Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně padl rekord v jenomyslnosti!

     Kam se hrabe pět států "Varšavské smlouvy" proti 22 ideově zocelených a správným a doporučeným způsobem rozhořčených přdstavitelů států vrcholné demokracie. Ta se projevuje tak, že kdo má opačný názor na současné události, (na rozdíl od doby bolševismu) nesmí oficiálně ani muknout. Tomu říkám vrchol demokracie! Dalajláma dělá co může, aby tuto jednotu ještě více sjednotil, i když už jenom paběrkuje. Naprosté jednomyslnosti je u nás otevřena nebeská brána takových rozměrů, o nichž svatý muž neměl ani ponětí. Jenom doufám, že nejí luštěniny, aby byla zachována duchovní podstata jeho Jasnosti.

    Nedokážu si představit, že by nebyl Tibet vojensky chráněný. Stačí se podívat na mapu ze západní strany sousedí se světem militantního a teroristického islámu. Čína má "plné ruce práce" s Ujgury. Jistě si s nimi poradí, narozdíl od současné Francie, kde právě zakázali mocí soudní Vánoce i symboly Vánoc, jako jesličky. Kdo provozuje jesličky, dopouští se trestného činu.  je to provokace vůči mírumilovným islámským občanům.

    Je načase zbourat chrám Matky Boží v Paříži. Zbytečně překáží mešitám. Křesťanské památky a zvyky nemají na území Francie co dělat. Doufám, že jsme v tomto ohledu stejně jednomyslní, jako na řádění Putina, který, mizera jeden, vysílá na Ukrajinu jeden humanitární konvoj za druhým, i když si je vědom, že když se řekne Ukrajina, vybaví se všem informovaným roh hojnosti. Proto posílat potraviny na Ukrajinu je provokace, která by se měla jednomyslně trestat. Co Ukrajině zaplatíme a dovezeme., to má. "Tak to má být, tak je to správné"! (Černí baroni). Ale, pánbů zaplať, Ukrajina odebírá naše zboží, pokud jí všechno zaplatíme. To je přece skvélý obchod, nemyslíte?

    Pokud by jim poradil Dalajláma, možná by nás to nelezlo tak do peněz. Vždy jsem si myslel, že se lze ztotonit se slabými a pomoci jim. To, že pomáháme hajlujícím megazlodějům, aby zničili mír v Evropě, mi rozum nebere. Ono to tak nemá být, není to sp...

3 2
možnosti
Foto

J91i30r90i 43B22i39l67i51n79a

21. 12. 2014 1:48

"Hajlujicim megazlodejum" nepomahame pane Pribyl "my", ale vy, zastanci Putinovy agrese. Mluvte tedy priste laskave za sebe. Rv

2 1
možnosti

Ano. Mám několik knih, které napsal Dalajáma a také několik knih pd Lobsanga Rampy, které jsem několikrát dokola četla. Také Tibetské tajnosti od Eduarda Tomáše a Karla Minaříka..Věnovala jsem tomu všemu hodně pozornosti, dnes jsem z toho rozčarovaná.

3 1
možnosti

Tibetská mystika je velmi stará a velmi učená. Zabýval se jí i Paul Brunton, který za první republiky měl velký vliv na českou mystickou školu. jenže já nyní nevím, zda tím, že už nejsme nejlepší přátelé s dalaljámou nyní zatratíme  i všechny ty věci, které tu byly vneseny, aniž bychom tomu ovšem podléhali. Opravdu jsem si myslela, že to nějak přeháníme se vším tím oslavováním Tibetu a myslím si to dodnes, ale asi by bylo vhodné ty poznatky a literaturu ponechat, když se to už přeložilo do češtiny, aby si zájemci v tom mohli číst.

4 1
možnosti
Foto

J51i76r58i 30B64i94l23i78n58a

20. 12. 2014 12:21

Minule tady kdosi Olsera pochvalil za to ze i kdyz sam sobe protirecil, dokazal alespon psat o jedne veci. Ale to nejspis byla nahoda, protoze zde mame opet nesmyslny, roztekany komunisticky blabol.

Zaujal me snad jenom zacatek. Opravdu si Olser mysli, ze existuje jakesi rovnitko mezi sovetskou okupaci a tim, kdyz americky velvyslanec nesouhlasi se Zemanovym servilnim postojem k diktatorum kteri porusuji zakladni lidska prava ? Rv

5 3
možnosti

Karma a proklatě velká !!!!!

5 6
možnosti
Foto

nechápu, proč autor, který zcestoval celý svět s fotoaparátem na krku, točí pod svými články, neustále dokola cca deset stejných fotek.

8 4
možnosti

Ale pod každou už vystřídal několik titulků. Materiál je potřeba využít do mrtě. Vždyť i jednotlivé odstavce se objevují v jeho blogu opakovaně i několik let.

5 2
možnosti

Persona non grata ... to znate osobne, ze?

5 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce