Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Koukám, že suverénní krotitel českého jazyka a ochránce pracovní doby dostal opět přes prsty.

3 0
možnosti
JP

Pane Olšere, dnes a denně vidím, kolik čtenářů zde máte, číhajících na to, aby Vám mohli dát své mínus dřív, než se pracující vrátí z práce. Je to úžasné dílo lidí, kteří žijí jenom proto, aby Vás odsoudili. Je to skvělé! Jenom Vám navyšují karmu. Ti, kteří zde nejsou přihlášeni, samozřejmě reagují tím, že se hodnota Vašich témat díky jejich odsudku zvyšuje. V matematickém výsledku se potvrzuje, že mínus a mínus je plus. Ty plusy najdete v konečném hodnocení a to je vždy V.I.P.!. A proto mějte slitování nad těmi ubožáky! Vždyť přece plní to, co nechtějí. Tím, že Vás zesměšňují Vám nechtíc (mimoděk) navyšují karmu. Výsledkem jejich snahy je klad. Čím více se snaží, tím vyšší ohodnocení svého blogu máte. Nepřímá úměra zde funguje báječně, přímo očividně.

4 14
možnosti
VR

Já mu tu karmu přeju:-)

Karma je na zdejším blogu díky administraci  naprosto k ničemu a jen k smíchu, stačí několik málo nadšenců už to lítá. Pokud není možnost záporné karmy, je to na nic. Zkreslené  a bez jakékoli vypovídající hodnoty. Jen takový dárek redakce blogerům. A máte pravdu, ta úměra na zdejším blogu platí, čím větší exot, tím větší karma.

10 2
možnosti
JP

Kde jsou hranice ideologické diverze...?

    Musím uvést, že jsem nijak nezatrpknul. S přítelkyní odebíráme na předplatné čtvrteční i páteční MF DNES. Mám totiž ohledy k těm, kteří, když vystudovali žurnalistiku a jejich rodiče to stálo spoustu peněz (a je samotné spoustu úsilí), aby v té konkurenci obstáli. Vše běželo hladce. Novináři jsou oborníky na všechno, protože jim nic jiného nezbývá. Taková rozmanitost témat, bezbřehá nekonečnost a tvárnost lidského myšlení. A teď toto všechno moderujte, mějte pod palcem! Byla doba názorových střetů. Ambiciózní novinář se mohl zaskvět. Jeho stanovisko nemuselo být určující, každý soudný člověk si učiní svůj obrázek na základě jím poznané skutečnosti.  Není chybou, když se naše nazírání na svět a životaběh liší. Tomu se říká demokratický princip smýšlení daného lidského souručenství. Vůbec nesmíme počítat s tím, že novinařina se má dotknout pouze těch nejvyšších (intelektuálních) pater společnosti. To by potom vázl počet čtenářů, vydaných výtisků. Dnes si dovolím sypat si popel na hlavu za nás oba, kteří jsme díky svému důchodu "zaopatřeni",tudíž v postavení mimo hru. Ono se nám to kritizuje...ale měli bychom vzít v potaz, že ti, kdo nám své zprávy předkládají, nemohou riskovat své kariéry jenom proto, aby nám dali zapravdu. Doba se změnila natolik, že psát podle sloganu "Piš, jak slyš" by mohlo znamenat kobereček a konec kariéry. A tak nezbývá, než z veřejné diskuse vyloučit oponenty, neboť zveřejnit nějaký, někým neschválený názor, znamená dostat se do postavení mimo profesionální novinářskou kariéru. Ten, kdo má své závazky a musí je plnit, musí zároveň držet hubu a krok. Proto odebíráme s přítelkyní MF DNES i v současnosti. Mám stále menší chuť číst články bez protinázorů. Za komoušů se říkalo: Víte, jak je to s pravdou v novinách?...Pravdivý je nadpis, pravděpodobné počasí a nepravděpodobné to ostatní...Věřme, že novináři jsou rytíři svého řemesla. Že čas volné konfontace názorů se opět vrátí. S výjimkou extrémistů!

