Jak v Česku bdí už i nad kuřaty po islámsku hodní němečtí muslimové

A z nejhoršího jsme uvnitř. Říká klasik, ale když to vyslovil poprvé, ještě asi netušil, co vlastně přivolal. V Evropě už máme skoro třicet milionů muslimských přistěhovalců, do roku 2050 jich má na starém kontinentu být až třikrát tolik.

Tak se o nás stará Ismámská nadace z Berlína...Foto: B. Olšer a jeho archiv

Mešity po světě rostou jak houby po dešti z radioaktivního mraku, dokonce prý jako symbol smíru i vedle tragických newyorských Dvojčat, stále víc jsou slyšet hlasy po zavedení islámského práva šaría. Podle šaríi jsou životy a majetek nemuslimů v islámském státě chráněné jen pokud je placena džizja  - daň za ochranu, česky mafiánské výpalné.

Další mafiánsko-muslimský symbol je krevní msta. Na Sicílii se vyvražďují celé konkurenční klany, islám trestá smrtí mj. ženy, které se vzdají islámské víry. Čest rodu musí být vykoupena jejich smrtí. Nejčastěji ukamenováním malými kameny, aby co nejdéle trpěla.

V Německu je už pět milionů zejména tureckých muslimů, kteří už způsobili, že německá kancléřka Angela Merkelová se ostře vyjádřila v rozhovoru o islámu a imigraci. “Multikulturalismus absolutně selhal,” řekla a dodala, že se všichni přistěhovalci musí naučit plynně německy.

Asi proto se v Praze objevily v prodeji kuřata bez drobů, čerstvá, třídy B. Lze je koupit mj. v Bille. Na štítku můžeme mj. číst: Vyrobeno a zabaleno v České republice pod dohledem „Islámské komunity v Berlíně“. Německy i arabsky. Drůbežářské závody Klatovy… Ovšem, na štítku je podepsána firma I.C.G. consultants s.r.o. , která je v likvidaci - IČO: 26750210... Že by se prodávaly výrobky neexistujícího islámského kontrolora? 

Také se občas v Česku objeví košer jídla, je u nás šestnáct certifikovaných výrobců. Od těstovin, přes piva, až po vizovickou slivovici. Ovšem na rozdíl od islámu se judaismus neprezentuje sebevražednými atentáty a nikdy nevyhlašoval fatwu či nekamenoval v Izraeli ženy. Jednou jsem v letadle z Tel Avivu jedl od cateringové společnosti košer jehněčí medailonky. A je známý fakt, že Berlín je prý už největší tureské město po Ankaře. Které největší židovské město po Jeruzalému je v Evropě?

Naši čeští islamisté si proto mnou ruce. Konečně. Zadarmo ani kuře nehrabe. Milouš by o něm řekl, že je to jen jeden neškodný "bojler". Ještě ty mešity v Čechách a bude zeleně vymalováno. První náznaky změny už jsou tady; dosavadní pražský imám Emir Omič ukončil práci pro Islámskou nadaci v Praze.

Ta se rozhodla, že na jeho místo dosadí jako hlavního muslimského duchovního v Česku Samera Shehadeha, co se vrátil ze studií v Saudské Arábii. A to i přesto, že je populární svými názory podporujícími terorismus, ale i odmítáním demokracie a sekularismu. Není to přece tak dávno, co byl Shehadeha zvolen s Vladimírem Sáňkou i do vedení Muslimské obce v Praze.

Inu, Alláhu akbar! Takže, dobrou chuť a nezapomeňte koupit burku a nikáb pro své manželky… Paní Merkelová objevila Ameriku. Přes půl tisíciletí po Kolumbovi…

EU se oddala islámu; chová se jako zrádce křesťanské Evropy…?

Islám - nejmírumilovnější náboženství přitvrzuje…?

 

(Další glosy, komentáře, ukázky z knih na webech a také v elektronickém vydání na eReading.cz: (http://www.ereading.cz/cs/detail-knihy/izraelske-osudy?eid=1135)-
http://bretislav-olser.enface.cz - http://olser.cz - http://www.ltv-plus.cz/ http://www.facebook.com/profile.php?id=100000530411044 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: břetislav Olšer | středa 20.7.2011 8:55 | karma článku: 32,95 | přečteno: 3718x