Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stéphana Charbonnier bude mít na náhrobku nadpis, "Nezemřel žízní ani hladem, jež jeho hloupost byla jeho vrahem Amen"!;-(

0 0
možnosti

..tentokrát s většinou toho co je v článku souhlasím....

2 0
možnosti

I pan Břetislav Olšer se zbláznil a zapojil do kampaně, jaké běžně odsuzuje. Proud imigrace je naprosto legální a je to vývoj světové společnosti,který nejde zastavit.Žádný muslim nebude emigrovat, když bude spokojený. A my tranformujeme jeho zoufalou situaci na strach z jeho teroristických myšlenek. Měli bychom se stydět,pokud se považujeme za vyspělejší část lidsva. Ale ukazuje se, že tuto pozici silně ztrácíme a budeme na chvostu vývoje. Vše souvisí se vším a kdo seje vítr sklízí bouři. To si přátelé neuvědomujete ?

1 3
možnosti

Velice vás prosím, zlikvidujte zcela můj blog. Sám cítím, že na giganty, jako je pan Bilina nemám. Pokud mi mažete naprosto slušně psané příspěvky, nechci s vámi mít nic společného. Jste tu zkrátka pro tu lepší sortu lidí. Já mezi ni rozhodně nepatřím.

2 0
možnosti

Vy taky píšete blog? Mohl byste poskytnout odkaz?

0 0
možnosti
Foto

Ze zvědavosti jsem si vás přečetl po hodně dlouhé době a tentokrát vůbec nelituji.

KARMA.

5 0
možnosti
Foto

Co se týče těch muslimských soudů v Británii, jsou to právě libertariáni, kteří tvrdí, že má existovat svobodná soutěž mezi jurisdikcemi (na základě soukromého práva), že jednotlivec má mít volbu, ke které jurisdikci přejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce