Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pěkné.R^ A tak nám pokračuje cenzura starého dobrého Rakouska - Uherska, protektorátu, ČSSR...

2 5
možnosti
VS

No, nemyslím si, že panu Olšerovi ta cenzura za ČSSR zase až tak moc vadila. Vesele se rozepisoval v těch svých Hornických rozhledech, jezdil si po světě a měl se fajn.

4 1
možnosti
JM
VS

Úroveň informování o KLDR je opravdu tristní. A přitom je to tak prostě - stačí se zeptat. Buď na pravidelných tiskových konferencích severokorejského vedení a pokud by to nestačilo, tak zastavit na ulici v Pchjongjangu prvního kolemjdoucího a rozebrat s ním vnitropolitickou situaci. I prostý telefonát se severokorejskými novináři by přece do reality vnesl světlo. A pokud by byli novináři líní a nechtělo se jim do KLDR, mohou přece získat informace od některého ze severokorejských turistů, kterých bude určitě třeba v Praze dost.

Ano, někteří novináři jsou ostudou svého stavu. Objektivita je pro ně neznámé slovo, zveřejňují nepravdy, pořád dokola se drží čtyř témat, vykrádají cizí články a vydávají je za vlastní a i když je jim dokázána lež, jsou příliš zbabělí na to aby se omluvili.

Jen se nebojme ukázat na tyto bulvární pisálky ukázat prstem!

13 0
možnosti
VS

Konečně se mi zřejmě podařilo zadiskutovat konkrétně a k tématu článku, že jsem se nedočkal obligátního mínusu.:-) Je hezké vidět, že i mí věční oponenti se mnou konečně souhlasí a nepovažují za nutné cokoli z mého příspěvku vyvracet.

1 0
možnosti
JM

Chtelo by to pane Olser drzet se jednoho tema, jinak to vypada jako blaboly silencovy.

O osud Kimova popraveneho strejdy se neobavejte. Ten clovek je zajiste v bezpeci a urcite vas brzy navstivi ve vasi neexistujici redakci, abyste setrvali delsim v druznem hovoru.

A po nem prijdou i ty tisice zmasakrovanych cinskych studentu  Tiananmen Square. Jejda, to bude naval…

Ted uz jen zbyva, abyste se svymi komunistickymi a nacistickymi sou-druhy vyvratil i Gulagy a holocaust. 8-o

7 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce