Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Olšer nenávidí rozum více než komunisti otevřenou společnost ;-D

2 0
možnosti

Uf. Tak to byla zase slátanina. Asi byste chtěl vrátit výjezdní doložky. Možná byste mohl napsat také o supertajném Baštovi a jeho tajných kufřících, které dostal od neznámo koho v pražském metru.

8 0
možnosti

P87e75t86r 58K88o40l94á68ř

23. 6. 2015 9:00

Nebudu komentovat stupidní urážky autora od stabilních přispěvatelů a co se tyká Langera je v článku hodně pravdy. V první řadě je přímo zodpovědný za rozvrat policie ČR a za likvidaci finanční policie. Proč se to stalo a v čí prospěch to bylo můžeme spekulovat. Dá se říci že je čelným představitelem tzv. odeesáckého gaunerismu.

3 3
možnosti

To je prd. Jak jsem se tady dočetl, Bernie Madoff se svými fondy způsobil hospodářský rozvrat Albánie. Trvalo mu to sice třicet let, ale nakonec se mu to povedlo.

5 0
možnosti

Další ukázka Olšerova vnímání principu kolektivní viny. Bez rozpaků do blogu háže "vtipné" obrázky s Langerem a tykadly. Tedy až na jednu maličkost - Langer neměl s tykadly nic společného, Smetanu soudila jeho žena.

A Kubiceho zprávu nechal před novináři ležet poslanec Severa (KDU-ČSL), byť se můžeme domnívat, že po dohodě s jinými. Dokonce i Jiří Paroubek nenasazuje psí hlavu na Langerova ramena, ač ten byl v případu postiženým.

3 0
možnosti

Pocetl jsem si. Za praci misto penez alespon karma, neb nic nevznika samo. Doufam, ze to bude stacit.

2 6
možnosti
Foto

A vam pane Dvoracek opravdu nevadi, ze hned za temi podivnymi uvahami na tema statnich hranic nasleduje jeste podivnejsi slepenec, postradajici jakehokoliv smyslu ?8-o

4 0
možnosti
Foto

kdesi jsem se dočetl, že autor píše své články, jako součást terapie.

To by byl asi první případ, kdy se někdo léčí nenávistí.

A opět ty infantilní fotky.

8 0
možnosti

On to autor sám přiznal, samozřejmě na svém blogu někdy před milionem článků. Kdysi si někdo stěžoval, že do diskuse napsal, že "autor rehabilituje po mozkové mrtvici" a dostal za to napomenutí a výmaz příspěvku.

5 0
možnosti
Foto

Absence ostnatych dratu nabitych elektrinou, naslapnych min, vlcaku a site bonzaku udavajicich kazdeho "narusitele" uz 30 km od hranic muze vadit jen zatrpklemu komunistovi, nebo nackovi. 

Normalni clovek neco takoveho jen uvita.

Pokud se tyce ochrany celeho Schengenskeho prostoru, ten bude zapotrebi nutno chranit.  

A zajiste se to nakonec povede i bez straznich vezi a kulometnych hnizd nekde u Mikulova.........Rv

5 0
možnosti

To je zase slátanina...

"...v roce 1996 se ekonomika Albánie zhroutila, padla vláda a zemi ovládl chaos. Na počátku všeho stál krach podvodných fondů, který miliony obyčejných Albánců připravil o zhruba miliardu dolarů. Pyramidová hra šmejdu Madoffovi z Wall Street vycházela od 60. let..."

Mám tomu rozumět tak, že Bernie Madoff byl nějak zainteresován v úpadku Albánie?

7 0
možnosti

Jak říkáte ... Břéťa mění téma v jednom odstavci několikrát. Věty na sebe logicky nenavazují, z témat přeskakuje na základě jednoho slova.

Ale nemám mu to za zlé, dávám to za vinu jeho pokročilému věku a zdravotnímu stavu (viz výše).

6 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce