Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukrajinské armádě nijak nepomohlo ani 400 amerických tankistů a nedostali se do měst Slavjansk a Luhansk, ani specialisti firmy Greystone, kteří měli připravit podmínky pro těžbu břidlicového plynu. První malayjské letadlo bylo uneseno na ostrov Diego Garcia s 22  specialisty IT technologií, aby nepomáhali Číňanům zajistit mírný náskok, ale druhé mělo posloužit Ukrajincům k osočování velkého souseda, sestřelením letadla s již mrtvými pasažéry. Sestřelení ukrajinskými SU 25 potvrdil španělský letový dispečer. Před obvyklým výročím sestřelení věží WTC 11. září bude na mém blogu kompletní popis události podle údajů americké armády z jejich federálního vojenského zpravodaje FASU.

0 0
možnosti

Pamatuji si na jizlivost, s jakou se pan Olser posmival ukrajinskym vojakum, kdyz odmitali bojovat proti svym slovanskym bratrum na Krymu. Jejich mirumilovnost si pletl se zbabelosti.

Ted kdyz se naucili bojovat a brani svoji zemi proti krutemu a zakernemu nepriteli, pise tento clovek den za dnem clanky plne zloby a Putinovy propagandy.

Ja drzim ukrajinskym vojakum palce. Vzdyt bojuji i za nas. Pokud zapas s agresorem prohraji, budeme mit ruske tanky znovu na hranici se Slovenskem.

10 3
možnosti

P77a45v54e59l 36K31u84l90a

7. 8. 2014 11:52

R^ k tomu závěru, nic jiného si Olšer a jemu podobní nepřejí Rv

4 1
možnosti

"Média chrlí hrozné zvěsti na plné pecky;......" jen u toho Olšera ja to taková pohoda ;-D

6 4
možnosti

Vám je opravdu k smíchu to, co je v článku pana Olšera?

5 7
možnosti
Foto

V roce 1994 došlo vBudapešti k podpisu čtyřstranného memoranda - USA, Velká Británie, Rusko,Ukrajina - o nedotknutelnosti existujících hranic Ukrajiny a výměnou za tutozáruku Ukrajina se vzdala své výhody nukleárně vyzbrojeného státu.

7 4
možnosti

Putlerovcum se neda verit. Ukrajinci si tech 2000 hlavic meli nechat. :-P

5 10
možnosti

Ten otaznik je dobry. I clanek je dobry. Az budeme moci podobne cist bezne v nasem tisku, videt diskuse v CT ci slyset v CR, budeme moci konecne rici, ze zijeme v demokracii. Zatim jsme jen preskocili z jedne nohy na druhou a stojime jako capove v melke vode.

8 3
možnosti

Ta jako pane Dvoracek,  ze demokracii delaji zmatene blaboly a papouskovani Putinovy propagandy ?

5 7
možnosti

Jeste ze vy vzdycky vite jak to doopravdy je......nebo spis urcite si to myslite....

2 2
možnosti

Zato Vy si nic nemyslíte. Čím byste asi tak myslel?

2 2
možnosti

USA a americane. Stat a lide bez svedomi.

5 6
možnosti

J21a54r72a 56R25a30n11k

7. 8. 2014 8:31

Vlada mozna, ale vynechte z toho lid, to same by se dalo napsat o mnoha zemich.... napr. Rusko:-/

7 3
možnosti

dakujem, ze ste uznal, ze rusko za pomoci svojich vojsk anektovalo krym. nieco podobne ako sudety. len hitler bol o nieco serioznejsi. dal tomu diplomaticky kabat. mnichov.

7 2
možnosti

pardon, to platilo panu sejnovi.

1 0
možnosti

Někdy si říkám, že snad, doufejme v to, musí přec za tyhle hrůzy být někdo potrestán!

Je dobře, že o tom píšete. Ono v téhle současné mediální protiruské kampani se tyhle zločiny USA+NATO upozaďují a málokdo se odváží je vytáhnout na "světlo boží".

Za článek karmaR^. Pište dál, byť se dost přátel malinového údolí snaží, seč mohou, abyste nepsal a samozřejmě všechno budou popírat a popírat ...

11 9
možnosti

J16a87r69a 14R75a13n96k

7. 8. 2014 8:33

Jste velice vtipny, pane Chrastku;-)

5 5
možnosti

Já sem ptám stejně jako vy putinisté.. Kde jsou důkazy?????

Jo a mmimochodem, foforové bomby nejsou zakazané zbraně

5 13
možnosti

Přesně tak, soukmenovče Peszynski. Je přece jasné, že použití fosforových bomb proti vlastnímu obyvatelstvu je povoleno. Možná sice jen na Ukrajině ukrajinským parlamentem ve formě vyhlášky, ale povoleno. Je přece potřeba ten "ruský ksindl", jak vy soukmenovci nazýváte Rusy, na Ukrajině vypálit jakkoli, nejlépe "povolenými" fosforovými bombami.:-P

11 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce