Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Více Snowdenu, aby svět viděl, jací "demokraté" jsou ve vládách USA. Nestačí jim přepadat cizí státy a posmívat se tím poválečnému mezinárodnímu právu, oni nedůvěřují ani svým dosavadním spojencům a musí je špehovat..

2 0
možnosti
JP

Vážený pane Olšere, máte u mne za 1. Dnešní příspěvek, který jsem Vám napsal, mi "vypadl". Snowden posloužil jako hromosvod. Hromy a blesky vznikaly jinde. Snowdenovo jméno slouží jako štít pro ty, kteří se potřebují schovat za jeho zády. Bylo otázkou času, jakou formou se o odposleších dozvíme. Proto ten hromosvod. Nemůžeme chtít po těch, jejichž činnost probíhá v tajnosti, aby nypsali: "Na to jsem přišel já", i s podpisem..

2 3
možnosti
JR

J33a65r92a 12R55a66n31k

15. 7. 2014 3:00

Na Bradley Manning a wikileaks uz nechcete vzpominat? Chelsey uz se Vam nelibi8-o

Vypichnu z te ptakoviny tuto cast:

?V USA jsou Snowdenové a další lidé, co odhalují nešvary ve “svobodné americké politice”, zcela “demokraticky” považováni za velezrádce amerických ideálů, zatímco prokazatelní zločinci a vrazi jsou anglosaským právem uznáni nevinnými; prostě, kdo bojuje za zájmy Spojených států, je “statečný bojovník za svobodu a demokracii USA”, ovšem ten, komu vadí hegemonie země s Národními gardami a druhým dodatkem ústavy o právu občanů vlastnit zbraň, ten je terorista a zrádce… Dnes se stalo odposlouchávání módou; kdo neodposlouchává, není "in". Spojené státy, náš drahý vzor."

CO MYSLITE, ZE BY SE STALO TAKOVEMU RUSKEMU SNOWDENOVI ??

Tam by byl: zmizen, zastrelen, ubit k nepoznaniRv

1 2
možnosti
JP

Myslím si, že Německé tajné služby velice dobře věděly to, co odtajnil Snowden. Každý stát (kontra)špionáží dsponuje. Hledala se jen cesta, jakou formou tato informace vypluje na povrch. Hrát si na "nevidím, neslyším" se dá do té doby, pokud neohrožuje činnost špionáže státní zájmy. To se také stalo. Proto byl vyhoštěn šéf CIA z Německa.

2 1
možnosti
JM

Snowdenovi nezavidim. Zadna slusna zeme ho jako uprchlika neprijme. A z tech neslusnych mu krome Ruska nikdo bezpecnost nezajisti. Tedy snad s vyjimkou Severni Koreje…..:-P

Snowden proto zustane v zemi, kde je prevazna cast lidi silne nacionalisticka. Takze je na jedne strane rada, ze Snowden zradil Ameriku, ale zaroven se na neho diva s odporem jako na vlastizradneho hajzla.

S obdivem mohou vnimat snad jen stejne vlastizradni cesti komousi a to mu moc platne nebude…..

4 5
možnosti
MK

Snowden má štěstí, že USA nejsou Rusko. Jinak by ho Obama nechal zlikvidovat jako Putin Litviněnka :-)

4 1
možnosti
JC

R^Článek dobrý, vystihl jste přesně pokrytectví USA.

Toho čtyřnásobného vraha nám k potrestání nevydají, "demokrati" a "spravedliví" amíci!

5 4
možnosti
BC

Vaším oponentům se to pravděpodobně opět nebude líbit,za článek karma.

3 5
možnosti
VL

Tak ono na těch vyzvědačských příbězích je hlavně komické to, že ten agent německé zpravodajské služby, který prý pracoval pro Američany (celá věc je zatím v šetření), byl zadržen na základě toho, že německá tajná služba zjistila, že kontaktoval ruskou stranu s nabídkou spolupráce, a na základě prošetřování jeho aktivit se přišlo na to, že pracuje již velmi pravděpodobně pro americkou stranu.

3 0
možnosti
SS

Kdyby to udelal v Rusku rasPutin by mu dal do kafe par gramu polonia a jeho otec by liliPutinovi dekoval za odstraneni zradce matky Rusi.

6 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce