Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

CHtěl bych vám říct, že někteří tak podléháte propracovaným nátlakovým hrám americké administrativy, že už nevíte, co je pravda. Zejména pan Malina by měl zajet na jih USA na pobřeží Mexického zálivu, kde zjistí otřesné životní prostředí od chemizace natolik, že i angrešt má novou odrůdu od umělé DNA! Jak se prostředí v USA vyvine dále, pozná zanedlouho. Měl by se zajímat, proč v USA je tolik tornád a tak znečištěné životní prostředí. Nebo kam chodí obyvatelé hlavního města uctívat památku vypařených           z 11. září 2001 Všude kam šlápla noha amerického vojáka nic neroste(obrazně). V Afganistánu je narůstající počet mudžahedínů, kteří chtějí pomstít památku blízkých, zavražděných americkými vojáky při náletech, ačkoliv nikdo z nich nebyl povstalcem. Vaše hodnocení událostí na Grenadě je lživé, protože mimo toho posloužilo Reganovi pro obhájení domnělému vlastnictví ostrova britskou korunou. Nová hlava ostrova Bishop požadoval novou rozjezdovou dráhu pro letiště, ale britové jim nechtěli vyhovět. Po nástupu ochotné firmy z Kuby, proto Regan zpozorněl a zakročil ve prospěch britské koruny, která o to ani nestála! USA je tak státem, který terorizuje celou zeměkouli. Jenže Obama nyní pociťuje tlaky nepřátelských etnik i uvnitř státu, a proto buduje tábory pro nepřízpůsobivé etnika. Je jich ale nějak mnoho!?

0 1
možnosti
JM

Pro vasi informaci pane "Gabriel". Spojene Staty (vcetne pobrezi Mexickeho zalivu) znam narozdil od vas velice dobre.

Paranoidni nacisticke  i komunisticke weby uz mene. 

Takze jsem vam vdecen za informace, at uz jsou jakkoliv zmatene a  mozno rici ze i slabomyslne. 

Vas jaderny vybuch and newyorskymi mrakodrapy, nepristani Americanu na Mesici a mirumilovni Kubanci budujici na Grenade komunistickou vojenskou zakladnu jsou opravdu perly.

Jen tak dal, dobry muzi !R^

2 0
možnosti
PK

P22e67t84r 43K67h52o38l

26. 4. 2014 16:01

Horká zpráva z nedaleké budoucnosti. Imperátor Putin jmenoval Břetislava Olšera ministrem propagandy...

3 0
možnosti
JM

J98i29r18i 17M95a76l32i30n35a

26. 4. 2014 21:43

Aha, tak proto porusil svou zasadu "jeden clanek denne i kdyz vim kulovy". 

Prebira v Kremlu odznak sve moci - rudohnedou hlasnou troubu.;-)

0 0
možnosti
JM

Zajimave, ze Olserovi nevadi zverstva ruskych neonacisu i samotny fakt, ze je jich mnohem vice nez na Ukrajine. Tohle video je jen pro silne nervy. 

 

http://therfn.blogspot.ca/2010/04/russian-neo-nazi-beheading-real-video.html

2 0
možnosti
OL

O21t68o 20L90e85v

25. 4. 2014 16:06

No teď již lépe chápu proč kanada tomuto rádoby "novináři"zakázala vstup na jejich území je mně z vás na blití pane Olšere.;-€;-€;-€

4 0
možnosti
SS

Ona ho Kanada i vyhostila. ;-D

0 0
možnosti
JC

Nesprávné užívání odborného pojmu fašismus mně velice vadí.

Kde jsou tam jaké fascec? Kdo podporuje jejich ustavení? Kdo připravuje reorganisaci práva a státního systému na systém profesních svazků?

3 0
možnosti
VS

Z toho, jak se v článku střídá vzteklá intonace vět a relativně střízlivý popis, je na první pohled zřejmé, že pan Olšer opět zkopíroval několik cizích komentářů, přidal něco málo ze zpravodajských serverů a doplnil tyto úryvky průvodním slovem.

9 0
možnosti
PK

Dobrý je třeba toto:" paradoxně žádá demisi úřadujícího ministra vnitra Ukrajiny Arsena Avakova a zatčení všech, kdo se podíleli na zabití koordinátora hnutí Alexandra Muzyčka, který byl zastřelen v noci na úterý nedaleko jedné kavárny u Rovna" Chudák Muzyčko, už byl zastřelen několikrát. Olšer ten obrat v novi na úterý používá už asi měsíc:-)

8 0
možnosti
AK

Poslyšte Olšere, cara Putina tajná služba prý měla svoje lidi nejen na Majdanu, ale má je přímo i v některých politických, radikálně-extremistických uskupeních. Z nich se pak rekrutují různí ti provokatéři, neúnavní vrhači koktejlů, rozbíječi obchodních výloh, "mlátičky" nevinných občanů a možná i zakuklení střelci. Už se to k vám doneslo??

6 5
možnosti

A co na tom Majdanu dělali ti demonstranti, respektive ti nevinní občané, když to měli zakázáno kyjevským soudem. Kdyby respektovali soudní zákaz, Krym by byl dnes ukrajinský.

6 7
možnosti

J24a76n 39Š90u81s43t81e36k

25. 4. 2014 8:40

Když vidím, co fašisté dělají na Ukrajině, tak jako bych viděl Německo těsně před nástupem Hitlera. Taky fašistické násilné hordy a plno špinavé lůzy, která je omlouvaly a podporovaly. Také tehdy příznivci fašistů napadali své odpůrce a snažili se je umlčet. Fašizmus a jeho příznivci jsou opovrženíhodný lidský odpad.

Karma. R^

9 10
možnosti
Foto

Vy tam snad musíte žít, když máte takový jasný přehled. :-P

7 1
možnosti