3 6
možnosti
PK

P26a76v25e92l 51K15r39á17l

29. 7. 2015 9:13

Že události v Oděse vyvolalo pár zmetků,kteří napadli pochod za jednotu Ukrajiny a že vše v domě,co lehl popelem bylo připraveno dopředu jako jasná provokace páté kolony na Ukrajině,je dnes již jasná věc,ať se Olšer snaží lhát jak chce.A jak bojovat s těmi co chtějí začít válku,válku proti lidem co chtějí jen žít,ve svobodné zemi,Olšere?Nechat je vyhrát,aby pár zmetků zaplacených ze země,která na Ukrajinu bezprávně útočí,ovládalo strachem většinu města?Ne pane Olšere,agresorovi se nesmí ustoupit,a když neustoupí agresor,tak bude poražen,tak jak se stalo v Oděse,ruští komonáckové ochutnali vlastní medicínu,sjednotili většinu,proti sobě,a kdyby to nedopadlo takto,tak je v Oděse dnes domobrana,pod vedením nacistického Kremlu.Ale Oděsa nakonec vyhrála,pane Olšere,žádná válka tam není,a vlastizrádci byli poraženi

11 8
možnosti
MD

Ukrajina nic nevyhrala. A jeste dlouho nic nevyhraje. Nestastnice, pokrocivsi z blata do louze, menic 'na svem cele' jedny darebaky za jeste vetsi.

7 4
možnosti
Foto

dnes a denně stejná snůška polopravd, lží a nenávisti.

Co nutí starého člověka tohle denně podstupovat???

14 4
možnosti
MD

Polopravd? Tak na dnesni novinarske prof. pomery je 50% pravdy docela slusne.

6 10
možnosti
VS

Ne, že bych chtěl nějak zpochybňovat, že pan Olšer je čtyřnásobným laureátem ceny E.E.Kische. Jen mne zaráží, že se dá dohledat pouze to, že v roce 2001 dostal tuto cenu, v roce 2002 čestné uznání, ale ta další dvě ocenění nějak nejsou k nalezení. Na svých stránkách pak tvrdí, že ocenění získal třikrát.

Byl bych rád, pokud by mi nějaký znalec páně Olšerova díla mohl poradit. Předem děkuji.

7 1
možnosti
MD

RF ma dostatek nejen plynu a ropy ci dalsich komodit. Je tam spousta dalsiho. Proto je tak lakave pro okolni svet. Co se tyka tech 'nasich demokratu' ve statni sprave jedne nejmenovane mocnosti, skoda mluvit. Uz bylo receno dost. Je hezke, jak se navzajem uci JEDNI od druhych. Jo, ten vas clanek, da se cist.

3 12
možnosti
JB

J52a51n 30B82u23r85i37a22n

29. 7. 2015 8:30

To platilo přeci vždy, že sovětské brambory byly větší, mléko smetanovější a dojil tam i kozel - přece by ho soudruzi jen tak zbůhdarma neživili.

11 2
možnosti

Mínusy těm, kterým patří a karmu panu Olšerovi. R^

8 13
možnosti
PK

P98a18v49e91l 23K28r53á76l

29. 7. 2015 9:34

Už ho tam máte,a jak říkáte,všichni komu patří,a Olšerovy výsměch,za ubohou lživou propagandu

4 1
možnosti
AS

A44d16a43m 62S24t51a89v12a

29. 7. 2015 8:26

I já jsem byl zděšen z toho Palatova uvažování v jeho článku v Mladé frontě. Je vidět, že to byl vzorný a poslušný študios bolševických novinářských pedagogů, které jeho i předcházející takové  pisálkovské generace vedli k totální bolševické demagogii.

6 4
možnosti
JK

Pravidelný ranní šálek zvratků zvrhlého "takynovináře".Rv

13 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce