Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Camino.

4. 7. 2011 20:10
Omluvit jste se mel ve svem prvni dopise,

proc jste musel pokracovat? Je to asi tim starim, musite to poradne rozmazat a stydet se asi neumiteRv

0 0
možnosti

pouyti

4. 7. 2011 22:53
Re: Omluvit jste se mel ve svem prvni dopise,

A umis stydet ty,kdyz kolem dokola porad papouskujes par vet?

0 0
možnosti

franc@fírek nevl.dvojče

2. 7. 2011 20:08
Dehonestace protivníka a la Olšer

Ocituji z vašeho textu:

"Na Blízkém východě jsou rakety vystřelovány Hamásem a Hizballáhem na Izrael, který je pod ochranou USA, a páchány sebevražedné atentáty; pan Novotny znovu tleská těmto „partyzánům osvobozeneckého boje“, jimž v civilizované společnosti říkají teroristé."

?Jste schopen obhájit toto tvrzení, kterým napadáte osobu G.Novotného?

2 0
možnosti

geo.novotny

2. 7. 2011 21:24
Re: Dehonestace protivníka a la Olšer

Pan Břetislav Olšer po tom, co jsem v odpovědi tuto větu obsahující zákeřnou dehonestaci a LEŽ - podvodně a zákeřně rrychle UPRAVIL - tím, že tam vsunul slovíčko "zřejmě". To dokumentuje je serioznost. Bude mu to nic platné, protože PŮVODNÍ znění mám vytisknuto krátce po umístění článku na jeho blogu. !!!!!!

G.N.

2 0
možnosti

Hufner

2. 7. 2011 8:50
Pane Olšere...

....považuji Vás za jednoho z nejlepších blogerů, rád Vaše postřehy čtu a reagovat i nadále na nemístné útoky a lži nějakého nýmanda Novotného považuji za zbytečné.

2 0
možnosti

jendazmoravy

2. 7. 2011 7:57
Pan Novotny je uvědomělý

Pro pana Novotného platí jednoduché morální pravidlo: Cokoli dělá administrativa USA, je to nejsprávnější. Pan Olšer se snaží místo toho hledat něco "objektivnějšího". Řečí 18. století pan Novotný je oddaný příznivec krále Ludvíka, Olšer je osvícenec. Co je lepší? My, co pamatujeme dobu komunismu, tak pochopíme pana Novotného. Propagandu toho stylu, že co vláda dělá, je vždycky to absolutně nejlepší a nejprozíravější, jsme tady zažili dost dlouhou dobu. Tomu odpovídá i uzavření diskuse - pokud má vláda (v případě Novotného a Vietnamu vláda USA) absolutní pravdu, pak opravdu není o čem diskutovat.

Který přístup je lepší?

1 0
možnosti

Camino.

2. 7. 2011 20:03
Re: Pan Novotny je uvědomělý

Az bude mit pan Olser takove nechutne a vulgarni prispevky, ktere pravidelne nechava vietnamsky piuyto-ctenar 1970 a par rudych gnomu (vyjimam eltonina, doufam, ze jsem nezkomolila jmeno, ten je sice jedovaty, ale vesmes ma uroven), pod blogy pana Novotneho je to jako na vietnamskem trzisti. Pan Olser ovsem nema zdaleka takove znalosti o valce ve Vietnamu, jak mu zde prisuzujete......cela tahle zalezitost je trapna a "not all old people are wise"!!RvRv

0 0
možnosti

Xcv

2. 7. 2011 7:49
Nejhorší jsou mocnosti

a vždy jde o ropu. Tak by se dal charakterizovat obzor p. blogisty. Akorád až nebude ropa /no arabové nám jí nedají a Ruská nebude stačit a navíc je mocenská/pan blogista pojede na své cesty čím ? Pěškobusem.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

3lipy

2. 7. 2011 6:51
Jednoduché jak facka!

Když mně někdo napadné, dostane přes hubu. Ve válce neplatí " kdo do mne kamenem, ja do něho chlebem". ...nebo jak to je:-).

A hezký víkend.

1 0
možnosti

pouyti

2. 7. 2011 0:02
Pan Olsere

.Primitivni lez a vymysl nikdy nedela z hanebne porazky Amiku vitezstvi.Kaslete na ty odpadky Pekny weekend!

0 0
možnosti

pouyti

1. 7. 2011 23:36
Par vymyslu z G.N. nedela z hanebne porazky Amiku vitezstvi

Na spinavejsi propagandu z strany Amiku museli Vietnamci poslouchat v pulce  stoleti , a to od Stabu psychlogicke valky ,a nejen  od nejakeho obycejneho podvodnika.Na takovou primitivni propagandu Vietnamci kaslali a bojovali dal do viztezstvi.Radeji se podivejte na You TubeVideo "Fall of Saigon" abyste vedeli,jak Amici a jejich posluhovaci museli utikat z Vietnamu v paniku pred utokem komunistickych jednotek,jak chovali s zajetci,jak "okupanty z Sever" lide vitali.Ve Vietnamu jen tahle skutecnost je vecna :cizi vetrelci nemaji nikdy,nikde misto,at z nejsilnejsi mocnosti sve doby.

0 0
možnosti

pouyti

1. 7. 2011 23:51
Re: Par vymyslu z G.N. nedela z hanebne porazky Amiku vitezstvi

Vietnamci povazovali Amiky za nepritele z 2 duvodu:

1) Amici pomahali Frantikum v agresivni valce ,kterou rozpoutali Frantici hned po 2.svetove valce v umyslu znovu okupovat

Vietnam

2)Amici nastolili loutkovou vladu v Jiznim Vietnamu v umyslu rozdelit Vietnam a potlacili ty,kteri pozadovali sjednoceni zeme

Proto propaganda z strany Amiku a jejich posluhovacu Vietnamce nezlomila.

0 0
možnosti

Pivomil Ochmelka

1. 7. 2011 23:10
Na smetiště dějin se zločinci z NATO!

Nevím proč, ale když čtu psaní pana Olšera, dýchne na mě hnusný smrad Rudého Práva. Pro jistotu pět miliónů zopakujeme několikrát, aby to i traktorista pochopil, jestli to je pravda nebo ne, to není důležité, traktorista si to bude pamatovat a večer vykřikovat v krčmě. Ve světě pana Olšera si my Češi musíme pořád dávat pozor, být bdělí k záludnostem všech velmocí a proplouvat tím svinstvem jako dědové vševědové ze střední Evropy. Amerika nebo Rusko, jsou to všichni stejní dobytci. Takoví lidé jsou nejlepší slouhové nájezdníků, at už z východu nebo ze západu, protože si zrelativizují úplně všechno. Já s tím nesouhlasím, a ač se mi chování USA nebo NATO leckdy tak nějak nezdá, nesnažím se předstírat, že já tak nějak stojím mimo tyto darebáky a nechci s nimi mít nic společného. Pan Olšer s USA a NATO nic společného mít nechce. Až přijde sultán Bayezid, pan Olšer bude první mlátit hlavou o zem, protože na rozdíl od zločinců NATO by ho Bayezid nechal narazit za hloupé řeči na kůl. Fuj.

3 0
možnosti

franc@fírek nevl.dvojče

2. 7. 2011 20:09
Re: Na smetiště dějin se zločinci z NATO!

R^!R^

2 0
možnosti

kladivo a srp, naroste ti hrb

1. 7. 2011 22:51
Nejostudnější komentář dne

Pane Olšere...... nechte ho být. Ten člověk za to nestojí. Hezký víkend.

doporučit (+3)  Doporučují 3 čtenáři

nevhodné? František Matějka v 15:45 RvRvRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce