Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Není to náhodou Ruská intervence a její vojáci na "dovče", jimiž začalo násilí? Přepadová komanda Navy Russia dobývala policajtárny na Krymu v taktických týmech a technikou CQB. Nemá náhodou Rusko ultrapravičáky mezi poslanci v Moskvě? 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/429730/Snazili-se-me-presvedcit-timto-videem-ze-Ukrajinci-jsou-fasisti.html

2 1
možnosti
Foto

J22i86r87i 40B80i90l19i46n90a

16. 10. 2014 9:20

Naprosto s vami souhlasim. Nejvic fasistu je prave v Rusku a Putina maji za hrdinu.....  Naproti tomu na Ukrajine ziskali fasouni v presidentskych volbach necela 2 procenta.....

0 1
možnosti
Foto

Já děkuji panu Olšerovi za to, jak ve zkratce vylíčil problémy současné Ostravy, tedy města, ve kterém žije. Kéž by bylo víc takových blogerů, kterým není lhostejná situace v jejich bezprostředním okolí, kde se přepadá i loupí za bílého dne, kde je mizerné ovzduší a životní prostředí dostává na frak. Taktéž děkuji za jeho aktuální fotografie, je vidět, že své město má dokonale prochozené a svým fotoaparátem značky Zenit mapuje každé zákoutí.

3 2
možnosti
Foto

Pane Chrástku, proč jste dal minus? Nesouhlasíte snad s tím, že pan Olšer má Ostravu dokonale zmapovanou a dělá vše, aby ruskému hlavnímu městu pomohl?

0 0
možnosti

Je to jistě pohled zvenku. Ale dělat z kohokoli satana se mi příčí. Dnes asi nejde ze strany EU nic jiného než podporovat Porošenka. Mně jeho kroky připadají v rámci situace rozumné. Přistoupil na Minsk a navrhl příměří. To je myslím rozumné. Možná Vám uchází fakt, že je i pod tlakem radikálů a Kyjev kontrolu nad všemi útvary prostě nemá, stejně jako Putin nemá kontrolu nad východem. A alespoň zatím poněkud přeceňujete politický význam Pravého sektoru a Svobody na Ukrajině, jakkoli s nimi máte pravdu a právě nad jejich vojenskými útvary nikdo v Kyjevě kontrolu skutečně nemá.

A tomu, že Porošenko vlezl do té pasti války, ona ho ta EU a nejen EU tak trochu ponoukala a zase i v tom byl pod tlakem vnitřních poměrů v Kyjevě. Nikdo nemohl předpokládat, že i z torzem ukrajinské armády neudělá na východě pořádek. Asi nikdo nepředpokládal, že tam narazí na profíky. Jakkoli se to předpokládat dalo a mělo. Ono to z venku vypadá jednoduše a zřejmě, že do války se prostě nemůže jít, pokud není zřejmé, že se vyhraje beze ztrát na obou stranách na lidských životech a že z toho nebude masakr. On i ten Porošenkův návrh s 3-letou karanténou pro východ se jeví za stávajících okolností rozumný, a sleduje zachování Ukrajiny jako celku. Otázka je, jak s ním naloží i druhá strana. Důvěra může chybět ač jiné cesty není.

0 0
možnosti
Foto

J27i80r16i 87B45i54l77i41n87a

15. 10. 2014 17:20

No, Porosenko vlezl do valky - kdyz vam nekdo zabere kus zeme tak budto stahnete ocas mezi nohy, nebo ne. 

Tu valku mel Porosenko v polovine srpna prakticky v kapse. Zbyval tyden, maximalne dva. Separatisticti nacelnici uz dokonce prchli do Ruska. Jenze pak prisla slavna sovetsk - pardon - ruska armada a vsechno bylo je jinak. Rusum se neda verit a komousum kteri je na zaklade jejich prolhane propagandy obhajuji uz vubec ne.

2 3
možnosti
Foto

Jenom k tomu hitlerovi, pokud je mi známo, tak dal příkaz zatopit Berlín.

0 3
možnosti
JC

Ne Berlín, ale U-Bahn. A také nařídil při ústupu všechno likvidovat. Odporný Rakušák, který zničil Prusko, aby pomstil Rakousko za Hradec Králové.

0 0
možnosti
MD

Nejak se to cele nevyvedlo. Lidem uz pojem 'pravda a laska' z pera filosofujicich a nastenkujicich vudcu uz nic nerika. Takze asi karma.

3 3
možnosti
PV

Je dobře, že si občas někdo vzpomene na těžce zkoušený ukrajinský lid a třeba i prosté vojáky, které posílá vraždit své spoluobčany tahle vojenskofašistickooligarchická chunta. Vůbec jim není, co závidět a je ubohé říkat, že si za to můžou sami. Víme přeci, jak to bývá, tohle se peče jinde než u voleb... v kterých si mimochodem zvolili demokraticky Janukoviče. Ale to je jiná kapitola, život jde dál a zima se blíží, na Ukrajině snad ještě rychleji...

ČlánekR^

6 7
možnosti
VS

Pokud tomu dobře rozumím - nazýváte-li obyvatele východní části Ukrajiny spoluobčany ukrajinských vojáků, dáváte tím najevo, že neuznáváte legitimitu tzv. Doněcké a Luhanské republiky, resp. Novorossije?

11 3
možnosti
AS

A76d41a92m 55S93t14a49v97a

15. 10. 2014 8:30

"Jsme lidi a ne potrava pro děla...": Takhle se ovšem také vnímali Němci, když byli pod Hitlerovým diktátem. Komu by potom asi příslušel ten Hitlerův knírek pod nosem, co tu mnozí "intelektuální vrtáci" tak rádi přimalovávají?

1 3
možnosti
Foto

J30i62r51i 23B69i34l18i77n67a

15. 10. 2014 8:49

Vladimiru Vladimirovici Putlerovi ?

5 4
možnosti
LC

kdyby Putin aspoň neprovokoval, úspěšná Zimní olympiáda a závod F1, chystá MS ve fotbale, jabka vozí z Číny, do číny staví plynovod Síla Sibiře, ukři podle myslivců a rybářů ,prý sílu Sibiře poznají natvrdo už v prosinci

10 6
možnosti
LC

a nebyla by aspoň jedna dobrá zpráva, aspoň jedna  pro fašisty z Kyjeva?

jedna zprávička

6 6
možnosti
Foto

J61i30r73i 24B84i70l98i71n89a

15. 10. 2014 8:47

Ty fasisty pane Cendelin najdete spis na strane agresora - v Moskve.

Dobre zpravicky pro Kyjev u komunistu neuvidite, ale zkuste se podivat treba do Olserova oblibeneho Zvedavce. Tam vyslo uz nekolik clanku o tom ze se separatisti navzajem rvou jako kone, ze jeden druheho zatykaji a muci. Zpravy jsou primo od hrdinneho ruskeho soudruha Girkina - Strelkova. To je ten, co nechal sestrelit malajske letadlo a jeste se tim chlubil.

6 5
možnosti