Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Pane Olser vy jste zapomel v tomto clanku kritizovat USA jak to ?

3 3
možnosti
JP

Kognitivní disonance

    Rozštěp osobnosti. Měli bychom si dávat veliký, převeliký pozor na to, kdy, komu a jak "držíme palce" Naše nejednotnost je vodou na Alláhův mlýn. Je v podstatě jednoduché odsoudit  poslední akce islamistů v Paříži, ale...

    Tak dlouho jsme bojovali za práva islámistických bojůvek Ujgurů  na západě  Číny a celosvětově horovali za jejich lidská práva, až nás naštěstí Čína nevyslyšela a zlikvidovala je.

    Příklad okamžité fyzické likvidace muslimských fanatiků si vzala Francie z Číny. Tvůj boj, tvůj teror - tvá smrt. Pokud by policisté podnikli pokusy teroristy zatknout, aby mluvili, jejich kumpáni by okamžitě podnikli akci, aby drželi rukojmí a vydírali. Jedině důsledné postřílení škodné tomu zamezí. (Váš hrdina je po smrti, za koho a co ho chcete vyměnit)? Tím je záležitost uzavřena. Jsem rád, že francouzští profesionálové přišli na to, že jakékoliv zatčení teroristů není z bezpečnostních důvodů možné, jenom jejich okamžitá likvidace přichází v úvahu, jako minimalizace bezpečnostních rizik. Mrtvý terorista=nemožnost licitování islámistů. Přísahal bych, že právě takto to probíhalo v Číně. Chceš nám škodit? Od té chvíle jsi chodící mrtvola! (Co jsme se v rámci naší civilizace kvůli tomu napohoršovali)!

    Oblast Lhasy v Tibetu se nachází v hraniční oblasti Afghánistánu a Pákistánu. Šílení islámci rozstříleli  a zničili v oblasti největší sochu Budhy na světě. Mírotvorci, přející si v dnešní době naprostou samostatnost Tibetu, si vůbec ve svých mírotvorných hlavinkách neuvědomují, že by tato oblast, bez ochrany velmoci velice rychle padla do područí militantního islamismu. Všechno to, co obdivujeme, by bylo v troskách.

     O Rusku jsme se toho napsali až dost. Nešťastníci, co zde produkují své "názory" píší například o Jižní Osetii jako o oblasti, kterou svévolně obsadilo Rusko. Rusové bohužel nechali Gruzíncemi pobít ze strategických důvodů trisíce ruských obyvatel. Věřili, že OSN vyhlásí genocidu. Trpíme kognitivní disonancí. Bohužel!

6 2
možnosti
RH

Muslim nebo Rusák. Obojí je necivilizovaný bojovník proti západní civilizaci.

5 9
možnosti
AS

A33d74a31m 20S42t10a11v68a

10. 1. 2015 9:09

Včera jsem tu někde četl, že egyptský prezident  uvedl, že je nezbytné islám reformovat. To plně souhlasí s vaší sumou zločinů proti lidskosti této zatímní tzv. náboženské ideologie. Věřme však, že Islám se bude reformovat - snad i správně pochopí křesťanství / jako např. ono ... hoď po ní kamenem..../ , a tento vliv křesťanství přinese své ovoce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce