Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatímco sprosťák, prezident Zeman, se fláká v zahraničí s obchodní delegací a podepisuje obchodní kontrakty za miliardy, jeho výsost, kníže Schwarzenberg nám svým spánkem zaručí bezproblémovou budoucnost.

   Je mi to jasné. Stoupenci pana knížete, horují pro zdravý spánek a šlofíčky, na něž nedají dopustit. Jejich sympatie se zvyšují úměrně s dobou spánku, jíž Schwarzenberg věnuje své práci. To je přece úžasné, v celém šírém světě nevídané!

   Bojovníci za všeobecnou slušnost házejí na prezidenta vajíčky. Je to projev té nejvyšší kultivovanosti a morálky, kterou mohou, jako razící štíty dobrých mravů, společnosti nabídnout. Ozdobeni červenými kartami připomínají účastníky oslav velkého Kima v Severní Koreji.

   Co mám dělat, když já v práci neusnu. Mohu z toho mít psychické problémy? To trauma mě právě pronásleduje. Chtěl bych se vžít do pocitů příznivců spícího idolu, co je vede k neotřesitelné víře v (nezna)boha, který usíná i v náruči o dvě generace mladší "milenky", která se s ním seznámila jenom proto, aby jeho příznivcům pověděla něco o jeho čisté duši.

   A především jeho podšpalek Kalousek, jako křesťan první kategorie, věnoval národu hrací automaty do každé hospody. Snadná dostupnost - snadná závislost. Jako pravý, bohabojný křesťan nahnal část hravého národa do heren. Ministerstvo financí bylo zplnomocněné k tomu, aby ti, kdo chtějí hrát v domácích trepkách, mohli doběhnout do nejbližší hospody a tam během nkolika okamžiků všechno do posední koruny prohrát.

   Okradení občané útočí vůči prezidentu Zemanovi. To on je na vině, to on nás svou sprostou mluvou, (překlad významu slova Pussy Riot), pohoršil.

   Nojo, já jako slušný člověk vím, že děti nosí čáp nebo vrána a "pussy" ke svému blahu nepotřebuji. Vždyť je to jenom mňoukající, roztomilá kočička. Ale i ta kočička se chodí mrouskat za tmavých nocí. Inu, takový je život.

6 6
možnosti

Ohledně toho prvního odstavce - Vy se také (stejně jako Olšer) domníváte, že Zeman má na těch kontraktech nějakou osobní zásluhu?

3 3
možnosti

Krádež skleněného srdce zachycená přímo na fotce!

3 1
možnosti

Sorry, ale nějak jsem se nemohl přenést hned přes první větu.

Zjistil jsem, že mám obrovský problém s tím, přijmout pohled, že prezident (a navíc současný) vede vládu a poslance (hejno) k pořádku.

1 1
možnosti
Foto

Hmmm, nerad bych rusil Olserovy kruhy, ale smlouvy podepsane nejruznejsimi papalasi behem statnich navstev maji vetsinou jen symbolicky charkter.

Nekdy se jedna o smlouvy, ktere dotycne spolecnosti dojednaly jiz predem a podpis na nich je jen symbolicky. Coz je ten lepsi pripad.

Horsim pripadem jsou tzv. primarni smlouvy, ktere jsou podepsany jeste pred zahajenim casto komplikovanych a problematickych jednani. Ty nemaji ani cenu papiru ci pera (nekdy odcizeneho), pomoci kterych byly sepsany.

Domnivat se, ze nejaky (casto znacne podnapily) politik prijede do cizi zeme jejiz jazyk neovlada a dojedna tam behem nekolika hodin smlouvu dejme tomu o letadlech, o kterych vi jen to, ze jsou v nich popelnicky je uplna a naprosta hovadina, ktere muze verit jen dokonaly hlupak. Jeste vetsi hovadina je domnenka, ze se takovy miliardovy obchod zacne hned uskutecnovat. 8-o

5 5
možnosti

Pane Olšere, hezky napsáno, karma.R^

PS. Paní Němcové jistě moc chybí dělání křoví na Klausových skupinových fotografiích, tak se snaží zviditelnit aspoń tímhle způsobem.

10 6
možnosti

Dnes už si každý rozumný člověk udělá úsudek sám, presstituty k tomu nepotřebuje. Mrzí mne, že nikdo nikde nereagoval na moji zprávu před týdnem o telefonickém ultimátu prezidenta Putina k Porošenkovi, že pokud do 48 hodin, tj. do čtvteční půlnoci na 5. 12.2014 nenařídí klid zbraní na východě Ukrajiny a neuzná Novorossiji, zahájí ruská armáda vojenské operace s cílem osvobození Ukrajiny od chunty, která podle mezinárodního práva usurpovala moc ve státě. Dnes naštěstí prezident v úvozovkách Porošenko vyslyšel ultimátum a nařídil od 9.12. klid zbraní, aby neztratil tvář a před vánočními svátky nezavlekl svět do války. Pochybuji, že by kvůli fašistům někdo válku riskoval, ale reálné nebezpečí hrozilo. Neptejte se mě odkud tyto informace mám, jsem zvyklý jako býv alý zpravodajský důstojník  své zdroje nezveřejn´´ovat. Vím i pokračování ukrajinské krize, ale byla by to zatím neověřená spekulace.

11 6
možnosti
Foto

Včera proběhla na ČT malá zprávička, že Porošenko sjednal od 5. 12. mír. Nic víc, aspoň jsem nic jiného nezachytila. Pro ovčany je asi podle televize Porošenko mírotvorce, Putin naopak válečný štváč. Kdy už konečně začneme my dosud nezblblí prohazovat televizory okny? ;-)

12 4
možnosti

Vypadá to, že autor se opravdu domnívá, že Zeman osobně "zajistil desítky smluv".

8 6
možnosti

J87a51n 94H16y81n92e63k

5. 12. 2014 7:22

Jako vždy TREFNÉ. Je nutné lidem ukazovat věci jinak, než nám předkládají masmédia.

12 4
možnosti

Takže "Jan Hynek", říkáte?

7 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce