Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FR
JP

Je to k naštvání, svou hysterií jste udělali z amerického konvoje mediální jedničku, a ono to dopadlo opačně...Jinak by projeli možná téměř bez povšimnutí...Tak hurá do boje s další dávkou demagogických plků bolševická chátro!!

7 2
možnosti
Foto

Take to tak vidim. Zda se, ze jsou komuniste tim jak prijal cesky narod vojaky svych spojencu znacne rozzureni. ;-)

2 0
možnosti
PK

P56e27t96r 73K78u68č19e92r19a

30. 3. 2015 20:16

Tak Olšer se vykecal, komo to okarmovali a život jde dál. Včera se naštěstí ukázalo, že to s naším národem není tak zoufalé. Jsem rád, že jsem mohl být se svým osmiletým synem přitom a pozdravil naše spojence. Dobrovolně. A nazdory nepřízni počasí jsme si to užili. Když bylo 8 let mně, 7 listopadu a 9 května soudruzi nahnali všechny školáky k místní sokolovně, kde hodinu pindal plukovník z ponikevské posádky sovětské PVO ( na Moravě!) a pak se recitovalo. Taky rusky většinou. Jaký to rozdíl. Krásný rozdíl.

6 1
možnosti
PR

Ubohy Olsere vam musi byt ted strasne zle:-):-)

7 3
možnosti
DR

Karma.To ted bude v diskuzi jekot ;)

2 6
možnosti
Foto

Přijeli, nikým nepozvaní, proto naše vláda pohotově zaskočila za velmi očekávané, ale neprovedené pozvání našich osvoboditelů našimi občany. Proč tak studené jednání od starších pamětníků? Asi si ještě pamatují výzvu kapitána Kiliána ke generálu Svobodovi, aby urychleně osvobodil Plzeň od Američanů, pod jejichž dohledem "zajatí" němečtí vojáci vše ničí a spalují! Už totiž bylo rozhodnuto, kam budeme patřit. Naše štěstí, že místo kontaktu obou armád nebylo na našich východních hranicích! To bychom začínali od nuly. Na mém blogu brzy najdete články o nuke výbuších Američanů v hlubokých mořích, ale byly vydávány za zemětřesení (Haiti, Indonésie atd).

1 8
možnosti
PS

To je demokracie. Musíme akceptovat, že ten kdo se naučil jakžtakž psát může psát i blogy, byť sebepitomější.

6 2
možnosti
TN

Podávám papírový kapesníček, jen se vyplačte...konvoj us army je takovej propadák, že se vašim slzám smutku a vzteku vlastně nedivím ;-D

7 2
možnosti
MK

Olšere, vy fakt chytrej neumřete...

8 5
možnosti

K tomu prvnímu obrázku.(vtipu)

Jak se časy změnily! Když jsem za totality byla na gymplu, všichni jsme byli  plní  nenávisti k Rusákům a běžel vtip: " Rusové mají dva druhy armády: Válečnou a bojovou. Ta první se válí po Evropě a ta druhá se bojí na Ussuri ! "  Jak velmi se časy změnily, dnes má pravdu paní Smith a Johnson. Je vůbec známo, kolik od doby Vietnamu padlo těch krásných mladých Amerických kluků? Budou to desetitisíce nebo více?

1 0
možnosti

Mělo být! amerických "s malým "a". Omluva

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce