Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

svatáDala

9. 4. 2011 23:40
Tak

mám ze všeho smíšený pocit. Za 1. boj s korupcí korupcí ? A za 2. VV chtějí hlavu Vondry a tak ODS zatlačí /jak to dosud dělala/ a udělá se aféra kolem Bárty.

Padni komu padni, ale když mají odejít 3 "véčkaři" z ministerských postů, tak by měli odejít i ODSáci, kteří se proflákli aférami /Vondra, Dobeš, Kalousek/. Je to férové a politici by měli jít příkladem, ale to by jsme nesměli být v Čechách!

Škarka "vytahuje" na světlo 4 roky staré sledovačky a proč až nyní?? Chápu, že se každý něčím jistí pro případ nouze, co kdyby....

Každý věděl od začátku, že VV jsou převážně o penězích a také díky nim se do politiky dostali. Vlastně ODS a jiné strany také. Vždyť v první řadě jde vždy o peníze a ty politikům nesmrdí !!!!

Nevím čím se Bárta může "očistit", ale nechápu jeho kroky dávat desítky či stovky tisíc Kč jen tak?? Není snad tak blbý, aby si to nějak nepojistil, když to měla být "jako" půjčka, třeba smlouvou? A proč zrovna tyto lidi a kolik dalších co se nepřihlásili? Kdo zná odpověď?

0 0
možnosti

3lipy

9. 4. 2011 9:48
zdravím

0 0
možnosti

petrph

8. 4. 2011 15:03
tak daleko ještě nejsme

"Revoluce je jako Saturn: požírá své vlastní děti",prohlásil  francouzský státník  Vergniaud, když ho přivezli pod gilotinu. Tak daleko snad ještě nejsme.

Zatím "pouze" trojice neposlušných Huml, Škárka a Kočí. vyklouzla z postroje Věcí veřejných,nejsou povinováni panáčkovat dle rozkazů jejích lídrů. Čeká je ještě 3 roky poměrně příjemného života a lukrativních příjmů v poslaneckých lavicích, které jim nikdo nevezme.A pokud budou svou nezávislost patřičně medializovat,budou  mít větší šanci se do parlamentu po volbách vrátit,jako nezávislí nebo jako vítaná posila některé jiné strany,na rozdíl od svých stranických kolegů,kteří budou nuceni kandidovat na lístcích Věcí veřejných a beznadějně zmizet v propadlišti dějin.

A ani se nevylučuje,že tito 3 odpadlíci do té doby seženou z VV ještě 4 nespokojence (zdá se, že jedna už je na cestě),a koalice ODS+TOP09 s jejich pomocí, budou moci Věci veřejně odklidit z cesty

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce