Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kdo rozkrade úspěšně miliardy, stane se součástí státního systému. V.I.P. zloději přesunují svoji odpovědnost za rozkrádání státních prostředků především na ty, kteří by je ohrozili a jichž se potřebují zbavit. Proto jsou takto vysoce postavení hráči v postavení mimo hru. Jenom plebs se může bít mezi sebou. To je vřele doporučeno všem, kdo se jenom pokusí, aby tuto partu nadlidí vyhodili ze sedla. Tito lidé mají schopnost vrátit se do kanceláří, do nichž neměli po určitý čas přístup. Musí vyhodit a osobně zničit toho, kdo měl odvahu jim v tom zabránit. V prostředí, kde se kradou stonásobky toho, čeho se zmocnil MUDr. Rath, je už jiná etika. Panují jiné zákony. Do těchto pater nikdo z nás, smrtelníků. nedosáhne.

    Kauza "MUS" byla řešena u Švýcarského soudu, který je všeobecně považován za největší světovou autoritu, co se týče korupčního jednání. Výsledek? Nic, nula, zero. Doporučení několikaletých trestů pro viníky vyšlo naprázdno. Je přece něco deprivujícího, hrůzostrašného, když ti, kdo nekradli v politice vůbec, nebo jejich trestná činnost nebyla ani setinou toho, co rozkradli zkušení, svými kumpány krytí kriminálníci.

   Dokonce i Američané ukončili svou žalobu (kauzu) týkající se úplatku, o nějž si řekl Dalík. Protože se jednalo o citlivé zbrojní zakázky, Dalík absolutně neměl právo, jako státem bezpečnostně neprověřený amatér - či spíše diletant, jednat o čemkoli, co se týkalo zbrojních zakázek a dohod. Tato kauza by jistě skončila vítězstvím žalující strany, pokud by v naší justici panovaly podmínky, tuto kauzu dotáhnout do konce. Ze Švýcarů i Amíků si tedy děláme dobrý den. A teď si představte, že tyto krimi živly podporují nejvíc ze všech spojenectví s USA, Doufám, že za velkou louží nebudou tak padlí na hlavu, aby jim jejich tanečky s projevy lásky a oddanosti k USA zbaštili. Jsou to titíž lidé, kteří tím hlasitěji provolávali slávu bývalému SSSR, o co víc kradli. Těšili se z toho, že jim podvody prošly. Dnes titíž "fandové" USA spoléhají na totéž. .

0 0
možnosti
Foto

Vždy je lepší když to má Bakala, než aby to měl stát.  Problém všech podnikatelů, ala Bakala,  je to, že pochopili, že nejlepší kšefty se dělají se státem a a to tím lepší kšefty, čím větší  lup, který musí lupiči přerozdělit.  

   Problém Olšerů a spol. je to, že by se chovali úplně stejně jako ti, které  kritizují, pokud by byli u toho přerozdělování. 

Abych jen nekritizoval.  Jedinou cestou jak z toho ven je důsledné snižování příjmové a výdajové stránky státního rozpočtu , postupně až k nule.

1 0
možnosti
PU

P80e38t38r 86U86h45e15r

16. 8. 2015 11:41

Vicepremiérka Karolína Peake? V jaké době to žiješ, Olšere?

3 1
možnosti
VS

Další důkaz toho, že Olšer ani nekontroluje to, co poskládá. Ale pro čtenáře typu pana Vysočana to bude i po několika letech velmi nové a objevné.

4 1
možnosti
SS

BTW tohle by mohlo byt pro Olsera a majitele iDnes drahe az to zacnou resit Bakalovi pravnici ... ;-D

4 3
možnosti
VS

To nehrozí. Uvědomte si, že Olšer je hluboko pod rozlišovací úrovní kohokoli, na koho plive.

2 1
možnosti
KV

Celá privatizace až na čestné výjimky byla zpackaná z pohledu československých, či českých občanů.

Ale třeba Vladimír Dlouhý to vidí jinak. V roce 2000 si nechal postavit ve Zbraslavi vilku za tehdejších 50 milionů. S výtahem do kuchyně, labužník.;-D;-D

5 4
možnosti
VK

Já to už ani nečtu. Stačí ty infantilní obrázky;-D

10 3
možnosti
JF

..odrážejí "inteligenci" autora....

8 4
možnosti
SS

Libi se mi, jak posledni clanek Velkeho Kompilatora byl ignorovan ... Pouze Pribyl tam jako obvykle psal blabol mimo tema.

8 2
možnosti
KV

K77a57r64e97l 17V71o35v84e64s

16. 8. 2015 13:53

A kde je váš vzorový blog ? Ať se dá porovnat v čem bude lepší.;-D

1 1
možnosti
BH

velky omyl, voby vyhraje opet nejakych 30CZK a Sobotka se nam bude smat do ... obliceje... ;-)

2 1
možnosti
JV

Smutné čtení o smutné zemi!![>-]

10 0
možnosti
PV

Vlastně je s podivem, že se najde novinář, pan Olšer, který má na tyhle odporné rozkrádačky žaludek a odhaluje temnou stránku našich dějin.

5 8
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce