře neví, viděl jsem materiály, které mapovaly jeho trasu. Při této akci byla napadena vojenskými čluny Severovietnamců,kteří tuto loď sledovaly od vplutí do vod proti jejich území. Jejich kapitán si nebyl vědom, že tuto zónu narušil a opětoval palbu.

 Zdroje z této války je to podrobně popsáno v dějinách vitnamské vélky. Doporučuji si přečíst, ono s těmi nálety to bylo taky trochu šejdrem

3 4
možnosti
TB

a copak dějiny vietnamské války nejsou v módě ani se nedivím. Tvrdit,že to mohlo být jinak než to bylo je obdivuhodné. Ale skutečně po přečtení dějin vietnamské války se mi docela otevřely oči,že jsou věci ,které jsou jinačí než vypadají

3 0
možnosti
ZS

Američané ve Vietnamu nepoužili chemické zbraně, to bylo jen hnojivo, aby byla půda úrodnější a vietnamci netrpěli hlady. Ty, ty, ty, takhle pomlouvat přítele našeho nejvěrnějšího

4 3
možnosti
DP

D31a71d15a80k 69P38e55t63r

8. 9. 2013 18:30

Jen se trošku přepočítali a do hnojiva přidali více oranžové složky a tak nerostlo po desetiletí nic. Nechtěně, pochopitelně.

4 1
možnosti