Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a86r38a 90R18a64n70k

15. 7. 2015 20:04

Ten Vas fotoshop je skutecne ubohy.....ale ze Vam Angela dava zabrat;-)

1 0
možnosti
VS

Domníváte se, že se v případě obrázků dopustil Olšer vlastní tvorby?Tomu bych nevěřil. Ono upravit ve Photoshopu obrázek (byť stupidní) je o dost složitější, než CtrlC-CtrlV.

4 1
možnosti
MK

Hodně se mi líbilo ilustrační foto prezidenta Putina s malou Angelkou a Františkem;-D. Jinak si myslím, že blog je nošením dříví do lesa, neb se v něm píše, co racionálně myslící člověk již dávno ví;-). Akorát jsem si vzpomněl na svůj rozhovor s jedním Řekem tuším někdy v r. 1990 nebo 1991, když ten mi povídal.

"My Řekové nemáme prakticky žádný průmysl a žijem převážně ze zemědělství a "rizikové" turistiky (dnes turisty máme, zítra je mít nemusíme). Buďt rádi, že vyrábíte letadla, lokomotivy, elektrárny, ale i boty, trika apod.. Držte se toho, protože jakmile přestanete vyrábět, tak už výrobu neobnovíte a budete mít problémy jako my. U nás je předpokládám tak do 10 let"

Koukám, že kluk měl pravdu.

4 3
možnosti
BT

můžete vyrábět letadla, lokomotivy, elektrárny, ale i boty, trika do aleluja pokud je někdo koupí

7 0
možnosti
JP

Default Řecka se chystal ještě přetím, co Řecko lstí zatlouklo své dluhy, které nadělalo ještě s drachmou. Ono totiž všeobecně platí, že pokud si žiju nad poměry, je lhostejné, jakou měnu užívám, jakou měnou platím. Řekové uspořádali olympiádu, aby opili svět svými ivestorskými i pořadatelskými schopnostmi. Kdo by se na tu vějičku nechytil? Byla to ovšem euromucholapka. Jaksi se nám na ni nalepily nožičky a už nás nepustila. Řecko tak s pomocí eura odvrátilo bankrot, jenž by byl neodvratný, pokud by se nezbavilo drachmy. Podařilo se mu státní dluh přelít do Evropy. Tak - a hyn sa starajte!  Duše romantické svádějí řeckou rozmařilost na ty, kdo za ni nemohou. Pro Němce, který jde do penze v 67 letech, je řecký model nesrozumitelný. Zřejmě na tom něco je, že se mnohem starší člověk zpěčuje živit toho mladšího. Rád by viděl, aby společně s ním vytvářel hodnoty, nikoliv generoval dluhy. Je patrné, že se z Řecka stalo politikum. To ale nijak neřeší chuť Řeků pracovat na svém, zdaňovat svou práci a dělat jeden jako druhý maximum pro svoji zemi. Jedno je jisté - dluhy generují dluhy. Řecký syndrom je jasný. Dá se vyjádřit lapidárně. My za své dluhy nemůžeme, může za ně věřitel. To ale může tvrdit i každý z našich zadluženců. I tetka Macháčková nás hravě přesvědčí, že za její dluhy jsou odpovědni ti, kteří jí půjčili.

4 0
možnosti
Foto

Vydržel jsem číst do první hrubky a ta přišla záhy!!!!!!!!

6 0
možnosti
MS

Mně stačí přečíst titulek a vím, odkud vítr vane. :-)

5 0
možnosti
JC

R^ Napsal jste to dobře, pane Olšere. To ... tak jsme ultralevičáky srazili na kolena ... jsem sice doslova v titulcích nenašel, ale z obsahu všech těch dohod a prohlášení to jasně plyne. EU (v podstatě Německo) má novodobý protektorát. Jo, co se nepodařilo Hitlerovi zbraněmi, to se podařilo Merkelové penězi ... A to asi není konec ...

8 10
možnosti

Ani pan Chrástek nenašel ony inkriminované titulky? To už je vážný problém!

10 1
možnosti
BP

Chtělo by to podstatně delší blog a daleko pestřejší prolínání různých témat.Takhle tento velmi stručný blog s velmi ořezanou tématikou působí příliš nedovařeně.Nic naplat - grafomanem se člověk nestane jen tak - mír niks tír niks .

6 1
možnosti

mir nichts, dir nichts ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jezismarjajosefe, vo cem to je ? 8-o

5 1
možnosti
PK

P63a22v17e63l 54K24r37á57l

15. 7. 2015 8:33

Proč autor nemůže dvěma větama napsat "za vše můžou EU,USA,NATO,zachrání nás jedině Putin.A ti Řekové,co si léta žili luxusněji než pracovití Němci za nic nemůžou"Pak by byla i jednoduchá diskuse,stačilo by napsat Olšer zase lže,ale jeho bludy jsou dnes ve specializovaných ústavech léčitelné.Antikarma

11 1
možnosti

Nemůže to napsat, protože to by potom nemohl psát články do obskurních webů. I mašíblové chtějí číst rozvitá souvětí. ;-D

5 0
možnosti
LJ

Tak jsem se dneska koukl na titulky hlavních českých deníků a nic takového tam nestojí.:-P Mohl bych vědět, z jakých novin jste vycházel a z jakých titulků?

7 0
možnosti
VS

Už ten titulek... 

Je opravdu škoda, že autor nemá dost odvahy reagovat v diskuzi. Chtěl bych totiž vidět alespoň jedny jediné noviny (a nemusí být ani nejčtenější), kde se objevil titulek o "sražení ultralevičáků na kolena". 

Až do prokázání tohoto tvrzení tedy podle mne platí, že Olšer (opět) lže. 

P.S. Jen pro upřesnění - mělo by se jednat o včerejší (14.7.) noviny. Tento kompilát už totiž Mistr uveřejnil včera na jedné z obskurních stránek, kde dělá "šéfredaktora".

8 0
možnosti
VS

Tohle ještě musím zmínit, to mne dost pobavilo. Na těch Olšerovo stránkách rukojmi.cz se píše, že "vyloučeny jsou texty antisemitské, xenofobní, neonacistické a pornografie".:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce