Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DA

tak klobouk dolů, před tím co jste napsal. Asi nebudu první a zřejmě ani poslední, kdo to zde napíše, ale poprvé vám dám karmu a to absolutně bez výhrad :-)R^

4 0
možnosti
DM

Pane Olšere, velice často s Vašimi názory nesouhlasím. Dnešní článek je ale napsán opravdu skvěle a máte moji velkou karmu.

5 0
možnosti
JS

J39a10n 97S76e47m85i59k

1. 8. 2014 11:36

Jak se pan Olser srovnava s tim ze bezpecnost Izraele stoji a pada s eokonomickou a vojenskou podporou USA (prakticky financujici veskerou vyzbroj pouzivanou izraelskou armadou)?

Rad by jsem si precetl nejaky blog pana Olsera oslavujici roli USA ve sveteR^

1 0
možnosti
Foto

zajímavé zjištění - pod blogy na téma Izrael od pana Olšera zásadně chybějí jeho skalní obdivovatelé, pánové Vysočan, Chrásek, Mikula  .... a jejich nadšeně zdvihnuté palce.

2 0
možnosti
JC

To je snad má věc, nezdá se Vám? Vám do toho nic není a přestaňte trollovat.

0 1
možnosti
JP

Židé napsali Bibli, vynalezli Goléma - atomovou bombu, vynikají ve všech oborech a vědeckých disciplínách. Jsou zdatní literáti, lékaři, filosofové, hudebníci, režiséří, obchodníci i finančníci. Ti finančníci mají dnes problém se zavedením zlatého rublu. Nemohou připustit existenci paralelní měny, která by nepodléhala jejich hegemonii. Kdo ovládá celosvětový finanční systém, je pánem zeměkoule. UKrajinský konlikt má zabánit tomu, aby vznik hegemony nekontrolované měny zabránil. Rusko a Čína mají smůlu. Tento projekt se nesmí uskutečnit.

    Samozřejmě, že Izraelci bojují ohleduplně. Mají takový technologický náskok, který jim to umožňuje. Džihádisti ví, že se nemohou postavit armádě. Proto se armádě vyhýbají. Střety současnosti i budoucnosti se budou odehrávat v městských aglomeracích, kde armáda působí jako slon v porcelánu. Teroristi nebudou bojovat ani s armádou, ani s policií. Bohatě jim stačí, když budou likvidovat naše přirozené zázemí. Naše rodiče i děti. Budou nám zapalovat auta a vypalovat naše domovy.

   Naši civilizaci jsme oslabili hrou s ukrajinskou kartou. Rýsovala se spolupráce. Byly dohody o společném postupu vůči nepříteli. Zlatý rubl všechno změnil. Finančníci se nevzdají své hegemonie ani za cenu konfliktu, který již dnes odneslo na životě tisíce lidí. Rozbili napadrť probíhající spolupráci. Potože mají přístup do našich peněženek, budou přes finance vydírat všechny (ne)dobrovolně zúčastněné. Také jako svůj první krok zvolili likvidaci ruských bank. Také zhatili projekt nazvaný: "Společně nasytíme světů, který se měl realizovat na velké ploše ukrajinského území za účasti Číny. To, že ukrajinská měna - hřivna ztratila během několika měsíců až polovinu své hodnoty a prodražila tak veškeré nákupy ožebračenému obyvalelstvu o dvojnásobek, bankovní svět nezajímá. O tom se jaksi nemá psát. Stačí zneužít hajlující majdanské primitivy a svět se rázem ocitne na pokraji války. Židé se těchto primitivů štítí. Rozbití zlaté měny je ale pro ně důležitější.

4 6
možnosti
JM

Navidite mily pane nahodou zidy (nabo jak jste psal minule "svetove zidovstvo") i pod posteli ?8-o

3 2
možnosti
JM

No to je vsechno pravda, i kdyz se jedna vetsinou o recyklovane casti Olserovych starsich clanku.

A protoze je to pravda, proto take Olserem tolik nenavidene Spojene Staty Izraeli vsechny ty roky pomahaji, pomahaly a budou pomahat.

Ale jaky je rozdil mezi zfanatizovanymi muslimskymi silenci kteri se schovavaji za civilni obyvatelstvo ve mestech, vesnicich a skolach v pasmu Gazy a ruskymi separatisty, kteri se schovavaji za civilni obyvatelstvo ve mestech, vesnicich a skolach v Donecke oblasti?

Navic - jak ti radikalni muslimove, tak i rusti separatiste jsou vyzbrojovani ze stejnych zdroju ruskymi zbranemi. A maji stejny cil - zardousit svobodu nezavisle zeme. 

To, ze autor zatracuje prvni, ale pomoci Putinovy propagandy lzive obhajuje druhe jen svedci o jeho pomatenosti a naproste neznalosti pomeru.  Rv

1 5
možnosti
MD

Tak dno kastrolu jste lzici uspesne vyskrabal. Samozrejme, jak uz to tak pri teto cinnosti byva, na lzici je .. Ovsem na poklicce vam zustala zajimava skvrna 'zardousit svobodu nezavisle zeme'. Skoda, ze na te lzici neni odpoved, jak to s tou jeji nezavislosti a svobodou na TOM ci ONOM subjektu ve skutecnosti je.

4 3
možnosti
MD

Skoda, ze vase clanky netisknou deniky. Je toho jen velmi malo, co jim lze vytknout. Takze misto honorare za dobrou praci alespon karma. Hezky den.

1 1
možnosti
Foto

Pokud "velení Hamasu naplánovalo na předvečer Židovského nového roku Roš hašana, který se letos slaví 24. září, umístit v každém z tunelů, jež ústí do Izraele, přes dvě stě vyzbrojených teroristů, aby v kibucech na hranici s Gazou povraždili jejich obyvatele shromážděné ve společných jídelnách a zmocnili se tak kibuců a vesnic", pak ovšem provádění nynějších raketových útoků je vysoce netaktické a předčasné.

A protože nelze Hamas podezírat z takové pitomosti, tak buď platí, že rovněž ty záminky (ty zprávy únosech a vraždách dětí) byly, rovněž záměrně vyprovokovány, nebo velení Hamasu na předvečer Židovského nového roku nic neplánovalo.

1 4
možnosti
MD

Muze a nemusi. Rakety jsou 'kolorit' a jeho poruseni muze byt nezadouci indicii.

2 1
možnosti
RF

Bohuzel je smutnou pravdou, ze civilni zarizeni jsou zneuzivana ke zcela nevojenskym cilum. A to s plnym vedomim OSN!!! a humanitarnich organizaci v Gaze pusobicich. Mrtve deti pak delaji jen vdecne kulisy. Je mi jich lito. Stejne tak je mi lito obyvatel Izraele, kteri musi zit v kazdodennich obavach, co prinese dalsi den. Jenze se podivejme, jak o problemu referuji nejen nase media. To nema s objektivni zurnalistikou nic spolecneho. A nejen v pripade Gazy. Tupe stado je sokovano brutalitou valky, ktera svou realitou prekracuje moznosti chapani dnesni bylozrave spolecnosti. Ne vzdy souhlasim s autorem. Ale meli bychom se konecne probudit a zacit o vecech take trochu premyslet. Jinak se nemuzeme divit, ze na obou stranach barikady vitezi radikalismus.A to take nasi vinou. A propo. Kdo to financuje? Odkud se berou prostredky na permanentni destabilizaci? U nas se rika bez penez do hospody nelez. V Gaze by zadarmo do tunelu take nikdo nelezl.

7 0
možnosti
JM

Castecne s vami souhlasim, ale rekl bych, ze vetsina ceskych medii je jak k Izraeli, tak k Ukrajine v jejich boji za svobodu ferova. Coz se neda rici o Olserovi.

Podporovat Izrael a zatracovat Ukrajinu je prinejmensim schizofrenicke.

2 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce